plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
gocha04 wrote:Beata wrote:gocha04 wrote:Beata to chyba te magiczne 3:0 dla mnie się zbliża, a jak wcześniej czytałam życie łóżkowe nabiera barw:) hehe
no tak mój mąz juz mi to powiedział hehhe ze widać ze się zbliżam
mój też zwrócił na to uwagę, ostatnio powiedziałam mu, że mało się całujemy, a on "kiedyś się nie bzykałaś i chciałaś się całować, a teraz chcesz się bzykać, a nie całować" mi oczy na wierzch, ale później tak sobie pomyślałam, że coś w tym musi być..
hehewyobraziam sobie to
-
Beata wrote:no własnie obawiam sie ze restauracje to już dawno wszytskie zajęte w okolicy
bo słyszałam ze teraz to tu wszyscy zamawiają conajmniej na 3 lata a mi został tylko rok..
mam jedna na oku która jest wolna ale jest 20km od nas
no to troche daleko a z jakiej miejscowości jestes ? u nas też duzym wyprzedzeniem sie zamawia sale na cokolwiek -
zosia-ktosia wrote:teraz to i tak nie pogadam bo 4 nocki idzie do roboty to nawet się nie będziemy widzieć.. może i dobrze..
no ja jestem nerwowa i wybuchowa, ale w tej kwestii już nie mam siły. broń złożyłam. poddaję się.
Zosiu to tym lepiej będziesz miała czas na uspokojenie się i przemyslenie
i tym lepiej że on będzie pewnie trochę wyposzczonymoże łatwiej mu będzie wtedy zrozumiec
rozumiem bo ja tez jestem wybuchowa, wiec jeśli Ci sie wydaje że już sie poddałas wcale tak nie musi być ta rozmowa może cie tak nak®ęcić ze na koniec wybuchniesz
mówię ci kochana dobrze sie przygotujOliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualnyBlondi22 wrote:Amicizia wrote:Zosia a moze mu powiedz z etaki przerywany stosunek to zadnej przyjemnosci ci nie daje w a koncu o to tu chodzi i ze skoro nie chce dziecka to niech chociaz zadba o udany seks
tzn powiedz mu to bardziej dyplomatycznie niz ja to teraz napisalam
no własnie racja
racja, racja...możesz mu powiedzieć, że byłaś u lekarza ( najpierw zainicjuj wyjście na wizytę) i że jak lekarz widział Twoje wykresy, to powiedział, że albo blokujesz jajniki tabletkami, żeby rezerwy nie marnować, bo po 30-tce ubywa mocno jajeczek albo w krótkim czasie zajdziesz w ciążę...
...zamyśl się czasem jak jest w domu i daj mu czas żeby to przemyślał-poproś o rozmowę, przytul, spuść oczy, zrób smutną zmartwioną minę...(powiedz, że teraz to już powinniście się zastanowić nad tym wspólnie), bo chodzi tu o Twoje zdrowie i Waszą przyszłość,pokaż że ważne jest dla Ciebie jego zdanie... wybierze tabsy, to dobrze a jak zachce potomka to jeszcze lepiej.
Jak myślisz, zadziała...tak czy tak wygrasz...jak będzie upierał się przy swoim przerywańcu, to powiedz, że tworzą Ci się cysty na jajnikach i na razie nie ma problemu ale za pół roku dojdą kolejne i zaczną się cyrki...hormony oszaleją i może czeka Cię zabieg, operacja usunięcia tych cyst..., że jeśli to dla niego mało ważne, to niech nie myśli, że będziesz go drugi raz o zdanie pytać, że już zdecydowałaś, że na tabsach będziesz i chociaż utyjesz i nawet jeśli będziesz dla niego wredna, bo takie są też skutki tabsów hormonalnych, to będziesz je brała, bo córkę masz i dla niej chcesz być zdrowa...
Mocne i ostre oszustwo ale może warto...może się przejmie tym...możesz podać, że koszty leczenia są wysokie...i trwa to długo...Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2013, 13:36
zosia-ktosia, Dora, Beata lubią tę wiadomość
-
gocha04 wrote:Beata wrote:gocha04 wrote:Beata to chyba te magiczne 3:0 dla mnie się zbliża, a jak wcześniej czytałam życie łóżkowe nabiera barw:) hehe
mój też zwrócił na to uwagę, ostatnio powiedziałam mu, że mało się całujemy, a on "kiedyś się nie bzykałaś i chciałaś się całować, a teraz chcesz się bzykać, a nie całować" mi oczy na wierzch, ale później tak sobie pomyślałam, że coś w tym musi być..
hehehe
coś w tym jest a długo jesteście razem?Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
a my u nas zamowilismy sale na 9 miesiecy przed z tymi lokalami to ronei bywa wszystko zalezy jakie terminy i jaka renoma ale uwazam ze tez nie ma co przeplacac a z tymi terminami to ludzie sami tak sobie to psuja i nakrecaja z tymi dlugimy rezerwacjami... kiedys tak nie bylo i tez bylo dobrze
-
Beata wrote:zosia-ktosia wrote:Beata wrote:zosia-ktosia wrote:no właśnie.. kobieta koło 30tki podobno zna na tyle swój organizm że wie co jej sprawia przyjemnośc i czego chce.. i potrzebuje więcej seksu...
problem jak sie ma M który tego jej nie daje..
nie mozna przecież codzień chodzic sfrustrowaną...
no niestety frustracja do niczego nie prowadzi i sama nie minie
Beatko ja się boje bo siebie znam.. że jak to zacznie sie pogłębiać to go znienawidzę.. nie będę chciała dotykać, całować.. i skończy się źle..
wiem dokładnie rozumiem co miałas na myśli dlatego tak ci napisałam nie możesz tak tego zostawić,
na spokojnie przemyśl wszystko bez niepotrzebnych emocji bo jak za bardzo na niego naskoczysz to nie będzie chciał rozmawiać i pomyśli ze to tylko chwilowa furia...
zacznij spokojnie powoli i powiedz czego potrzebujesz i zapytaj jakie on widzi rozwiązanie tego problemu
bo może to chodzi tylko o to ze on boji sie zostac ojcem i jak ten temat minie to sprawa seksu sama sie rozwiaże i wszystko wróci do normy
Zosiu jesli moge cos powiedziec to razej problem zwiazany z okresem staran. Sama mowisz, ze wczesniej bylo inaczej!
Powiedz mu, ze wezmiesz tabsy przez 3 miesiace- leczniczo na poprawe plodnosci. Bedzie mogl konczyc w srodku i sama zobaczysz czy bedzie miec wieksza ochote na sex w tym czasie.
Jesli dalej bedzie konczyc na zewnatrz to pozostaje szczera rozmowa o dwoch kwestiach:
1.dziecku
2. sexie wogolezosia-ktosia lubi tę wiadomość
Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
-
Blondi22 wrote:Beata wrote:no własnie obawiam sie ze restauracje to już dawno wszytskie zajęte w okolicy
bo słyszałam ze teraz to tu wszyscy zamawiają conajmniej na 3 lata a mi został tylko rok..
no to troche daleko a z jakiej miejscowości jestes ? u nas też duzym wyprzedzeniem sie zamawia sale na cokolwiek
no niby tak ale mojemu męzowi podoba się ta sala a w okolicy naprawdę wszystkie zajęte już nawet do 2017
a ja potrzebuję na 2014, ja jednak wolałabym chyba z kucharką bo przy tej ilości... tym bardziej ze wystarczy że nie przyjdzie 10 osób i juz poważna strata
ehh a ciekawe czy kucharkę jeszcze znajdziemy
g.r.o.j.e.c.Oliwka 2006
-
Beata wrote:gocha04 wrote:Beata wrote:gocha04 wrote:Beata to chyba te magiczne 3:0 dla mnie się zbliża, a jak wcześniej czytałam życie łóżkowe nabiera barw:) hehe
hehehe
coś w tym jest a długo jesteście razem?
2 lata po cywilniaku będzie 15 stycznia
od 5,5 lat mieszkamy razem
a od 6,5 lat jesteśmy razem
ale to minęło:)👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
co do dzieci to jak pojechałam na wakacje (2 lata temu) Ala miała 3,5 roku a do 3 lat była zniżka. powiedzialam Ali żeby pokazywała że ma 3 paluszki niecale lat:) i pokazywała. a kierowniczka do mnie że cos ona duża jak na 3 latka, to mówię: nie każde dziecko to chuchro.
zapłaciłam połowe i kłamstwo przeszło:)Beata lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Amicizia wrote:a my u nas zamowilismy sale na 9 miesiecy przed z tymi lokalami to ronei bywa wszystko zalezy jakie terminy i jaka renoma ale uwazam ze tez nie ma co przeplacac a z tymi terminami to ludzie sami tak sobie to psuja i nakrecaja z tymi dlugimy rezerwacjami... kiedys tak nie bylo i tez bylo dobrze
tak Ami ale na co na wesele tak? a to jest róznica...
bo na wesele jest tyle możliwych terminów..
a komunia tylko jedna
i co z tego ze jest 50 lokali wkoło jak dzieci w naszym mieście 6 razy tyle...Oliwka 2006
-
Beata wrote:Blondi22 wrote:Beata wrote:no własnie obawiam sie ze restauracje to już dawno wszytskie zajęte w okolicy
no to troche daleko a z jakiej miejscowości jestes ? u nas też duzym wyprzedzeniem sie zamawia sale na cokolwiek
no niby tak ale mojemu męzowi podoba się ta sala a w okolicy naprawdę wszystkie zajęte już nawet do 2017
a ja potrzebuję na 2014, ja jednak wolałabym chyba z kucharką bo przy tej ilości... tym bardziej ze wystarczy że nie przyjdzie 10 osób i juz poważna strata
g.r.o.j.e.c.
no racja kucharke lepiej.
a to wiem gdzie to jest;) -
muzarcia wrote:No Dora właśnie ale nie chce żeby brała chemię i sobie szkodziła, to musi go do tabsów przekonać...
Muzarciu powinna udawac ze bierze a nie truc siebie. Moze jak chlop uslyszy ze jest zabezpoeczona to sie odblokuje i sexu mu sie znow zachce i moze skutkiem tego bedzie dzidzius..
Moim zaniem jak sie teraz poddasz Zosiu to bedzie CI zle. A tak jak mowi Muzarcia chociaz sie przekonasz czy to spadek libido czy zwykly strach przed ciaza.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2013, 13:45
Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
-
teraz tak z innej beczki..
coś mi się wydaje, że do tysiączka dobijemy ze stronami szybciej niż przybliży się do mnie termin @... już prawie 940str..👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 OVIklinika
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
gocha04 wrote:Beata wrote:gocha04 wrote:Beata wrote:gocha04 wrote:Beata to chyba te magiczne 3:0 dla mnie się zbliża, a jak wcześniej czytałam życie łóżkowe nabiera barw:) hehe
hehehe
coś w tym jest a długo jesteście razem?
2 lata po cywilniaku będzie 15 stycznia
od 5,5 lat mieszkamy razem
a od 6,5 lat jesteśmy razem
ale to minęło:)
no wiec mógl zaobserwować różnicę...
ciekawe jaka ja byłam na przełomie tych wszystkich lat heheh jak by mnie opisał mój mąż?
my ponad 11 lateh leci czas i tez sie bałam ze moje zainteresowanie w tej kwestii opadnie tym bardziej że człowiek sie zmienia i są problemy dnia codziennego, ale widze ze jest wręcz odwrotnie...
może juz dorosłam do seksuOliwka 2006
-
zosia-ktosia wrote:co do dzieci to jak pojechałam na wakacje (2 lata temu) Ala miała 3,5 roku a do 3 lat była zniżka. powiedzialam Ali żeby pokazywała że ma 3 paluszki niecale lat:) i pokazywała. a kierowniczka do mnie że cos ona duża jak na 3 latka, to mówię: nie każde dziecko to chuchro.
zapłaciłam połowe i kłamstwo przeszło:)
heheh ja tez tak zrobiłam jak miała 4 latka bałam że sie wyda bo oba za bardzo interesowała sie wszytskim tzn. cenami i wogóle.. ale że jest nieduza to przeszłoOliwka 2006
-
no Beata kupa czasu te 11 lat, popytaj się męża jak on cię pamięta, może być śmiesznie, a później romantycznie..
Beata lubi tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 OVIklinika
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
Blondi22 wrote:Beata wrote:Blondi22 wrote:Beata wrote:no własnie obawiam sie ze restauracje to już dawno wszytskie zajęte w okolicy
g.r.o.j.e.c.
no racja kucharke lepiej.
a to wiem gdzie to jest;)
tak? to skąd Ty jestes? daleko? czy masz rodzinkę gdzieś koło mnie?Oliwka 2006