plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
uff nie miałam chyba miejsca przez te dwa suwaczki nie chciał mi sie wkleić cały link
do pap libra ja tez zaraz spadam muszę wypocząćOliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualny
-
Dora wrote:Beata spojrzałam na wykres Gadetki- faktycznie napawa optymizmem:-)
aż zerknę i dokładnie przypomnę go sobie ale pamiętam jak pisała ze nic z tego nie będzie bo czas był kiepski prawda?
wiec i u Libry może będzie podobniew każdym razie trzymam kciuki za nia
Libra, gadgeta lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualnyDora wrote:Beata spojrzałam na wykres Gadetki- faktycznie napawa optymizmem:-)
niom ja tez sprawdziłam, ale mojego przypadku nie da się porównać... ona serduchowała bliżej owulki... a u mnie m chorował...
co do testów owu... już raz na cyklu monitorowanym zdarzyło mi się, że test pozytywny wyszedł w środę... a owulka prawdopodobnie nastąpiła ok niedzieli... choć ovu pokazało piątek -
nick nieaktualny
-
AGA 30 wrote:Pa Libra!!! miłej nocki!!!
A gdzie wykres gadgetki mogę znaleść?
a nie masz jej w przyjaciólkach?
jak nie to zaraz wkleję ci linkOliwka 2006
-
nick nieaktualny
-
nie no faktycznie jej czas nie był taki kiepski..
ele teraz jej wykres jaki fajny kolorowyona ma wszystkie możliwe dolegliwości biedulka
ale tempka jaka jednostajnagadgeta lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitajcie kochane w Nowym Roku. Krótko spałam, bo ok. 3 godziny, tym samym nie zmierzyłam pierwszy raz w tym cyklu temperatury. Jakoś mi tak niekomfortowo było mierzyć jak obok mnie nie spał m. a najlepsza koleżanka...to mimo wszystko moja prywatna ,intymna chwila...niby po 3 godzinach mogłabym zmierzyć ale winko popijałam i byłam bardzo zmęczona jak zasypiałam a obudziłam się o godz. 8:00 także Rok rozpoczęłam z pustym miejscem na tempkę.
Dziękuję za pamięć dziewczyny, gadgetko bidulko moja kochana mogłyby odpuścić te objawy...ale podobno jak są w rozsądnych ilościach i częstotliwościach, to dobrze świadczy...
She jak miło było poczytać ten radosny wpis.
Za życzenia dziękuję...
Za temperatury na wykresach wymarzone trzymam kciuki, za dziewczyny w pobliżu testowania szczególnie...
Rucia jest mi bardzo przykro...trzymaj się dzielnie kochana...
Właśnie trzymam ostatniego lutka pod językiem i od jutra rana czas start...do 10-14 dni zjawić się powinna @.
gadgeta lubi tę wiadomość