X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2013, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fałszywy alarm, dziecko przytargało sobie do kuchni stoliczek, krzesełko i kazał dać sobie laptopa (jego zabawkę) i teraz On siedzi obok i też pisze na kompie, hehehe

a-koczek lubi tę wiadomość

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2013, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Ile Blondi Twój Facecik ma lat :) ?

3lata 4miesiacei 8 dni;) i tez Kuba jak twój

a.png
    a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2013, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No widzę,że pouciekałyście na dobre...i dobrze, hehehe zabiorę się i ja do roboty...syf taki mieć nie mogę...a nie daj Boże Tamten wróci wcześniej niż zapowiadał a tu nic nie zrobione, hehehe
    Będę w pobliżu ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2013, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi22 wrote:
    Shagga_80 wrote:

Kubusie to fajne chłopaki, hehehe

Blondi22 lubi tę wiadomość

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2013, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    No widzę,że pouciekałyście na dobre...i dobrze, hehehe zabiorę się i ja do roboty...syf taki mieć nie mogę...a nie daj Boże Tamten wróci wcześniej niż zapowiadał a tu nic nie zrobione, hehehe
    Będę w pobliżu ;)

robisz tak jak ja w ostatniej chwili sprzatam zanim P wróci żeby nie było ze nic nie robie he;)

a.png
    a.png
  • Dora Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2013, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata ale nie wiem czy czytalas wszystko... Maz Zosi nie chce zeby ona sie trula tabletkami ... on woli przerywany..
    Widac Zosia nie powiedziala mu ze to w celach leczniczych, wiec juz po ptakach z tymi tabsami....

a co do rozmow i afer to roznie bywa. Moj to lubi przytakiwac i nic z tego nie wynika sz nie zrobie afery....zalezy jaki typ
    tygodniami moge prosic zeby posprzatal piwnice a zrobi to dopiero jak sie wsciekne

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2013, 15:18

Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2013, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Blondi22 wrote:
    Shagga_80 wrote:

Kubusie to fajne chłopaki, hehehe

oj tak i maja charakterek i własne zdanie mój zaczął dopiero mówic od jakiegoś miesiaca to taki mądry sie zrobił że szok;/

a.png
    a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2013, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze nie poszłam, hehehe ;)
    Mój jeszcze prawie nie gada - mama, tata, baba to jedyne prawdziwe słowa a tak, to część wymyślonych albo gestami się porozumiewa...

a-koczek lubi tę wiadomość

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2013, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Kurcze nie poszłam, hehehe ;)
    Mój jeszcze prawie nie gada - mama, tata, baba to jedyne prawdziwe słowa a tak, to część wymyślonych albo gestami się porozumiewa...

mój jeszcze calkiem zdań nie skałada ale wyrazy juz pojedyńcze mówi;)

a.png
    a.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2013, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    teraz przydała by mu sie siostrzyczka do zabawy;)

Shagga_80 lubi tę wiadomość

a.png
    a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2013, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi22 wrote:
    teraz przydała by mu sie siostrzyczka do zabawy;)

Mojemu też...ale wiesz, ja w sumie nie mam "marzeń" co do płci dziecka...jakoś nie zależy mi na "parce", chcę tylko by nie był jedynakiem...chociaż przy porodzie wciąż powtarzałam "nigdy więcej dzieci" hehehe

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2013, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    he ja na poród nie narzekam dobrze wspominam;)

a.png
    a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2013, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaka tu cisza ;)
    Ja zaglądam co chwila - jestem w kuchni i nawet sporo zrobiłam (Mały bawi się w kuchni)....i cały czas myślę o Zosi...Beatka chyba ma rację, z tym,że trzeba to na spokojnie wziąć...ja co prawda tak nie potrafię,ale muszę przyznać,że chyba tylko spokój może tu pomóc...spokojna rozmowa,ja nie widzę tego inaczej...zmykam do roboty dalej...bo jeszcze końca nie widać :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2013, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jezu kochany dziewczyny, czy wy dzisiaj się zmówiłyście z tym pisaniem? :D W życiu tego nie nadrobię !!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2013, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia jak lektura?

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2013, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wieczorową porą!! ja właśnie wróciłam z urodzin przyszłego szwagra!!! miała być dieta a znowu najedzona jestem że szok!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2013, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Jezu kochany dziewczyny, czy wy dzisiaj się zmówiłyście z tym pisaniem? :D W życiu tego nie nadrobię !!!

Za to teraz ciiiiiiiiiiiiiisza,jak makiem zasiał :)
    Ja wpadłam tylko dopisać śluz (wieczorem sprawdzam) i uciekam na łózio...Młody walczyć będzie teraz o maksymalną liczbę bajek...znów pewnie do północy zejdzie :/
    Do jutra Babeczki :)

• Amicizia Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2013, 00:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam

ja zadowolona wrocilam maż po mnie znowu pezyjechał ale jutro juz sie sama bede tam tłukła bo zamierzam pojechac za dnia :) jutro o 11 jest tam aqua aerobic i mam ochote sie na niego wybrac :)

ogolnie to na tym karnecie co mam to tam u nich moge spedzic nawet caly dzien moge praktycznie ze wszystkiego korzystac. fajna sprawa bede teraz regularnie 3 razy w tygodniu chodzic sobie tam plywac i ogolnie cwiczyc na silowni moze nawet wybiore sie na pilates ale ogolnei wime ze u mnie to głównie basen jest wskazany :) NOwy Rok wiec sie za siebie biore dzis nawet kupilismy wage w biedronce bede sprawdzac efekty :) ale wiecie jak tylko zaczynasz robic cos dla siebei wychodzisz z domu to od razu inaczej sie do neigo wraca i inaczej patrzy na męża. dzis juz miedzy nami jest ok wiec oby tak dalej. Nawet gadalam z nim ze dzwonili do mnie z doradzctwa kredytowego i ze sie na wtorek umowilam i nam cos doradza i nawet mu sie to zauwazylam spodobalo to zobaczymy... mam nadzieje ze z czasem dojrzeje do kupna wlasnego mieszkania, a kłuje żelazo poki gorace (jak sie nadazyla okazja i moja mama mu nagadala, to trzeba wykorzystac to zanim tesciowa znowu zacznie mu robic pranie mózgu)

ale bardzo prosze piszcze mniej bo obawaim sie ze jak teraz tak mnie nie bedzie czesto to nie wiem jak ja was tu nadrobie :)

Beata, Dora lubią tę wiadomość

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • Amicizia Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2013, 00:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra juz po swietach NOwy Rok pasuje sie w koncu na ta kawke umówić :)

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2013, 06:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:
    Rucia jak lektura?

Nie no Muzarciu kochana odpuściłam to czytanie :(

‹‹ 933 934 935 936 937 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ