X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2013, 06:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczęta:) miłego dnia:)

• mauysia Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2013, 06:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Rucia i Libra :) Jak tam samopoczucie? Ja znowu senna na maksa :/

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2013, 06:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Cześć Rucia i Libra :) Jak tam samopoczucie? Ja znowu senna na maksa :/

Witaj Mentorko:)
    mi się znów źle dzień zaczął... wczoraj się źle czułam, a dzisiaj mam zgagę:( choć jeszcze nic nie jadłam i nie piłam... muszę sobie odpuścić poranną kawę

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2013, 07:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bioprazol libra jeśli się potwierdzi, że jednak nie ciąża...codziennie rano na czczo przynajmniej pół godzinki przed śniadaniem...to jest bez recepty w aptece a o losie z mniejszym składem jest akurat na receptę...takie życie...pomaga, naprawdę pomaga ale dwa tygodnie trzeba wybrać a to akurat do owulki może w następnym cyklu, jeśli będzie następny cykl...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2013, 07:32

• mauysia Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2013, 07:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muzarciu, a ten omeprazol to a propos czego? Bo chyba nie kumam ;)

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2013, 07:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześc kobietki:)
    jak dzionek mija?

no patrząc po wykresach mam nadzieję że fasolek nam sie lada dzień posypie dużo:)

0b20b16b995f24a8cb229af77491f63c.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2013, 07:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Tysiu,

jak tam - emocje opadły i rozmawialiście jeszcze wieczorem o wiadomej sprawie, czy na razie cisza..?

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2013, 07:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mauysiu, Rucia, Libra witajcie! Wpadłam i nawet butów nie wytarłam a padało w nocy...teraz został tylko wiatr...wieczorem szukałam lekarza, który by przyjechał odtruć męża przyjaciółki, ale nikt nie odbierał...ten śpi i się zapija, śpi i się zapija...jest już na prawdę źle ale jak nie ma jako takiej przemocy w domu to g. można zrobić a lekarz też nie przyjedzie jak nie ma delirium albo padaczki poalkoholowej albo jak nie uderzy się w głowę, i jej sobie nie rozbije...po prostu nie ma wyjścia jak albo to znosić albo skłamać kiedyś dzwoniąc po pomoc...przyjechał z Holandii i ma 6tego wracać do pracy ale twierdzi w pijackim bełkocie ,że to jeszcze dużo czasu...też miałam ciężką noc...wzięliśmy kolegę syna,tj syna mojej przyjaciółki, bo jego ojciec pije od 29.12 w ciągu i mały się go boi...przyjechał taki roztrzęsiony i wystraszony, że tata jego tu do nas nawet przyjedzie...łzy mi w oczach stały po prostu jak na niego patrzyłam...dałam mu łyżkę melisalu i zasnął...zostanie u mnie przynajmniej na weekend...i tak miał przyjechać na urodziny Dominika jutro więc zostanie...tylko, że ze szkołą kłopot, bo daleko i ciężko dojechać...ale po takich przeżyciach jeden dzień jak mu wypadnie, to żadna tragedia...idę pod prysznic i zabieram się za porządki i pranie, fajnie wieje, to poschnie troszkę...

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2013, 07:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Takich porannych i innych problemów żołądkowych, zgaga, nadkwaśność...jak się coś takiego pojawia znaczy, że zaburzone jest ph soków żołądkowych albo szwankuje odźwiernik żołądka, lekko się nie domyka...te tabsy pomagają...sama się zdecyduję jak dostanę @ a coś jej nie widać wcale...podejrzanie długo ale czekam i już nie marudzę, choć świętego, by to z równowagi pewnie wytrąciło...

• zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2013, 07:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj Mauyśku.. jest źle.. nie rozmawiałam "w 4 oczy" bo był w robocie. ale za to przez telefon..

jestem zalamana, chyba ślub był pochopnie zawierany..
    jeśli dziś musiałabym podjąć jakąś decyzję to byłoby to rozstanie.. ale że ja głupia i naiwna to poczekam, może będzie lepiej..

choć to że dziecka nie będę juz miała, to wiem..

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2013, 07:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie Tysiulka jak tam...przepraszam ale wczoraj nie zdążyłam załatwić tej sprawy...zrobię to dzisiaj...nie mogłam na nikogo liczyć...

• zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2013, 07:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:
    Właśnie Tysiulka jak tam...przepraszam ale wczoraj nie zdążyłam załatwić tej sprawy...zrobię to dzisiaj...nie mogłam na nikogo liczyć...

kochana, nie wysyłaj nie ma po co. bez sensu to wszystko.

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2013, 07:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sama sobie zrobisz Zośka to dziecko, z jego pomocą czy bez jego pomocy! Zobaczysz co będzie dalej...tak jak piszesz...masz odwagę wielką...tylko wiesz co? Jakby facet mnie oszukał, tzn jakby wcześniej zapierał się, że chce a teraz odmówił raz na zawsze, że nie, to szklanki herbaty bym mu nie podała chyba długi czas, bo przecież tego nie obiecywałam, no nie?! Co do fasolek to zobaczymy...też czekam aż zostanę sama i zrezygnuję.

• Beata Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2013, 07:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dora wrote:
    Beata ale nie wiem czy czytalas wszystko... Maz Zosi nie chce zeby ona sie trula tabletkami ... on woli przerywany..
    Widac Zosia nie powiedziala mu ze to w celach leczniczych, wiec juz po ptakach z tymi tabsami....

a co do rozmow i afer to roznie bywa. Moj to lubi przytakiwac i nic z tego nie wynika sz nie zrobie afery....zalezy jaki typ
    tygodniami moge prosic zeby posprzatal piwnice a zrobi to dopiero jak sie wsciekne

Doruś tak dokładnie jestem w temacie wiem że on tak powiedział

Dora lubi tę wiadomość

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2013, 07:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wyślę, bo jakby się coś zmieniło...a m. poczty nie otwiera Twojej?

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2013, 07:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej:)ja tylko na chwile przywitać sie i życzyć wam miłego dnia i miłego weekendu:)
    Tysia kochana przykro mi ze tak wyszło:(wszystko jest do kitu:(u mnie tez..mam dzis mega doła:(i co z tego ze mój m chce..jak i tak nic z tego:(
    no ale nie będe Wam tu smucic..i tak juz nie jest fajnie..pa kochane moje..do kiedyś tam..od dzis przyzwyczajam sie do mysli że zawsze bedziemy tylko ja i m....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2013, 07:41

Beata lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2013, 07:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beatka cześć;-) Idę wstawić pranie, czas ucieka...

Beata lubi tę wiadomość

• Beata Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2013, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:
    bioprazol libra jeśli się potwierdzi, że jednak nie ciąża...codziennie rano na czczo przynajmniej pół godzinki przed śniadaniem...to jest bez recepty w aptece a o losie z mniejszym składem jest akurat na receptę...takie życie...pomaga, naprawdę pomaga ale dwa tygodnie trzeba wybrać a to akurat do owulki może w następnym cyklu, jeśli będzie następny cykl...

mi tez go zawsze przepisywałam pani doktor alre ja miałam normalnie receptę... tez mnie meczy zgaga :( ale właśnie popijam kawke

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2013, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:
    Mauysiu, Rucia, Libra witajcie! Wpadłam i nawet butów nie wytarłam a padało w nocy...teraz został tylko wiatr...wieczorem szukałam lekarza, który by przyjechał odtruć męża przyjaciółki, ale nikt nie odbierał...ten śpi i się zapija, śpi i się zapija...jest już na prawdę źle ale jak nie ma jako takiej przemocy w domu to g. można zrobić a lekarz też nie przyjedzie jak nie ma delirium albo padaczki poalkoholowej albo jak nie uderzy się w głowę, i jej sobie nie rozbije...po prostu nie ma wyjścia jak albo to znosić albo skłamać kiedyś dzwoniąc po pomoc...przyjechał z Holandii i ma 6tego wracać do pracy ale twierdzi w pijackim bełkocie ,że to jeszcze dużo czasu...też miałam ciężką noc...wzięliśmy kolegę syna,tj syna mojej przyjaciółki, bo jego ojciec pije od 29.12 w ciągu i mały się go boi...przyjechał taki roztrzęsiony i wystraszony, że tata jego tu do nas nawet przyjedzie...łzy mi w oczach stały po prostu jak na niego patrzyłam...dałam mu łyżkę melisalu i zasnął...zostanie u mnie przynajmniej na weekend...i tak miał przyjechać na urodziny Dominika jutro więc zostanie...tylko, że ze szkołą kłopot, bo daleko i ciężko dojechać...ale po takich przeżyciach jeden dzień jak mu wypadnie, to żadna tragedia...idę pod prysznic i zabieram się za porządki i pranie, fajnie wieje, to poschnie troszkę...

o kurcze ...
    Mazurciu ale widze ty kochana i wszystkim służysz pomoca

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2013, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie Muzarciu, nie otwiera moich listów. w tym jest ok.

no mnie też boli że przed małżeństwem mówił co innego a robi co innego.. to tylko boli.

chyba pójdę zrobić badania "ilości jajeczek" w moim organizmie, ciekawe ile mniej więcej mi zostało.. a może już limit wyczerpalam? może juz nie mam zdolnych jajeczek? więc i tak czy się kochamy czy nie to dzidzi by nie było..

Wosebciu, Wy chociaż się staracie..

‹‹ 934 935 936 937 938 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ