plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
AGA wiesz że ja i wszystkie tu życzymy jak najlepiej, ale lepiej nie napalaj sie tak bardzo bo potem ewentualne rozczarowanie (czego ci nie życzę) może o wiele bardziej boleć.. wiem to po sobie i pewnie każda jak nie wiekszość z nas to przezyła..
-
Kiti moim zdaniem do poniedziałku musisz wytrzymać kochana
i jak nie dostaniesz to wtedy powtórzysz i juz powinno być wiadomo!
trzymam kciukikiti lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
zosia-ktosia wrote:AGA wiesz że ja i wszystkie tu życzymy jak najlepiej, ale lepiej nie napalaj sie tak bardzo bo potem ewentualne rozczarowanie (czego ci nie życzę) może o wiele bardziej boleć.. wiem to po sobie i pewnie każda jak nie wiekszość z nas to przezyła..
oj tak ja tak miałam w tamtym cyklu kompletnie wszystkie objawy i wzdęty brzuch tak samo jak w mojej pierwszej ciąży i co .....
ale teraz inaczej podchodzę... narazie póki nie widze szans
a tak naprawdę pewnie będe sie nakręcała w każdym takim cyklu hehheeOliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Beata wrote:Kiti moim zdaniem do poniedziałku musisz wytrzymać kochana
i jak nie dostaniesz to wtedy powtórzysz i juz powinno być wiadomo!
trzymam kciuki
no tak pozostaje tylko czekać i zająć się czymś innym żeby głowy sobie nie zaprzątać
masz racje zosia ja ostatnio się tak napaliłam i rozczarowanie później było ogromne... -
zosia-ktosia wrote:póki co, to sobie odpuszczę serduszkowanie.. tzn i tak sie nie kochamy.. więc norma..
chodzi mi o dni płodne.. bo skoro on nie ma ochoty to nie.
napisał mi właśnie żebym nie kupowała tabletek.. "najwyżej będziemy używac stosunku przerywanego, nie chcę żebys sie faszerowała chemią" - oto słowa M..
także musze to przełknąc wszystko.. przewartościować życie, że jednak nie będę już mamą..
"Wybrał" najgorszą opcję z możliwych
No cóż, może to jeszcze przemyśli!
Kurczę, a wszystkim dookoła wydaje się, że robienie dzieci jest takie proste! A pary bezdzietne albo z jednym dzieckiem uważają za wygodnickie i egoistyczneTen świat jest porąbany...
-
mauysia wrote:zosia-ktosia wrote:póki co, to sobie odpuszczę serduszkowanie.. tzn i tak sie nie kochamy.. więc norma..
chodzi mi o dni płodne.. bo skoro on nie ma ochoty to nie.
napisał mi właśnie żebym nie kupowała tabletek.. "najwyżej będziemy używac stosunku przerywanego, nie chcę żebys sie faszerowała chemią" - oto słowa M..
także musze to przełknąc wszystko.. przewartościować życie, że jednak nie będę już mamą..
"Wybrał" najgorszą opcję z możliwych
No cóż, może to jeszcze przemyśli!
Kurczę, a wszystkim dookoła wydaje się, że robienie dzieci jest takie proste! A pary bezdzietne albo z jednym dzieckiem uważają za wygodnickie i egoistyczneTen świat jest porąbany...
oj tak ja już nieraz sie z tym spotkalam że jestesmy egoistami
ale nikomu nie tły=umacze jak bardzo chce
bo tym bardziej będe sie dopytywać czy juz sie udało
więc wolę wychodzić na egoistkę której szkoda kasy na dziecko ehhh niz żeby sie śmiali i pouczali że nie umiemy zrobićOliwka 2006
-
jestem cały czas i do poniedziałku w domku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2013, 12:56
-
Zosia a moze mu powiedz z etaki przerywany stosunek to zadnej przyjemnosci ci nie daje w a koncu o to tu chodzi i ze skoro nie chce dziecka to niech chociaz zadba o udany seks
tzn powiedz mu to bardziej dyplomatycznie niz ja to teraz napisalam
kiti, gocha04, zosia-ktosia, mauysia, Libra lubią tę wiadomość
-
to idź obejrzyj jakiś fajny film najlepiej jakąs sietna komedię
zrelaksuj sie i nie mysl bo jak będziesz siedziała do poniedziałku sama w domu to nie wiem ...
albo idź na specer jesli nie pada pooddychaj swieżym powietrzem i mówię Ci korzystaj bo może sie to nie powtórzyć przez parę ładnych lat !
ja ciągle mam wyrzuty sumienia jak chcę wyjśc sama nawet na zakupy żemy zostawić Oliwkę w domu... choć jest już duzaOliwka 2006
-
Amicizia wrote:Zosia a moze mu powiedz z etaki przerywany stosunek to zadnej przyjemnosci ci nie daje w a koncu o to tu chodzi i ze skoro nie chce dziecka to niech chociaz zadba o udany seks
no własnie racja -
Amicizia wrote:Zosia a moze mu powiedz z etaki przerywany stosunek to zadnej przyjemnosci ci nie daje w a koncu o to tu chodzi i ze skoro nie chce dziecka to niech chociaz zadba o udany seks
hmmm ale to cięzka sprawa bo tak naprawdę dla kobiety jeśli pierwsza skończy to nie ma znaczenia
a znając Zosi temperament to założę sie ze zawsze kończy wcześniejWiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2013, 13:01
Oliwka 2006
-
Beata wrote:to idź obejrzyj jakiś fajny film najlepiej jakąs sietna komedię
zrelaksuj sie i nie mysl bo jak będziesz siedziała do poniedziałku sama w domu to nie wiem ...
albo idź na specer jesli nie pada pooddychaj swieżym powietrzem i mówię Ci korzystaj bo może sie to nie powtórzyć przez parę ładnych lat !
ja ciągle mam wyrzuty sumienia jak chcę wyjśc sama nawet na zakupy żemy zostawić Oliwkę w domu... choć jest już duza
no właśnie mam zamiar co porobić w domu zrelaksować siędzisiaj odwiedza mnie koleżanka
-
Beata wrote:to idź obejrzyj jakiś fajny film najlepiej jakąs sietna komedię
ja ciągle mam wyrzuty sumienia jak chcę wyjśc sama nawet na zakupy żemy zostawić Oliwkę w domu... choć jest już duza
no potem cieżko samej juz gdzieś wyjsc wiec kiti korzystaj -
ja cie kręcę, ale ciężkie i przykre tematy dziś. Zosia ja chyba zastosowałabym ten mały myk z tabletkami. Amicizia z bożą pomocą napewno wam się ułoży.
Ciężko jest mi sobie to wyobrazić, żeby M nie chciał się bzyknąć, ale jak mój M nie miał w planach jeszcze zrobienia bobasa to też mi w trakcie przerywał i strasznie mnie to wkurzało. Takie to egoistyczne było, bo on sobie doszedł, a ty kobito radź sobie sama...uhhhh Na szczęście to już przeszłość, a od sylwestra to gdyby nie praca to byśmy z łóżka nie wychodzili. Jakoś tak miło się zrobiło podczas tego wyjazdu i tak już zostało oby na zawsze...Beata, Libra lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
kiti wrote:Beata wrote:to idź obejrzyj jakiś fajny film najlepiej jakąs sietna komedię
no właśnie mam zamiar co porobić w domu zrelaksować siędzisiaj odwiedza mnie koleżanka
tylko nie pij kochana ale zróbcie sobie taki dłuzszy babski wieczorekOliwka 2006