X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2013, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Woseba wrote:
    hej:)ja tylko na chwile przywitać sie i życzyć wam miłego dnia i miłego weekendu:)
    Tysia kochana przykro mi ze tak wyszło:(wszystko jest do kitu:(u mnie tez..mam dzis mega doła:(i co z tego ze mój m chce..jak i tak nic z tego:(
    no ale nie będe Wam tu smucic..i tak juz nie jest fajnie..pa kochane moje..do kiedyś tam..od dzis przyzwyczajam sie do mysli że zawsze bedziemy tylko ja i m....

Wosebcia nie smutaj teraz Ty...chyba już za długo ta aura szara i zimowa...wiosny nam trzeba..śpiewu ptaków i błękitnego nieba i stokrotek, tulipanów i rzeżuszek i baranów....niedługo wielkanoc...niecałe trzy miesiące...jak to poleci...

Wosebka co się dzieje, co? Napisz nam no...co do poddawania się to mogę Ci ewentualnie odstąić ostatnie miejsce zaraz przede mną...co Ty na to?

zosia-ktosia, Beata, mauysia, Amicizia, gadgeta lubią tę wiadomość

• Beata Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2013, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zosia-ktosia wrote:
    oj Mauyśku.. jest źle.. nie rozmawiałam "w 4 oczy" bo był w robocie. ale za to przez telefon..

jestem zalamana, chyba ślub był pochopnie zawierany..
    jeśli dziś musiałabym podjąć jakąś decyzję to byłoby to rozstanie.. ale że ja głupia i naiwna to poczekam, może będzie lepiej..

choć to że dziecka nie będę juz miała, to wiem..

zosiu kochana nie podejmuj pochopnej decyzji..
    zobacz juz kilka dziewczyn pisąło ze wielokrotnie o tym myslało...
    takie zycie niestety... nie jest usłane różami, tylko po co rozstrząsac pewne sprawy i podejmować decyzje w emocjach poczekaj
    parę dni niech sie wszystko uspokoji
    staraj sie zachowywac normalnie, nawet przytulaj i jak zobaczysz ze on jest spokojny i uważa ze jest ok... to wtedy zacznij poważną rozmowę

Zosiu *)

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2013, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zosia-ktosia wrote:
    oj Mauyśku.. jest źle.. nie rozmawiałam "w 4 oczy" bo był w robocie. ale za to przez telefon..

jestem zalamana, chyba ślub był pochopnie zawierany..
    jeśli dziś musiałabym podjąć jakąś decyzję to byłoby to rozstanie.. ale że ja głupia i naiwna to poczekam, może będzie lepiej..

choć to że dziecka nie będę juz miała, to wiem..

Sprawa jest poważna, skoro dochodzisz do takich poważnych wniosków :( Nie jesteś głupia i naiwna, że chcesz poczekać - po prostu nie chcesz podejmować decyzji "w afekcie". Zobaczymy jak będzie, jak oboje ochłoniecie... I mam wielką nadzieję, że się ułoży.

Beata, Dora, Amicizia lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2013, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:
    Sama sobie zrobisz Zośka to dziecko, z jego pomocą czy bez jego pomocy! Zobaczysz co będzie dalej...tak jak piszesz...masz odwagę wielką...tylko wiesz co? Jakby facet mnie oszukał, tzn jakby wcześniej zapierał się, że chce a teraz odmówił raz na zawsze, że nie, to szklanki herbaty bym mu nie podała chyba długi czas, bo przecież tego nie obiecywałam, no nie?! Co do fasolek to zobaczymy...też czekam aż zostanę sama i zrezygnuję.

Mazurciu ale to wcale nie musi byc tak że ją oszukiwał...
    moze on sam nie wie czego chce i nie jest gotowy

ja wam pisałam ostatnio ze ja tak miałam nawet w zeszłym roku tzn. 2011 że mówiłam zezowi że raz chcę juz teraz a za chwilę że nie jednak nie bo jest wygodnie i juz napewno ni będziemy mieli dzieci...
    także wiesz kazdy może mieć nutę niepewności obawy
    dlatego ja bym jeszcze tego wszystkiego nie przekreślała :)

mauysia lubi tę wiadomość

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2013, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i cześć Beatko i Wosebko.

Beata, Woseba lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2013, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zosiu badanie zrób jak Cię to uspokoi ale nie bierz winy na siebie...oszustwo, to oszustwo...przy kościelnym , to można by unieważnić z takiego powodu...ale sytuacja jest zgoła inna...poczekajmy co dalej...bez może podnoszenia tego tematu...to wyślę ale jak się nie spieszy teraz, to na siłę gonić nie będę dzisiaj a w poniedziałek....już będzie po tej imprezie Dominika...
    Robiłyście kiedyś ten lukier plastyczny?

• Beata Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2013, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie tak wogóle bo ja nawt sie nie przywitałam tylko wzięłam się odrazu za odpisywanie...
    heloo

Mayuś, Zosia, libra, Mazucia i Wosebka

zosia-ktosia lubi tę wiadomość

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2013, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziekuję Beatko.

potrzebna mi rozmowa z moją przyjaciółką, spotkamy sie we wtorek dopiero..

no ja nie umiem zachowywac sie normalnie jak ewidentnie jest mi źle.. nie potrafię grać, zaraz po minie mojej widac że coś nie halo..

przeczekam, zobaczę jak będzie..

Beata lubi tę wiadomość

0b20b16b995f24a8cb229af77491f63c.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2013, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj dziewczynki wszytskie załamane jesteśmy.. to co Wosebka Zosia Beata i Mazurcia odpuszczają tak?

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2013, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:
    Zosiu badanie zrób jak Cię to uspokoi ale nie bierz winy na siebie...oszustwo, to oszustwo...przy kościelnym , to można by unieważnić z takiego powodu...ale sytuacja jest zgoła inna...poczekajmy co dalej...bez może podnoszenia tego tematu...to wyślę ale jak się nie spieszy teraz, to na siłę gonić nie będę dzisiaj a w poniedziałek....już będzie po tej imprezie Dominika...
    Robiłyście kiedyś ten lukier plastyczny?

no ja i bella robiłyśmy lukier, ale z pianek marshmallow a nie z glukozy.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2013, 07:56

• zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2013, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    oj dziewczynki wszytskie załamane jesteśmy.. to co Wosebka Zosia Beata i Mazurcia odpuszczają tak?

żadna nie odpuszcza ale czasem nie ma sie wiary że będzie lepiej..

może rzeczywiście brakuje słońca..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2013, 07:57

mauysia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2013, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej muzarciu:)no mogę i przed tobą byc w poddawaniu sie..choc juz chyba dawno to zrobiłam..tylko oszukiwałam sie ze jest inaczej..ale teraz juz nie dosc tego..czas spojrzec prawdzie w oczy:(nigdy nie bedziemy mieli z m dziecka:(boze jakie to wszystko nie sprawiedliwe..a takie pijaczki i wyrodne matki zachodza od razu:(nie muszę szukać daleko takiego przykładu...mojego brata zona...jaki on był głupi ze sie z nia ożenil:(pierwsza ciaze długo ukrywała..i chlała na umór..i nie tylko to:(narkotyki tez były...i co... dziecko które obecnie ma 5 lat..jest niewiele większe od syna mojej siostry który ma niecałe 2 latka..tak mi go zal...taki fajniutki jest..do tego ona dalej pije...nie raz to nawet nie ma sie nim kto zajać bo ona nie jest w stanie sie z podłogi podniesc:(a mój brat pracuje za granica..do tego dowiedziałam sie teraz ze straciła druga ciaze zaraz po slubie..oczywiscie ją przepiła:(jedyny plus w tym ze kolejny aniołek nie bedzie musiał sie z taka matka meczyc...

• zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2013, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wosebciu bo to nie jest sprawiedliwe..
    żal dziecka rzeczywiście..

• Beata Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2013, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak zosiu wiem rozumiem bo tak jak wielokrotnie pisałam ja tez jestem straszny nerwus i podchodze do wszystkiego emocjonalnie

i absolutnie nie namawiam Cię zebyś usilnie starała sie mu teraz przymilić- co to to nie!
    ale skoro pracuje teraz tak że mało czasu spędzacie ze soba to jakoś to da się pewnie pogodzić.. w momencie gdy jesteście razem w domu zajmij się czymkolwiek , praniem gotowaniem czytaniem z córka..
    chodzi o to abys robiła normalne rzeczy a nie siedziała nabuczona *w koncie...

rozumiesz? kochana wiem ze nie jest łatwo z takimi chrakterami, trzeba wiele cierpliwości i wogole ale jakie mamy wyjście albo sie tego nauczyć albo pozabijać..
    czasem przyda sie posłuchac kogos kto patrzy na to z boku, i przyjąc do serca choć częśc rad... ja wiele lat sie uczę na swoich błedach i nieraz jak mi ktos radził to nie słuchałam bo uważałam że trzeba wszytsko wyjaśnić już natychmiast... ale co wtedy oczywiście w emocjach człowiek nie panuje nad słowami i czynami ;p a potem jest trochę wsytd trochę zal... a pewnych słów nie da się cofnąc

zosia-ktosia lubi tę wiadomość

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2013, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie no nie przekreślałabym ale gdyby mi w twarz powiedział, że mnie oszukał,że mówił, że chce żeby mnie tylko nie stracić to tak jak pisałam...ale może masz rację Beatka...może to chwilowe wahania...ale to w inny sposób daje się znać swojej kobiecie, że pomimo tych nieporozumień jest dla mężczyzny ważna. I na Boga nie prze telefon...łatwiej się zranić...i łatwiej zranić kogoś...lepiej poczekać...ale wiem jak trudno...wiem...mój w Sylwestra powiedział...a teraz powiem Wam prawdę...Kasia Ty masz charakter wypisz wymaluj Twoja mamusia, to ja mu na to: dziękuję Kochanie żałuję, że ją poznałeś...a mnie nie było dane poznać Twoich rodziców...ciekawe po kim odziedziczyłeś te gorsze cechy...dowiedziałam się, że kupiłam brzydki narożnik, że jak nas krzywdzi, to się wyprowadza, że widocznie nam jest źle, że nie doceniam jego zarobków, że nie doceniam tego, że mamy już swój domek....

kurna facet to jak kot, wiecznie go trzeba głaskać...wrrrr....
    podobno nie znam życia...tak mówił w stanie średniego upojenia...niech mu będzie, on już był stary jak ja na Świat przychodziłam...zawsze tak będzie...ale kocha mnie i Domina nad wszystko i jesteśmy dla niego na pierwszym miejscu...tyle newsów wtedy się nasłuchałam...

Dora lubi tę wiadomość

• Beata Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2013, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wosebus nie mysl tak !!!!!
    wogole widze ze tu za bardxzo smutne tematy narzucone...
    pogadajmy o czyms przyjemnym co?

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2013, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:
    Nie no nie przekreślałabym ale gdyby mi w twarz powiedział, że mnie oszukał,że mówił, że chce żeby mnie tylko nie stracić to tak jak pisałam...ale może masz rację Beatka...może to chwilowe wahania...ale to w inny sposób daje się znać swojej kobiecie, że pomimo tych nieporozumień jest dla mężczyzny ważna. I na Boga nie prze telefon...łatwiej się zranić...i łatwiej zranić kogoś...lepiej poczekać...ale wiem jak trudno...wiem...mój w Sylwestra powiedział...a teraz powiem Wam prawdę...Kasia Ty masz charakter wypisz wymaluj Twoja mamusia, to ja mu na to: dziękuję Kochanie żałuję, że ją poznałeś...a mnie nie było dane poznać Twoich rodziców...ciekawe po kim odziedziczyłeś te gorsze cechy...dowiedziałam się, że kupiłam brzydki narożnik, że jak nas krzywdzi, to się wyprowadza, że widocznie nam jest źle, że nie doceniam jego zarobków, że nie doceniam tego, że mamy już swój domek....

kurna facet to jak kot, wiecznie go trzeba głaskać...wrrrr....
    podobno nie znam życia...tak mówił w stanie średniego upojenia...niech mu będzie, on już był stary jak ja na Świat przychodziłam...zawsze tak będzie...ale kocha mnie i Domina nad wszystko i jesteśmy dla niego na pierwszym miejscu...tyle newsów wtedy się nasłuchałam...

no widzisz Mazucia każdy facet ma jakieś swoje...
    i nie wszytsko trzeba sobie brac do serca
    a z tym kotem to masz swiętą rację :)

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2013, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra kochane zmiana tematu pochwalę sie wam...heheh
    piersi mi urosły :P

Rucia lubi tę wiadomość

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2013, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehee nie wiem co jest? no i oczywiście znowu sie nakręcam....
    stad moje pytanie czy mozliwe ze w ciązy nie wzrasta temperatura?

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2013, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wosebciu, a skąd pewność, że nigdy nie będziecie mieli z M dziecka? Prawda, niektóre pary nawet po paru (w ekstremalnych przypadkach nawet parunastu) latach doczekują się maleństwa.
    Fakt, że to kawał czasu i oczywiście nikomu nie życzę, żeby tak długo czekał na malucha (nasze kochane Mała i Fedra - zawsze trzymam za Was kciuki).
    Ale nigdy nie mów nigdy.

Moje dwie koleżanki miały tatę na wózku inwalidzkim (sparaliżowane nogi) no i cóż... jakoś pojawiły się na tym świecie!
    Uwierz, że kiedyś się uda, zakładając jednocześnie, że może to potrwać.

Każda z nas może zajść w ciążę w następnym cyklu, każda z nas musi też liczyć się z ryzykiem, że uda się dopiero po kilkunastu/kilkudziesięciu cyklach. Nie mamy na to bezpośredniego wpływu..

Beata, Dora, Amicizia, gadgeta, Libra lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
‹‹ 935 936 937 938 939 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ