plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
mnie sie wydaje że żaden najdokładniejszy program nie ustawi w 100% dobrze owulacji. to kobieta czuje kiedy coś sie dzieje w jej organiźmie, nawet jak symptomy (temp itp) nie mają odzwierciedlenia.
dlatego ja zaznaczyłam ręcznie.mauysia, Dora lubią tę wiadomość
-
Beata wrote:zosia-ktosia wrote:kiti a może fasolka? temp się ładnie utrzymuje. a testy robiłas za wcześnie:)
kiti ja tez uważam że testy za wcześnie a tempka faktycznie ładna
ile masz zwyklw fl?
no właśnie w tym problem że nie wiemnajkrótszy cykl 22 dni a najdłuższy 36 dni miałam więc czekam
podejrzewam że ok 13 dni ... jutro jeszcze wezmę luteine i zobaczymy czy później tempka spadnie...
-
nick nieaktualnyA mówi się że to kobiety głowa boli częściej!!
no ja z moim nie mam jeszcze takich problemów żeby on nie chciał ale co będzie za parę lat!!!
Mój M przez wczorajszy 20minutowy serial do tej pory nie przemówił do mnie oj cicho sza u nas dziś he he he!!
Ale przyjdzie znowu w łaski he he poczekam trochę do wieczora niedaleko i seksiku mu sie zachce!!!zosia-ktosia, Beata lubią tę wiadomość
-
póki co, to sobie odpuszczę serduszkowanie.. tzn i tak sie nie kochamy.. więc norma..
chodzi mi o dni płodne.. bo skoro on nie ma ochoty to nie.
napisał mi właśnie żebym nie kupowała tabletek.. "najwyżej będziemy używac stosunku przerywanego, nie chcę żebys sie faszerowała chemią" - oto słowa M..
także musze to przełknąc wszystko.. przewartościować życie, że jednak nie będę już mamą.. -
nick nieaktualnyzosia-ktosia wrote:mnie sie wydaje że żaden najdokładniejszy program nie ustawi w 100% dobrze owulacji. to kobieta czuje kiedy coś sie dzieje w jej organiźmie, nawet jak symptomy (temp itp) nie mają odzwierciedlenia.
dlatego ja zaznaczyłam ręcznie.
I ja też recznie zaznaczam ewentualnie machnę się dzień w te lub tamte!!! -
kiti wrote:Beata wrote:zosia-ktosia wrote:kiti a może fasolka? temp się ładnie utrzymuje. a testy robiłas za wcześnie:)
ile masz zwyklw fl?
no właśnie w tym problem że nie wiemnajkrótszy cykl 22 dni a najdłuższy 36 dni miałam więc czekam
podejrzewam że ok 13 dni ... jutro jeszcze wezmę luteine i zobaczymy czy później tempka spadnie...
A PO co Ty bierzesz luteinę? ja coś prZeoczylam?Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
zosia-ktosia wrote:mnie sie wydaje że żaden najdokładniejszy program nie ustawi w 100% dobrze owulacji. to kobieta czuje kiedy coś sie dzieje w jej organiźmie, nawet jak symptomy (temp itp) nie mają odzwierciedlenia.
dlatego ja zaznaczyłam ręcznie.
U mnie by to chyba nie działało, bo ja w okresie okołowulacyjnym nie czuję NIC podejrzanego, nawet żadnych kłuć, plamień... Więc ja się kieruję tylko śluzem/tempką/szyjką/testami. -
Blondi22 wrote:ja dziś czuje jak by mnie cała macica bolała takie ściskanie i uczucie ciezkości
ja tez tak miewam
bo takie typowe bole jajników jak tu opisuja dziewczyny u mnie się raczej nie zdarzają
mnie nieraz jajnik zakłuje na chwile i koniec..
myślicie ze to nie jest normalne?Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualny
-
AGA 30 wrote:A mówi się że to kobiety głowa boli częściej!!
no ja z moim nie mam jeszcze takich problemów żeby on nie chciał ale co będzie za parę lat!!!
Mój M przez wczorajszy 20minutowy serial do tej pory nie przemówił do mnie oj cicho sza u nas dziś he he he!!
Ale przyjdzie znowu w łaski he he poczekam trochę do wieczora niedaleko i seksiku mu sie zachce!!!
hehe Aguś bylebyś się nie przeliczyla bo seksik moze być bez słówAGA 30 lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
-
nick nieaktualny
-
Ale z drugiej strony... Czytałam gdzieś, że u niektórych babek takie objawy (np. kłucie jajników, plamienie okołoowulacyjne, uczucie ścisku...) może występować zarówno chwili owulacji, jak i parę godzin, a nawet dni przed! Więc takie obserwacje też mogą być zawodne.
Dora lubi tę wiadomość
-
zosia-ktosia wrote:póki co, to sobie odpuszczę serduszkowanie.. tzn i tak sie nie kochamy.. więc norma..
chodzi mi o dni płodne.. bo skoro on nie ma ochoty to nie.
napisał mi właśnie żebym nie kupowała tabletek.. "najwyżej będziemy używac stosunku przerywanego, nie chcę żebys sie faszerowała chemią" - oto słowa M..
także musze to przełknąc wszystko.. przewartościować życie, że jednak nie będę już mamą..
o kurcze ... to nie wiem czy tak sie uda....
choć podobno zdarzaj asie takie przypadkiOliwka 2006
-
Beata wrote:Blondi22 wrote:ja dziś czuje jak by mnie cała macica bolała takie ściskanie i uczucie ciezkości
ja tez tak miewam
bo takie typowe bole jajników jak tu opisuja dziewczyny u mnie się raczej nie zdarzają
mnie nieraz jajnik zakłuje na chwile i koniec..
myślicie ze to nie jest normalne?
mnie wczoraj jajniki bolały własnie noramlnie i zawsze tak miałam a dzis tak jakoś inaczej;) -
zosia-ktosia wrote:że też faceci nie mają przekrętła: seks, spanie, pomaganie żonie, wypłata...
heheh dobre przydałoby sie czasemzosia-ktosia lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
-
Beata wrote:kiti wrote:Beata wrote:zosia-ktosia wrote:kiti a może fasolka? temp się ładnie utrzymuje. a testy robiłas za wcześnie:)
ile masz zwyklw fl?
A PO co Ty bierzesz luteinę? ja coś prZeoczylam?
lekarz mi przepisał na uregulowanie cykli , na plamienie... że to nie zaszkodzi a ewentualnie może pomóc w zagnieżdżaniu się jajeczka... więc biorę ostatni już cykl i zobaczymy co będzie później...