plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyZośka ami się wydaje, że twojemu M. coś chodzi po głowie. Facet dojrzały, przed ślubem mówił, że chce mieć z tobą dziecko, a teraz raptem mu się odmieniło? Mam nadzieję, ze to jakiś głupi humorek z jego strony. A może jemu się wydaje, ze ty związałaś się z Nim tylko dla drugiego dziecka, może boi się odtrącenia, gdyby na świecie pojawił się maluszek?
A w ogóle dziewczyny ... was chyba trzeba porządnie opierdolić. Mówicie, że nie będziecie miały dzieci, że zostaniecie same z mężami, bezdzietne ... Spójrzcie sobie na tabelkę, i porównajcie która z was ile się stara o to dziecko? U mnie za miesiąc stukną 2 lata, po poronieniu 15 miesięcy!!!! Nie poddaję się, walczę dalej, i wy też musicie walczyć! Akurat pech chciał, że nie jesteśmy w tej szczęśliwej połowie, która zachodzi w mgnieniu oka. Troszeczkę cierpliwości, i wiary w cuda!
No to tyle mam chyba wam do powiedzeniaU was też tak cholera wieje?
zosia-ktosia, Beata, Dora, AGA 30, Amicizia, gadgeta, Libra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa to jestem wredna, najpierw nabuzuję atmosferę a później jak mój m wychodzi, to go ściągam na spokojną rozmowę...najgorzej jak on milczy a ja gadam, on pół zdaniami a ja się jeszcze bardziej irytuję ale jakie jest wtedy godzenie...znalazł cholernik na mnie sposób...najśmieszniejsze jest, to, że po takiej akcji za chwilę patrzymy na siebie i się z siebie śmiejemy;-) to dopiero wariactwo...nie wiem po co my się wadzimy...chyba przez niedopowiedzenia...przemilczane sprawy, odłożone na później rozmowy i kłopoty...
Beata, Dora, gadgeta, Libra lubią tę wiadomość
-
Tak Beatko zgadzam się, coś na poprawe nastroju by sie przydało.
Muzarciu, dochodze do wniosku że facet to wieczne dziecko i coś w tym jest.. ok ja moge traktowac go jak dziecko.. ale w takim razie zabawki też zacznę mu kupować
no a czasem jak wypiją to im sie język rozplątuje i głupoty czasem gadają.
oj dosyć przynudzania.. -
nick nieaktualnyRucia ja to ma pierwszy cykl tutaj ale za to jaaaaaaaki he he ....podziel swoje m-ce na 3 albo 6 i wyjdzie Ci ile moich cykli się starasz he he
Musimy brać pod uwagę, że każda z nas ma inną psychę i każda wytrzyma tyle na ile jest zaprogramowana...już wcześniej się starałam różnymi sposobami a bez zabezpieczenia kochamy się 5 lat i nic...trafilibyśmy nawet na oślep kiedyś jak by było to takie proste...także z małą przerwą 5 lat się w połowie staramy;-) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJuż to słyszałam kiedyś i powiem, że znów do głosu dochodzi moje motto:"NIC NA SIŁĘ-WSZYSTKO MŁOTKIEM"
Beacia mi to lepiej niech nie rosną...ale Tobie gratuluję! Ja to bym miała opuchliznę kolan w sukience jak by mi jeszcze trochę urosły, to by opadły masakrycznie w te właśnie okolice;-)
Lecę dziewczynki...duuużo pracy a jutro ta imprezka młodego...Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2013, 08:22
Beata lubi tę wiadomość
-
muzarcia wrote:Ja to jestem wredna, najpierw nabuzuję atmosferę a później jak mój m wychodzi, to go ściągam na spokojną rozmowę...najgorzej jak on milczy a ja gadam, on pół zdaniami a ja się jeszcze bardziej irytuję ale jakie jest wtedy godzenie...znalazł cholernik na mnie sposób...najśmieszniejsze jest, to, że po takiej akcji za chwilę patrzymy na siebie i się z siebie śmiejemy;-) to dopiero wariactwo...nie wiem po co my się wadzimy...chyba przez niedopowiedzenia...przemilczane sprawy, odłożone na później rozmowy i kłopoty...
WIDZISZ KOCHANA U MNIE JEST TAK SAMO
więc po co się wściekac....
tez sie potem śmiejemy bo wielokrotnie tak naprawdę nie pamięta się o co poszło.. człowiek sie wścieka dla zasady?Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualnymuzarcia wrote:Rucia ja to ma pierwszy cykl tutaj ale za to jaaaaaaaki he he ....podziel swoje m-ce na 3 albo 6 i wyjdzie Ci ile moich cykli się starasz he he
Musimy brać pod uwagę, że każda z nas ma inną psychę i każda wytrzyma tyle na ile jest zaprogramowana...już wcześniej się starałam różnymi sposobami a bez zabezpieczenia kochamy się 5 lat i nic...trafilibyśmy nawet na oślep kiedyś jak by było to takie proste...także z małą przerwą 5 lat się w połowie staramy;-)
Muzarcia, my też długi czas kochaliśmy się bez zabezpieczenia, stosunek przerywany, dziewczyny z tej drugiej połowy zaszłyby już z 5 razy, a ja nic. I trwa to już ok 4 lat. No ale walczę dalej. Nie można się poddawać. Ja wiem, że są lepsze gorsze dni, sama takie przechodziłam, rzucałam w kąt termomentr, miałam wszystko w dupie, ale za chwilę przychodzi opamiętanie, bo wiem, ze po coś to wszystko robię!
Nie wiem czy wam mówiłam, że leżałam w listopadzie w szpitalu, poznałam tam dziewczynę, która starała się 5 lat! Lekarze nie dawali jej szans na dziecko, zapisała się na kurs adopcyjny, i zaszła w ciążę! Pytam się no cholera jak? Ona mówi, że trafiła na cudownego lekarza, który robił jej badania pod kątem nieodobu witamin, minerałów w organiźmie i faszerował ją witaminkami. Brała garść leków, i pomogło.Beata, Dora lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymuzarcia wrote:a wiesz, że chciałam kiedyś zrobić sobie taki profil witaminowy i pierwiastkowy? ale u nas tego nie ma w cenniku a domyślam się ile to może kosztować...wiem, że zachwianie tej równowagi mam ale jak to sprawdzić...
A ja się zapytam mojej ginki, czy w moim pakiecie jest możliwosć zrobienia takich badań. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymuzarcia wrote:są cholernie drogie...sama wit b12 kosztuje ok 50-65 zł...a ile jest to wiesz Rucia tych witamin...lecę na prawdę, bo tu przyrosnę do krzesła...ach i kliknąć idę, bo zapomnę...
Ja chodze Muzarciu do Medicoveru, więc może takie badania łapią się w moim pakiecie? -
cześć dziewczynki u mnie też wiatr suszy chodniki, trawniki, ulice..👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧