plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Dora wrote:muzarcia wrote:No Dora właśnie ale nie chce żeby brała chemię i sobie szkodziła, to musi go do tabsów przekonać...
Muzarciu powinna udawac ze bierze a nie truc siebie. Moze jak chlop uslyszy ze jest zabezpoeczona to sie odblokuje i sexu mu sie znow zachce i moze skutkiem tego bedzie dzidzius..
Moim zaniem jak sie teraz poddasz Zosiu to bedzie CI zle. A tak jak mowi Muzarcia chociaz sie przekonasz czy to spadek libido czy zwykly strach przed ciaza.
tak Doruś włąsnie o to nam wszytskim chodzi w tym planie zeby wyrzucała tabsyDora lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
gocha04 wrote:no Beata kupa czasu te 11 lat, popytaj się męża jak on cię pamięta, może być śmiesznie, a później romantycznie..
no nieraqz wspomina jakies fragmenty to sie smiejemy razemOliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
NO TO MUSIMY DZIECZYNKI TROCHĘ PRZYSTOPOWAĆ ZTYM PISANIEM
bo pamiętam jak pisałyśmi i obiecywałyśmy sobie (marzyłyśmy heheh)
ze do 1000 to większa połowa ma być zafasolkowana i co chyba się nie uda?Oliwka 2006
-
na większą połowę jest szansa, bo 6 sporo dziewczyn nie podziewa się @👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
Beata wrote:Blondi22 wrote:Beata wrote:Blondi22 wrote:Beata wrote:no własnie obawiam sie ze restauracje to już dawno wszytskie zajęte w okolicy
bo słyszałam ze teraz to tu wszyscy zamawiają conajmniej na 3 lata a mi został tylko rok..
mam jedna na oku która jest wolna ale jest 20km od nas
no to troche daleko a z jakiej miejscowości jestes ? u nas też duzym wyprzedzeniem sie zamawia sale na cokolwiek
no niby tak ale mojemu męzowi podoba się ta sala a w okolicy naprawdę wszystkie zajęte już nawet do 2017
a ja potrzebuję na 2014, ja jednak wolałabym chyba z kucharką bo przy tej ilości... tym bardziej ze wystarczy że nie przyjdzie 10 osób i juz poważna strata
ehh a ciekawe czy kucharkę jeszcze znajdziemy
g.r.o.j.e.c.
no racja kucharke lepiej.
a to wiem gdzie to jest;)
tak? to skąd Ty jestes? daleko? czy masz rodzinkę gdzieś koło mnie?
kawałek drogi jest ale byłam tam kiedys ja jestem z sochaczewa nie wiem czy slyszalas
-
tak z innej beczki. bo dzis już tu nie zajrzę
M napisał mi że po namysle nie chce w ogóle słyszeć że będę się faszerowac tabletkami i "w grę" tylko wchodzi przerywany...
idę do kibla sie wyryczeć. czyli skurwysyn nie chciał dziecka tylko mi tak mówił...
nic mu nie napiszę.. bo bym napisała bardzo brzydko..
żal mi siebie..
papa dziewczynki -
Beata nie wiedizlam z ena kOmunie az tak krucho z terminami ale powiem ci ze 20 km to jeszcze nie tak najgorzej ja tez bylam na przyjeciu komunuijmym do ktorego bylo tak daleko ale wclae nie bylo to jakos odczuwalne
wiec jak sie wam tam podoba to bierzcie
Zosia dziewczyny maja dobre rady wiec korzystaj i nie poddawaj sie tak latwo
obie nie mozemy sie taklatwo poddac
dobra ja zmykam na basen mam karnet i czas zaczac korzytsac maz wlasnie zaproponowal ze przyjedzie po mnie i mnie tam zawiezie wiec nie bede sie tlukla autobesamihehhe zaczyna mi sie podobac to jego odkupywanie win
mielgo popoludnia -
gocha04 wrote:na większą połowę jest szansa, bo 6 sporo dziewczyn nie podziewa się @
AHA no to czekamy może przepołowimy
to trzymam kciuki za Was oczekujące dziewczynki *)Oliwka 2006
-
zosia-ktosia wrote:tak z innej beczki. bo dzis już tu nie zajrzę
M napisał mi że po namysle nie chce w ogóle słyszeć że będę się faszerowac tabletkami i "w grę" tylko wchodzi przerywany...
idę do kibla sie wyryczeć. czyli skurwysyn nie chciał dziecka tylko mi tak mówił...
żal mi siebie..
papa dziewczynki
zosiu kochana nic mu nie pisz
wiem jestes wściekła ale nie pokazuj mu tego teraz bo w razie co to Twój plan nie będzie mógł byc zrealizowany
Zosia trzymaj siwe kochana uspokój sie
tzn teraz wypłacz wykrzycz ale nie przy nim...
potem pomyślimy
ściskam CięOliwka 2006
-
żal mi siebie..
papa dziewczynki
Zośku przykro mi, że tak wyszło, że tak cie zwodził a miał wogóle inny plan, ale mam nadzieje i wierzę że wszystko się ułoży.👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
Amicizia wrote:Beata nie wiedizlam z ena kOmunie az tak krucho z terminami ale powiem ci ze 20 km to jeszcze nie tak najgorzej ja tez bylam na przyjeciu komunuijmym do ktorego bylo tak daleko ale wclae nie bylo to jakos odczuwalne
wiec jak sie wam tam podoba to bierzcie
Zosia dziewczyny maja dobre rady wiec korzystaj i nie poddawaj sie tak latwo
obie nie mozemy sie taklatwo poddac
dobra ja zmykam na basen mam karnet i czas zaczac korzytsac maz wlasnie zaproponowal ze przyjedzie po mnie i mnie tam zawiezie wiec nie bede sie tlukla autobesamihehhe zaczyna mi sie podobac to jego odkupywanie win
mielgo popoludnia
tak wiem że to dopuszczalne i obawiam sie że jak pojedziemy jeszcze za m-c to może już nie być bo jak rozmawiąłam ostatnio z rodzicami to wszystcy juz mają a 2 ojców mówiło ze w popłochu szukają mam nadzieję ze tam nie trafili
tylko to kupe kasy dlatego tak sie zbieramy zeby tego jeszcze sobie nie uswiadamiać bo cały rok musimy zbierac
heh ja tez marzę ciągle o basenie i wybrać sie nie mogęOliwka 2006
-
żal mi siebie..
papa dziewczynki
kurczę, no to średnio fajnie, że Cię postawił "przed faktem dokonanym"
Ale swoją drogą... Skoro rzeczywiście nie chce dziecka, to chyba powinien wiedzieć, że stosunek przerywany to jeden z najmniej skutecznych metod unikania ciąży..?? Dziwne...
ZOsiu, trzymaj się! Ja wierzę, że to dopiero początek Waszej dyskusji na ten temat... Jak emocje opadną pogadacie i może ustalicie coś konkretnego.