plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Belluś, nawet sobie nie wyobrażam przez co przechodzisz
Nie wiem, co bym zrobiła, jakby teraz nagle odeszła moja mama...
To prawda, sama musisz sobie z tym uporać, ale wiedz, że Cię wspieramy.
Twoja mama będzie czuwać nad wnusiem z góry... Trzymaj się.Beata, Amicizia lubią tę wiadomość
-
Dora wrote:Wychodzi na to,że najbardziej obfity, szklisty, wyplywający, przeźroczysty śluz,rozciągliwy i podobny do jajka kurzego, który powoduje uczucie mokrości trzeba tu zanzaczać jako - zgaduję: rozciągliwy?!
to czym jest wodnisty- wodą?
Beata zaraz Ci pokieruje w badaniu;) musze pomyśleć..
jak już włożysz palec do środka, to tam jest tylko jedna rzecz- właśnie szyjka macicy. Zwisa sobie z góry, tak jak "języczek" w garde.
ja to tak interpretuję dokładnie
wodnisty to u mnie taka prawie woda tyle ze śliska
czekam na instrukcjeOliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Dora wrote:Wychodzi na to,że najbardziej obfity, szklisty, wyplywający, przeźroczysty śluz,rozciągliwy i podobny do jajka kurzego, który powoduje uczucie mokrości trzeba tu zanzaczać jako - zgaduję: rozciągliwy?!
jak już włożysz palec do środka, to tam jest tylko jedna rzecz- właśnie szyjka macicy. Zwisa sobie z góry, tak jak "języczek" w garde.
heheh szkoda że jestem w pracy sprawdziłabym odrazu czy mam coś takiego ..Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
mauysia wrote:Dora wrote:Wychodzi na to,że najbardziej obfity, szklisty, wyplywający, przeźroczysty śluz,rozciągliwy i podobny do jajka kurzego, który powoduje uczucie mokrości trzeba tu zanzaczać jako - zgaduję: rozciągliwy?!
Tak bym to interpretowała...
Dzięki Mayusia już Cie nie męczę. teraz chyba pozmieniam to na moim wykresie i zobaczę co wyjdzie;pWitamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
-
Libra wrote:mauysia wrote:Libra wrote:Beata wrote:ehh ale ja bystra jestem
aż wstyd sie przyznać
okazuje sie ze to co badałam i to co bylo otwarte to nie szyjka ale jak mam ją znaleźć? boże u mni ejest tak wysoko cały czas że jej ni emogę wymacac?
niom, ale skoku na 0,5 nie mam... kolejne trzy wyższe temeperatury mam opadające zamiast roznące... hmmm...
Eee, coś mi się chyba pochrzaniło więc piszę raz jeszcze: pierwsza wyższa (powiedzmy, że to będzie "TEMP 1") musi być wyższa zaledwie o 0,05 stopnia od sześciu poprzednich (wcześniej napisałam że o 0,5 - to byłą literówka).
A któraś z pierwszych trzech wyższych (najczęściej trzecia, ale oczywiście to nie jest reguła) powinna być o 0.2 stopnia wyższa od sześciu poprzedzających TEMP 1.
oooo.... to pocieszające... teraz się chyba łapie;)
hehe ja to sobie normalnie skopiowałam te inforamcje do worda:) bardzo przydatne.Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
-
Beata wrote:hej ale ja cos kojarzę że u mnie to tam cos jednak było jakies zakręty itp. nie możliwe?
Przypomniał mi się ten dowcip o ginekologu, który badając pacjentkę instruował kogoś przez telefon jak gdzieśtam dojechać - pamiętacie?Libra, gocha04 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBeata wrote:Dora wrote:Wychodzi na to,że najbardziej obfity, szklisty, wyplywający, przeźroczysty śluz,rozciągliwy i podobny do jajka kurzego, który powoduje uczucie mokrości trzeba tu zanzaczać jako - zgaduję: rozciągliwy?!
heheh szkoda że jestem w pracy sprawdziłabym odrazu czy mam coś takiego ..
ja Ci napisałam na priv;P -
nick nieaktualnymauysia wrote:Beata wrote:hej ale ja cos kojarzę że u mnie to tam cos jednak było jakies zakręty itp. nie możliwe?
Przypomniał mi się ten dowcip o ginekologu, który badając pacjentkę instruował kogoś przez telefon jak gdzieśtam dojechać - pamiętacie?
Niom:)
- Synku, przynieś babci krem do ust.
- Tato, ale który?
- Ten z napisem "Kropelka"...mauysia, Woseba, Amicizia, Beata, gocha04 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMłode małżeństwo miało papugę, która komentowała ich wyczyny w łóżku. Któregoś wieczora wkurzony facet wsadził łeb papugi miedzy żeberka kaloryfera. Wieczorem, gdy kładli się spać, niechcący ze stolika spadła łyżeczka od herbaty na kołdrę. Żona mówi:
- Nie martw się, popchnij nogą.
A papuga na to:
Łeb ukręcę, ale kurwa ten numer muszę zobaczyć!Blondi22, Amicizia, Beata, Paulina1986, Shagga_80, ewela84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnya to dowcip od mojego m.... tak z przymrużeniem oka;)
Pewien człowiek miał IQ na poziomie 160, mensa, te sprawy, ale nie miał znajomych. Udał się zatem do lekarza.
- Panie doktorze, mógłby pan usunąć mi 20% mózgu?
- Ale dlaczego chciałby pan usunąć 20% mózgu?
Gość wytłumaczył lekarzowi, że z racji swojego ilorazu inteligencji nie może znaleźć sobie znajomych na swoim poziomie. Lekarz zgodził się na operację i wyciął mu 20% mózgu.
Po miesiącu do gabinetu wchodzi ponownie ten sam mężczyzna.
- Panie doktorze dziękuję uprzejmie za przeprowadzenie operacji. Mam kilku nowych znajomych, spotykamy się w weekendy i rozmawiamy o poezji przy lampce dobrego wina. Jednak chciałbym pana prosić, żeby usunął mi pan kolejne 20% mózgu, myślę, że mógłbym być jeszcze szczęśliwszy.
Lekarz niechętnie, ale zgodził się na zabieg i usunął kolejne 20% mózgu pacjenta.
Po kolejnym miesiącu do gabinetu zamaszyście wchodzi ten sam gość.
- No jak tam doktorze? Bo u mnie fajnie, całe weekendy bawię się ze znajomymi, chodzimy do klubów, wódeczka, dziewczynki, imprezy. Ale myślę, że jakby mi pan usunął jeszcze 20% mózgu to byłbym jeszcze szczęśliwszy.
- Ale proszę pana zostanie panu tylko 40% mózgu.
- Jestem gotów podjąć to ryzyko.
Lekarz zgodził się na zabieg i wyciął mu kolejne 20% mózgu.
Po miesiącu do gabinetu niemalże wbiega ten sam człowiek, hawajska koszula, ciemne okulary, włosy na żel.
- Jak tam doktorku? U mnie zajebiście, cipki, imprezki cały tydzień. Z imprezy na imprezę. Wódeczka strumieniami. Codzienni inna dupa w łóżku. Zajebiste życie, ale wypierdol mi jeszcze 20% to już będę chyba kurwa bogiem!
- No ale zostanie panu tylko 20% mózgu.
- Chuj z tym doktorku.
Lekarz zgodził się, dokonał zabiegu.
Minął tydzień, drugi, trzeci gość nie wraca. "Pewnie bawi się w najlepsze" myśli sobie lekarz. I kiedy ma już wychodzić z gabinetu słyszy ciche pukanie do drzwi. Otwiera a tam ten gość. Zapłakany.
- Co się stało? Stracił pan znajomych? Nie wie pan gdzie na imprezę?
- Nie to nie to. Mam mnóstwo znajomych, bawię się całymi dniami i nocami, jestem rozchwytywany na imprezy...
- To o co chodzi?
- Dostałem okres.Beata, muzarcia, Paulina1986, Amicizia, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMauysia to u mnie w teorii mogła być owulka 7 lub 8 grudnia...sześć niższych jest jak liczyć od tej z 6-tego i później 3 wyższe są niby...druga niżej a trzecia tak samo jak poprzednia...hmm...czy możesz zerknąć w wolnej chwili? Ale my Cię męczymy dziś...ale to za to, że taki urlop długi miałaś he he
-
nick nieaktualnyDziewczyna u ginekologa. Młody, przystojny lekarz zaczyna badanie, zakłada jednorazową rękawiczkę, wkłada palce. Zwykłe badanie. Nagle dzwoni telefon. Lekarz jedną ręka odbiera, a jako że czas to pieniądz drugą kontynuuje badanie:
- Halo! Tu Heniek... ze studiów... jestem w twoim mieście.
- Nie może być. Przyjeżdżaj, trzeba to oblać.
- A jak do ciebie dojechać? Dzwonię z dworca.
- Z dworca to pojedziesz prosto, później w lewo, będzie rondo, na rondzie w prawo, następne rondo i dalej to prosto, prosto i jesteś u mnie...
Na to pacjentka:
- oh!Panie doktorze czy jeszcze jedno rondo mogę prosić?
dla Mauysi;-)Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2013, 11:28
mauysia, Beata, Paulina1986, Amicizia, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
muzarcia wrote:Mauysia to u mnie w teorii mogła być owulka 7 lub 8 grudnia...sześć niższych jest jak liczyć od tej z 6-tego i później 3 wyższe są niby...druga niżej a trzecia tak samo jak poprzednia...hmm...czy możesz zerknąć w wolnej chwili? Ale my Cię męczymy dziś...ale to za to, że taki urlop długi miałaś he he
Muzarciu, obawiam się, że Twój cykl jest zbyt niestandardowy na tę teorięObawiam się, że w Twoim przypadku zaważyć mogły jakieś dodatkowe dolegliwości... No i na Twoim wykresie przede wszystkim nie widać wyraźnej dwufazowości. W przypadku Twojego cyklu coś konkretnego mógłby chyba orzec tylko lekarz specjalista...
muzarcia lubi tę wiadomość