plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBeata wrote:ja tez własnie na to liczyłam że
nagle stanie sie cud i ten mikroskop rozwiąże moje problemy
a ja go kupiłam własnie dlatego że mam bardzo nieregularne cykle i samej nie miałam możliwości okreslenia czegokolwiek przy 76d. cyklu tym bardziej ż enie mierzyłam temp.
ja tez myśle że jeśli ktos ma regularne to bez napinki powinien co drugi dzień w okresie około owulacyjnym i nie powinno być problemu, jak nie w pierwszym cyklu do w 3
w to nadal wierzę
ale ja własnie obawiałam sie że nie mam wogole owulki stad mój wybór padł na mikroskop
ale widze że to lipa w moim przypadku, i teraz zobacz w moich komentarzach pod wykresem napisała mi jakaś dziewczyna że tez wychodził jej cały czas negatywnie a testy lh pozytywnie
p.s. a u ciebie myśle że jak najbardziej jest szansa na ten cykl już dmuchałam
Nie dziękuję
I tym sposobem, pocieszona mogę wyłączyć kompa i przestać gapić się na swój wykres
Do potem -
tak tak teraz to już nie obserwuj i niepotrzebnie sie nie stresuj
co ma być to będzie
poczekaj jeszcze ze 3 dni na rozwój sytuacji
a ile ostatnio miałaś fl?Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Dora wrote:Też uważam, że te wszyskie petardy i fajerwerki to powinny byc tylko na pokazach na jakichś koncertach nie że małolaty podpite rzucają gdzie popadnie.
no tak ale musieliby wprowadzić całkowity zakaz sprzedaży zwykłym * ludziom
i wprowadzić kary za puszczanie
to moze by pomogło... a tymczasem z oknem ciagłe wystrzały jeszcze u mnieOliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualnyBeata wrote:ja tez własnie na to liczyłam że
nagle stanie sie cud i ten mikroskop rozwiąże moje problemy
a ja go kupiłam własnie dlatego że mam bardzo nieregularne cykle i samej nie miałam możliwości okreslenia czegokolwiek przy 76d. cyklu tym bardziej ż enie mierzyłam temp.
ja tez myśle że jeśli ktos ma regularne to bez napinki powinien co drugi dzień w okresie około owulacyjnym i nie powinno być problemu, jak nie w pierwszym cyklu do w 3
w to nadal wierzę
ale ja własnie obawiałam sie że nie mam wogole owulki stad mój wybór padł na mikroskop
ale widze że to lipa w moim przypadku, i teraz zobacz w moich komentarzach pod wykresem napisała mi jakaś dziewczyna że tez wychodził jej cały czas negatywnie a testy lh pozytywnie
p.s. a u ciebie myśle że jak najbardziej jest szansa na ten cykl już dmuchałam
u mnie chuchnęłaś i jak na razie działa;) zobaczymy jak się to dalej będzie układało:DWiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2013, 17:39
Beata lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLibra wrote:Beata wrote:Libruś mam nadzieję że bardzo dobrze sie ułoży
hmmm, jakby miało być coś z tego, to owulka musiałaby się przesunąć na wykresie ze dwa dni w prawo:P
Libra ale test i śluz dobry jak na wyznaczenie owulki przez ovu!!!
Trzymam kciuki!! -
Libra wrote:Beata wrote:Libruś mam nadzieję że bardzo dobrze sie ułoży
hmmm, jakby miało być coś z tego, to owulka musiałaby się przesunąć na wykresie ze dwa dni w prawo:P
nigdy nic nie wiadomo.. pamiętasz przykład Gadgetki?Dora, gadgeta lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAGA 30 wrote:Libra wrote:Beata wrote:Libruś mam nadzieję że bardzo dobrze sie ułoży
Libra ale test i śluz dobry jak na wyznaczenie owulki przez ovu!!!
Trzymam kciuki!!
właśnie o tym pisałam... jak faktycznie owulka była w tym czasie co wskazuje owu, to nici z tego cyklu, bo wtedy m był chory... co innego mogłoby się już zdarzyć dwa dni później;) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny