plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Beata to chyba te magiczne 3:0 dla mnie się zbliża, a jak wcześniej czytałam życie łóżkowe nabiera barw:) hehe
Beata lubi tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
tak, ja kończę wcześniej:)
no i mnie też jest (było) trudno w to uwierzyć że nie chce się bzykac. mówił że ma teraz gorszy okres w życiu (czytaj pół roku)..
ja nie oczekuję codziennego seksu, choć pewnie byłoby miło.. ale kobieta w "tych" sprawach chyba powinna byc zaspokojana przez męża, jakkolwiek to brzmi:) no bo.. jak ona ma większy temperament niz on.. to jest ogólnie źle.. a jeszcze gorzej że wcześniej nie było takiego myku, jest teraz... -
no właśnie.. kobieta koło 30tki podobno zna na tyle swój organizm że wie co jej sprawia przyjemnośc i czego chce.. i potrzebuje więcej seksu...
problem jak sie ma M który tego jej nie daje..
nie mozna przecież codzień chodzic sfrustrowaną...Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2013, 13:12
-
gocha04 wrote:ja cie kręcę, ale ciężkie i przykre tematy dziś. Zosia ja chyba zastosowałabym ten mały myk z tabletkami. Amicizia z bożą pomocą napewno wam się ułoży.
Ciężko jest mi sobie to wyobrazić, żeby M nie chciał się bzyknąć, ale jak mój M nie miał w planach jeszcze zrobienia bobasa to też mi w trakcie przerywał i strasznie mnie to wkurzało. Takie to egoistyczne było, bo on sobie doszedł, a ty kobito radź sobie sama...uhhhh Na szczęście to już przeszłość, a od sylwestra to gdyby nie praca to byśmy z łóżka nie wychodzili. Jakoś tak miło się zrobiło podczas tego wyjazdu i tak już zostało oby na zawsze...
hehe tak jka mój zawsze i o kazdej porze by mógł to ja nie zawsze daje rade heh;) -
gocha04 wrote:Beata to chyba te magiczne 3:0 dla mnie się zbliża, a jak wcześniej czytałam życie łóżkowe nabiera barw:) hehe
no tak mój mąz juz mi to powiedział hehhe ze widać ze się zbliżamOliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
zosia-ktosia wrote:no właśnie.. kobieta koło 30tki podobno zna na tyle swój organizm że wie co jej sprawia przyjemnośc i czego chce.. i potrzebuje więcej seksu...
nie mozna przecież codzień chodzic sfrustrowaną...
no niestety frustracja do niczego nie prowadzi i sama nie minieOliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Blodni Ty jeszcze młodziutka poczekaj i na Ciebie przyjdzie pora kochana
ze to on nie bedzie mógł sie nadziwić jak sie zmieniłaśBlondi22 lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
-
Beata wrote:zosia-ktosia wrote:no właśnie.. kobieta koło 30tki podobno zna na tyle swój organizm że wie co jej sprawia przyjemnośc i czego chce.. i potrzebuje więcej seksu...
no niestety frustracja do niczego nie prowadzi i sama nie minie
Beatko ja się boje bo siebie znam.. że jak to zacznie sie pogłębiać to go znienawidzę.. nie będę chciała dotykać, całować.. i skończy się źle.. -
Blondi22 wrote:Beata wrote:hej jak sie liczy w restauracjach za talerzyk? do ilu za dzieci sieĽ nie płaci a do ilu połówkę?
do 3lat nic sie nie płaci bynajmniej w moich okolicach
do 3 lat tylko
aha no tak ze nic to sie może zgadzac a połówki?
bo będe miała kilka 5 -7 latków...
jak myślisz liczą za 7 latka chyba połówkę no nie?Oliwka 2006
-
Beata wrote:Blondi22 wrote:Beata wrote:hej jak sie liczy w restauracjach za talerzyk? do ilu za dzieci sieĽ nie płaci a do ilu połówkę?
do 3lat nic sie nie płaci bynajmniej w moich okolicach
do 3 lat tylko
aha no tak ze nic to sie może zgadzac a połówki?
bo będe miała kilka 5 -7 latków...
jak myślisz liczą za 7 latka chyba połówkę no nie?
połowke chyba u nas do 10 lat ale to pewnie zależy od województwa -
zosia-ktosia wrote:Beata wrote:zosia-ktosia wrote:no właśnie.. kobieta koło 30tki podobno zna na tyle swój organizm że wie co jej sprawia przyjemnośc i czego chce.. i potrzebuje więcej seksu...
no niestety frustracja do niczego nie prowadzi i sama nie minie
Beatko ja się boje bo siebie znam.. że jak to zacznie sie pogłębiać to go znienawidzę.. nie będę chciała dotykać, całować.. i skończy się źle..
wiem dokładnie rozumiem co miałas na myśli dlatego tak ci napisałam nie możesz tak tego zostawić,
na spokojnie przemyśl wszystko bez niepotrzebnych emocji bo jak za bardzo na niego naskoczysz to nie będzie chciał rozmawiać i pomyśli ze to tylko chwilowa furia...
zacznij spokojnie powoli i powiedz czego potrzebujesz i zapytaj jakie on widzi rozwiązanie tego problemu
bo może to chodzi tylko o to ze on boji sie zostac ojcem i jak ten temat minie to sprawa seksu sama sie rozwiaże i wszystko wróci do normy
Oliwka 2006
-
do 10 to chyba sporo... ja jestem z mazowieckiego więc pewnie mniej
i w moich okol. robi sie wielkie imprezy dlatego to tak skrupulatnie licze
bo nie wiem czego mogę sie spodziewać
chrzciny robilismy na 70 ale sporo nie przyszło choć to bliska rodzina
ale to było tyle lat temu za rok to już wiele osób podorastało wiec będzie z tow. no i dzieci sie porodziło
bo tych co wtedy nie przyszli to już nie zamierzamy prosićOliwka 2006
-
Beata wrote:do 10 to chyba sporo... ja jestem z mazowieckiego więc pewnie mniej
i w moich okol. robi sie wielkie imprezy dlatego to tak skrupulatnie licze
bo nie wiem czego mogę sie spodziewać
chrzciny robilismy na 70 ale sporo nie przyszło choć to bliska rodzina
ale to było tyle lat temu za rok to już wiele osób podorastało wiec będzie z tow. no i dzieci sie porodziło
bo tych co wtedy nie przyszli to już nie zamierzamy prosić
ja też jestem z mazowieckiego ale też pewnie zalezy duzo od restauracji -
Beata wrote:gocha04 wrote:Beata to chyba te magiczne 3:0 dla mnie się zbliża, a jak wcześniej czytałam życie łóżkowe nabiera barw:) hehe
no tak mój mąz juz mi to powiedział hehhe ze widać ze się zbliżam
mój też zwrócił na to uwagę, ostatnio powiedziałam mu, że mało się całujemy, a on "kiedyś się nie bzykałaś i chciałaś się całować, a teraz chcesz się bzykać, a nie całować" mi oczy na wierzch, ale później tak sobie pomyślałam, że coś w tym musi być..👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
no własnie obawiam sie ze restauracje to już dawno wszytskie zajęte w okolicy
bo słyszałam ze teraz to tu wszyscy zamawiają conajmniej na 3 lata a mi został tylko rok..
mam jedna na oku która jest wolna ale jest 20km od nasOliwka 2006
-
zosia moze jeszcze da sie cos rozmowa roziwazac w tej waszej sytuacji a moze pomyslec trzeba o jakiejs poradni malzenskiej.... sama sie czasem nad tym zastanawiam...
a z tymi dziecmi to jest tak ze zwykle do 3 lat nie placi sie ale tez raczej nie ma jedzenia dla dzieci w tedy no moze poza zupka wiec wszystko zalezy ile takie szkraby jedza a polowka to zalezy od lokalu u nas niby bylo do 8 ale w sumie wszystkie dzieci policzylam jako połówki bo nikt nie patrzy dzieciom w metryke.