plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Shagga_80 wrote:No widzę,że pouciekałyście na dobre...i dobrze, hehehe zabiorę się i ja do roboty...syf taki mieć nie mogę...a nie daj Boże Tamten wróci wcześniej niż zapowiadał a tu nic nie zrobione, hehehe
Będę w pobliżu
robisz tak jak ja w ostatniej chwili sprzatam zanim P wróci żeby nie było ze nic nie robie he;) -
Beata ale nie wiem czy czytalas wszystko... Maz Zosi nie chce zeby ona sie trula tabletkami ... on woli przerywany..
Widac Zosia nie powiedziala mu ze to w celach leczniczych, wiec juz po ptakach z tymi tabsami....
a co do rozmow i afer to roznie bywa. Moj to lubi przytakiwac i nic z tego nie wynika sz nie zrobie afery....zalezy jaki typ
tygodniami moge prosic zeby posprzatal piwnice a zrobi to dopiero jak sie wsciekneWiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2013, 15:18
Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
-
Shagga_80 wrote:Blondi22 wrote:Shagga_80 wrote:Ile Blondi Twój Facecik ma lat
?
3lata 4miesiacei 8 dni;) i tez Kuba jak twój
Kubusie to fajne chłopaki, hehehe
oj tak i maja charakterek i własne zdanie mój zaczął dopiero mówic od jakiegoś miesiaca to taki mądry sie zrobił że szok;/ -
nick nieaktualny
-
Shagga_80 wrote:Kurcze nie poszłam, hehehe
Mój jeszcze prawie nie gada - mama, tata, baba to jedyne prawdziwe słowa a tak, to część wymyślonych albo gestami się porozumiewa...
mój jeszcze calkiem zdań nie skałada ale wyrazy juz pojedyńcze mówi;) -
nick nieaktualnyBlondi22 wrote:teraz przydała by mu sie siostrzyczka do zabawy;)
Mojemu też...ale wiesz, ja w sumie nie mam "marzeń" co do płci dziecka...jakoś nie zależy mi na "parce", chcę tylko by nie był jedynakiem...chociaż przy porodzie wciąż powtarzałam "nigdy więcej dzieci" hehehe -
nick nieaktualnyJaka tu cisza
Ja zaglądam co chwila - jestem w kuchni i nawet sporo zrobiłam (Mały bawi się w kuchni)....i cały czas myślę o Zosi...Beatka chyba ma rację, z tym,że trzeba to na spokojnie wziąć...ja co prawda tak nie potrafię,ale muszę przyznać,że chyba tylko spokój może tu pomóc...spokojna rozmowa,ja nie widzę tego inaczej...zmykam do roboty dalej...bo jeszcze końca nie widać -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRucia wrote:Jezu kochany dziewczyny, czy wy dzisiaj się zmówiłyście z tym pisaniem?
W życiu tego nie nadrobię !!!
Za to teraz ciiiiiiiiiiiiiisza,jak makiem zasiał
Ja wpadłam tylko dopisać śluz (wieczorem sprawdzam) i uciekam na łózio...Młody walczyć będzie teraz o maksymalną liczbę bajek...znów pewnie do północy zejdzie
Do jutra Babeczki -
Witam
ja zadowolona wrocilam maż po mnie znowu pezyjechał ale jutro juz sie sama bede tam tłukła bo zamierzam pojechac za dniajutro o 11 jest tam aqua aerobic i mam ochote sie na niego wybrac
ogolnie to na tym karnecie co mam to tam u nich moge spedzic nawet caly dzien moge praktycznie ze wszystkiego korzystac. fajna sprawa bede teraz regularnie 3 razy w tygodniu chodzic sobie tam plywac i ogolnie cwiczyc na silowni moze nawet wybiore sie na pilates ale ogolnei wime ze u mnie to głównie basen jest wskazanyNOwy Rok wiec sie za siebie biore dzis nawet kupilismy wage w biedronce bede sprawdzac efekty
ale wiecie jak tylko zaczynasz robic cos dla siebei wychodzisz z domu to od razu inaczej sie do neigo wraca i inaczej patrzy na męża. dzis juz miedzy nami jest ok wiec oby tak dalej. Nawet gadalam z nim ze dzwonili do mnie z doradzctwa kredytowego i ze sie na wtorek umowilam i nam cos doradza i nawet mu sie to zauwazylam spodobalo to zobaczymy... mam nadzieje ze z czasem dojrzeje do kupna wlasnego mieszkania, a kłuje żelazo poki gorace (jak sie nadazyla okazja i moja mama mu nagadala, to trzeba wykorzystac to zanim tesciowa znowu zacznie mu robic pranie mózgu)
ale bardzo prosze piszcze mniej bo obawaim sie ze jak teraz tak mnie nie bedzie czesto to nie wiem jak ja was tu nadrobieBeata, Dora lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny