X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2013, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój narzeczony pracuje w Austrii w Wiedniu i na weekendy tylko przyjeżdża niestety czasami już w czwartek w domu jest!!! więc samotny tydzień przede mną!!!;-(

• иιєиσямαℓиα Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2013, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Mój narzeczony pracuje w Austrii w Wiedniu i na weekendy tylko przyjeżdża niestety czasami już w czwartek w domu jest!!! więc samotny tydzień przede mną!!!;-(

ojej :/
    to musi być wam ciężko, tak na odległość. zobaczysz do czwartku szybko czas zleci i znowu się zobaczycie :)!!!!

<3 Aniołek (8tc) 25.06.2012
    qb3ctgf6zex9o3p8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2013, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    No i pojechał ten mój chłopek i sama z kotem zostałam!!!!
    A u was jak wieczorek mija!!!
    Mnie jajnik lewy kuje i pod pępkiem w brzuchu kucia jakieś mam pewnie na @ !!!

ja ja siedzę sobie z moim chłopkiem... urlop mu się kończy i jutro do robotki... trzeba iść jakąś kolacyjkę zrobić...

a jaki masz termin @... ja mam na czwartek i o dziwo nie mam jeszcze żadnych zapowiedzi, piersi nie bolą, brzuch nie boli... mam nadzieję, że psm odeszło w niepamięć

• BellaRosa Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2013, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga no mnie przyszły tydzien czeka w samotnosci, bo mój maż na poligon jedzie :/ Przekichane!
    Wytłumaczcie mi jak to jest... 2013r. XXIw., TV cyfrowa a kanałów ponad 100 I KURDE NIE MA NIC CIEKAWEGO DO OGLĄDANIA!!!

иιєиσямαℓиα, Fedra, Dodi, gadgeta lubią tę wiadomość

f2wldf9h9lun5cxj.png
    iv09cwa1ersqxdi1.png
  • иιєиσямαℓиα Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2013, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BellaRosa wrote:
    Aga no mnie przyszły tydzien czeka w samotnosci, bo mój maż na poligon jedzie :/ Przekichane!
    Wytłumaczcie mi jak to jest... 2013r. XXIw., TV cyfrowa a kanałów ponad 100 I KURDE NIE MA NIC CIEKAWEGO DO OGLĄDANIA!!!

też się nad tym zastanawiam ;D i coraz częściej zadaję sobie to pytanie :)

qb3ctgf6zex9o3p8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2013, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra ja ostatnio 12 miałam to teraz tak 10 powinnam@ dostać akurat na powrót mojego M he he!!!
    Bella byle abonament płacić a że nic nie ma to już nieważne !!!!
    иιєиσямαℓиα no czasem ciężko ale jak nie ma pracy na miejscu to nie ma innego wyjścia!!!chociaż pieniądze lepsze z tego!!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2013, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BellaRosa wrote:

właśnie ja mam z UPC z nagrywarką ,jest ok.150 kanałów a oglądamy może z 10 ...:/ a najczęściej tvn,TLC,VIVA,domo ...

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2013, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:

oj przytulam ale za to jaka radość po takich rozstaniach ,chociaz wiadomo ze się tęskni...:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2013, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samira tęskni się tęskni ale takie życie coś za coś niestety!!!
    A radość po powrotach wielka!!!;-)

иιєиσямαℓиα, Libra lubią tę wiadomość

• BellaRosa Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2013, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja mam na szczęście też z nagrywarką bo chyba nic bym nie zdołała obejrzec... czasem nocne programy sobie nagrywam. Uwielbiam na ID te wszystkie o zjawiskach paranormalnych (wiem... nawiedzona jestem) a one późno leca... wiec nagrywam. W dzień to ogladam na fox life niektóre seriale (wlasciwie dwa... zaklinacz dusz i czarodziejki) zaliczam je też na polsacie i TVN7 ale chyba większosc odc juz obejrzałam :/ No i jeszcze meksykańskie telenowele na TV4... i tyle. Wieczory dla mnie najgorsze bo nic nie ma ;/ Aż dziw, że są kanały SciFi, kryminalne wszelkiego rodzaju, babskie a z horrorami porządnymi kanału nie ma komu zrobic -.- ehhh :/

f2wldf9h9lun5cxj.png
    iv09cwa1ersqxdi1.png
  • she Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2013, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Horrory Bella? No dogadalabys sie z moim mezem hehe
    Pokazywal mi trailer nowego horroru ktory ma wejsc w lutym do kin. Tytul to "Mama" wiec calkiem na czasie. Pewnie mnie wyciagnie do kina na te rozrywke ;)

BellaRosa lubi tę wiadomość

201306215365.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2013, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie znoszę horrorów odkąd u babci oglądałam jako dziecko spod kołdry jednym okiem...nie nie nie...nigdy więcej...dwa obejrzałam...o takim robolu co do mózgu wchodził...i zjadał mózg i o dziecku szatana...trzeba mu było wbić ileś tam sztyletów i zabrakło jednego...rodził się następny potomek szatana...ech...dzieciak nieznośny ze mnie był, to mam...nerwy za słabe na to wszystko...zbyt emocjonalnie do tego podchodzę....

• Dora Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2013, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też nie znoszę, nawet teraz moj m. oglada jakis paskudny film na hbo ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2013, 21:40

Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2013, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry wieczór wszystkim :)

Witam nowe koleżanki!

AGA30 - na dole strony jest link KONTAKT - napisz po prostu do nich maila z prośbą o usunięcie tamtego tematu. Zanim się na dobre rozkręci, bo potem jeszcze nie zechcą usunąć ;)

Ja dziś tylko zdawkowo, bo dopiero dorwałam sie do kompa ale zaraz chcę iść lulu. Większe wypociny - jutro :)

Dobrej nocy!

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Amicizia Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2013, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam nie mialam kedy wczensiej wejsc na forum, wreszcie udało mi sie was nadrobic :)

w sumei mi tez bardziej pasuje jednak chyba ze zostajemy tutaj chociaz przeniesc tez by nie stanowilo problemu

mi dzisiaj tempka poleciala totalnie w dół, ale jeszcze mnie nie zalało.... ale czuje ze to kwestia czasu ogolnie to mi sie coc dzisiaj kreci w głowie itd ale moze te ze zmeczenia. krotko spalam dzis, bo sprzatalam a rano wczesniej wstalismy.

BYlismy dzis z M na orszaku trzech króli i bylo przyejmnie tylko zimno ale spiewalismy kolede po afrykansku :) fajna sprawa taki orszak :)podobloa nam sie a potem na szybko szykowanie slaatki i ogolnie przygotowanie mieszkania na gosci bo dzis mielismy spotkanie kregu u nas bylo bardzo fajnie ale musze przyeznac ze jest to troszke meczace jak sie jest gospodarzem ale to tylko raz na jakis czas :) i w sumie ciesze sie ze bylo teraz u nas ogolnie to ja lubie miec gosci :)

to ide sie wreszcie polozyc spac dobrej nocki dziewczynki :)

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2013, 05:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy to ja rozpoczynam dzień wpisem? Na to wygląda...Witajcie laseczki...Dziewczyny jak samopoczucie? Życzę Wam miłego dnia...

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2013, 06:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Wam dziewczyny :) U mnie temperatura się ustabilizowała, więc to chyba taki tylko kolejny jakiś nienormalny wyskok z mojej strony.
    Dzień zaczynam od słów " JAK JA NIENAWIDZE PONIEDZIAŁKÓW ". :( 5 dni pod rząd wstawania o 6:30 :(. Dawno tak nie było.
    Miłego dnia Wam życzę dziewczyny :)

иιєиσямαℓиα, mauysia, Fedra, Libra, gadgeta lubią tę wiadomość

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2013, 06:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam was laseczki ja tylko na momet wpadlam w drodze do pracy. Zycze wam milutkiego dnia i odezwe sie po pracy.

Fedra, Libra lubią tę wiadomość

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • иιєиσямαℓиα Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2013, 06:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie. Medluje się dzisiejszego dnia, zmierzyłam po raz pierwszy temp. w tym cyklu. życzę wszystkim udanego dnia , pomimo że to poniedziałek ;D
    U mnie z apowiada się intesnywny tydzień zarówno w pracy jak i po niej :).
    Dziś endokrynolog, odbiór wyników i kolejne badania. Jutro ginkolog.... do zobaczenia późnym popołudniem:)!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2013, 06:54

qb3ctgf6zex9o3p8.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2013, 07:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    a mi faktycznie ten castagnus pomógł jak na razie... ciagle narzekałam na ból piersi i obrzmienie... a dzisiaj się zorientowałam, że tych dolegliwości NIE MAM:) HA! i o to chodziło;)

HEHE libruś a ja właśnie to lubię :) bo chociaz są większe :P

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
‹‹ 961 962 963 964 965 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ