plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
no nie ma reguły.. i wiek WCALE nie jest wyznacznikiem "mądrości" czy "dojrzałości". a wiem bo ja zawsze miewałam starszych patrnerów, przynajmniej różnica 3 lata. najlepsi dla mnie byli ci z przedziału 4 lat różnicy:)
ale wracając do tematu.. Muzarciu to ja przestałam sie odzywać, wczoraj przeryczałam trochę.. bo może dla Was to nie problem w końcu każda jest inna.. ale mnie strasznie boli to że mój mąż nie chce się ze mna kochać.. i nie mówie tu o starania. czujecie że Wasz mąż Wam mówi "że nie ma ochoty" Mąż, facet z którym wzięłyście slub, ten na całe zycie? ma 38 lat a już nie chce to co będzie jak będzie mieć 50?
ja miałam "pecha" do mężczyzn, nie wiem jak ja ich wybieram na jakiej zasadzie. naprawde powinnam sie leczyć pod tym względem i wybierać sobie tych na których nawert bym nie spojrzała..
jak nie walniety synus tatusia, to znowu masakrycznie zazdrosny aż do przesxady, to i w końcu prawie impotent..
ide sie powiesić.....
żartuję -
Ami u nas jest podobnie, rodzice mojego m. tez wybudowali dwa duże domy dla siebie i swoich dzieci, a teraz mieszkają tam sami bo dzieci nie chcą z nimi mieszkać. Na szczęscie moj m. pracuje od wielu lat w moi mieście.Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
-
cześć dziewczyny ! ale się zima u nas robi... sypie że hej...
oj muzarcia coś ta natura płata Ci figla...
ja wczoraj rano i dzisiaj miałam troche takiego żółtawego śluzu podbarwionego na lekki braz... czyżby @ już była za rogiem...
-
kiti wrote:cześć dziewczyny ! ale się zima u nas robi... sypie że hej...
oj muzarcia coś ta natura płata Ci figla...
ja wczoraj rano i dzisiaj miałam troche takiego żółtawego śluzu podbarwionego na lekki braz... czyżby @ już była za rogiem...
a u mnie deszcz ze śniegiem z przewagą deszczu wiec sniegu nie ma sladu..
a ja miałam w okresi płodnego śluzu raz cos pomarańczowego co to może być?Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Justyś, widzę, że prawie każda z nas przez to przechodzi - ja byłąm kiedyś dla m "workiem na ziemniaki", Libra też pisała, że jej m tez z podobnym tekstem wyleciał...
U mnie sytuacja się poprawiła - osiągnęliśmy kompromis- czego życzę też Wam.
Beata, Libra, a-koczek lubią tę wiadomość
-
zosia-ktosia wrote:kiti a może fasolka? temp się ładnie utrzymuje. a testy robiłas za wcześnie:)
a robiłam wcześnie bo ewentualnie jakby coś wyszło to chciałam żeby m widział jak jeszcze był... no ale nie wyszłoa temperatura niby się utrzymuje tylko jak długo się utrzyma ...
ale mam nowe postanowienie noworoczne wyluzować całkiem i zaprzestać obserwacje ( tylko czy w tym dotrwam)
Beata a ja w czasie płodnego śluzu miałam małe niteczki krwi... może to jajeczko sie uwalniało i stąd to zabarwienie...Beata lubi tę wiadomość
-
kiti wrote:zosia-ktosia wrote:kiti a może fasolka? temp się ładnie utrzymuje. a testy robiłas za wcześnie:)
a robiłam wcześnie bo ewentualnie jakby coś wyszło to chciałam żeby m widział jak jeszcze był... no ale nie wyszłoa temperatura niby się utrzymuje tylko jak długo się utrzyma ...
ale mam nowe postanowienie noworoczne wyluzować całkiem i zaprzestać obserwacje ( tylko czy w tym dotrwam)
Beata a ja w czasie płodnego śluzu miałam małe niteczki krwi... może to jajeczko sie uwalniało i stąd to zabarwienie...
no to ja tak mialam i wtedy zaszłam w ciaże i teraz mam 3,5letneiego synka -
zosia-ktosia wrote:kiti a może fasolka? temp się ładnie utrzymuje. a testy robiłas za wcześnie:)
kiti ja tez uważam że testy za wcześnie a tempka faktycznie ładna
ile masz zwyklw fl?Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
zosia-ktosia wrote:Beatko może owulacja? czasami tak kobiety maja że jak zbliża sie owulka to jakby "plamią"
myślisz Zosiu?
tyle że to nie było jakby plamienie tylko w śluzie taka pomarańczowa jakby kulka tylko raz i wiecej nic...Oliwka 2006
-
zosia a jeśli chodzi o tych naszych m to każda z nas ma wzloty i upadki... my póki co rzadko jesteśmy razem bo m pracuje za granicą ale jak byliśmy razem to też miewaliśmy kłótnie, ciche dni i staranka wtedy też nie wychodziły ze względu na to...
musisz wypróbować ten swój pomysł z tabsami -
kiti wrote:zosia-ktosia wrote:kiti a może fasolka? temp się ładnie utrzymuje. a testy robiłas za wcześnie:)
Beata a ja w czasie płodnego śluzu miałam małe niteczki krwi... może to jajeczko sie uwalniało i stąd to zabarwienie...
czyli myślicie ze mogę sobie recznie ustawić na ten dzień owulkę zerknijcie prosze?Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2013, 12:29
Oliwka 2006
-
Beata wrote:kiti wrote:zosia-ktosia wrote:kiti a może fasolka? temp się ładnie utrzymuje. a testy robiłas za wcześnie:)
czyli myślicie ze mogę sobie recznie ustawić na ten dzień owulkę zerknijcie prosze?
Wg mnie dobrze by było, żebyś jeszcze poczekała na parę kolejnych pomiarów.