plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBeata wrote:Rucia bardzo mi przykro Kochana nie napisałam nic wcześniej bo jakoś mi to umknęło nie wiedziałam że byłas z nimi tak żzyta ze byli dla Ciebie tak ważni
jeszcze raz przepraszam
Nie przepraszaj mnie kochanaPopłaczę i przestanę
Beata lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhej kochane:)wszystkiego naj w nowym Roku dla kazdej z Was:)
Rucia przykro mi kochana.trzymaj sie
mi rok chyba niezbyt fajnie sie zacznie:(zmierzyłam temp dzis z ciekawosci..i bardzo niziutka:(czyli @ za rogiem..zosia-ktosia, Fedra, Beata, mauysia, Dora, Amicizia, gadgeta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Rurcia, bardzo mi przykro! Mam nadzieję, że masz gdzieś w pobliżu ramię do wypłakania... Wysyłam do Ciebie wirtualne ciepłe myśli.
Fedra, jakbym miała wróżyć, to powiedziałabym, że owulka była wczorajJak Ci skoczy jeszcze bardziej tempka to może ovu sam się namyśli i przestawi krechę
A ja piszę, żeby zdać raportMinęły 3 dni od terminu @ i nie przyszła, za to trzeci test pozytywny i krecha tym razem jak się patrzy. Trochę jaśniejsza niż kontrolna ale już zdecydowanie widoczna. Jeszcze dziś skoczę na betę dla pewności, ale już powoli czuję się "ciężarówką"
Wysyłam, jeszcze maleńką i nieśmiałą porcję fluidków ciążowych:
~~~Woseba, Fedra, zosia-ktosia, Beata, mauysia, Dora, Libra, Shagga_80, Paulina1986, gocha04, anna_w, gadgeta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyzosia-ktosia wrote:cześć Wosebcia.
Tobie też wszystkiego Najepszego. @ nie chce się od ciebie odczepić.. oj to wredna baba z niej.. ale nie matrw się do mnie przyjdzie 11ego..
a no nie chce:(i chyba zawsze tak bedzie:(ale mam doła dzis:)i załuje że ta temp zmierzyłam...ale chociaz m ma nowe postanowienie na ten rok:)wziac sie porzadnie za staranka:)zeby sie wreszcie udało:)zosia-ktosia, Beata, Dora lubią tę wiadomość
-
Beata wrote:nie no ale masz już wyzaczoną i wygląda moim zdaniem prawidłowo, a czemu masz wątpliwości?
bo mój wykres jest bardzo nietypowy praktycznie wszystkie temp są ponad liniąa jedziemy dzisiaj
Rucia płacz to naprawdę pomaga i oczyszcza wiadomo nie od razu będzie Ci lepiej ale na pewno troche ulżyBeata lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyWoseba wrote:ja tez wole zmienić wiek po urodzinach..przeraza mnie te 25 lat:(bo podobno wtedy płodnosc kobiety spada o połowe:(czyli jak moje jajeczko teraz żyło sobie 24 godziny..to teraz zaledwie 12...
O masz to żeś mnie teraz podniosła na duchu hahaha -
Rucia wrote:Ja zmienię wiek w moje urodziny
26 ładnie wygląda
27 to już za dużo
hehe no co Wy dziewczyny z tym wiekiem naprawdę poczuję się zaraz staro
ja myslałam że życie zaczyna sie dopiero po 30 a wy tu takie rzeczy piszeciezosia-ktosia lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBeata wrote:Rucia wrote:Ja zmienię wiek w moje urodziny
26 ładnie wygląda
27 to już za dużo
hehe no co Wy dziewczyny z tym wiekiem naprawdę poczuję się zaraz staro
ja myslałam że życie zaczyna sie dopiero po 30 a wy tu takie rzeczy piszecie
Beata ja się czuje cały czas na 18, a tu jednak te 27 stuknie ... czas po dwudziestce zdecydowanie za szybko leci -
nick nieaktualny
-
Wosebko to ile zyje po 30 ehh mi tak kiedyś lekarz powiedział ze jak do 30 nie zajdę to już po ptakach ... ale chodziło o pierwsze wiec mam nadzieję że teraz jak sie nie uda to może po 30?
hej a zerknijcie na mój wykres i powiedzcie mi co o tym myślicie bo ja już sie nastawiam na cykl ponad 70 dniowy ehh
i tak sobie pomyślałam na poważnie ze jak mi sie nie uda zajść do wakacji to sobie całkiem odpuszczam... może nie jest mi dane... a jak bedzie to samo przyjdzie po 15 latachOliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Kasiulek215 wrote:Trochę się boję uaktualniać się na tabelce
Wolałabym poczekać na jakieś solidniejsze potwierdzenie niż kawałek plastiku na który nasikałam
Jak dziś zrobię betkę i będzie na plus to się uaktualnię, dobrze?
ok jasne kochana do jutra wytrzymamy
jutro pewnie bedzie wynik?
ale emanuj i dmuchaj na nas wirtualnieOliwka 2006
-
Rucia wrote:Woseba wrote:ja tez wole zmienić wiek po urodzinach..przeraza mnie te 25 lat:(bo podobno wtedy płodnosc kobiety spada o połowe:(czyli jak moje jajeczko teraz żyło sobie 24 godziny..to teraz zaledwie 12...
O masz to żeś mnie teraz podniosła na duchu hahaha
jest takie badanie które określa jaka jest ilośc jajeczek...
zaraz jak ono się nazywało... robiłam je... gdzieś tu mam nazwę...
a wiem AMH jak która nie wie jaki ma stan jajeczek to ja proponuje sobie zrobić takie badanie a je robiłam w 2011 we wrzesniu i wynik miałam 1,55 a przedział jest 1,4 do 7,5 więc ja wiem że musze się spieszyć mimo że w lipcu będę miała dopiero 29 lat no i pewnie powtórze to badanie w kwietniu...17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi