plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
AGA 30 wrote:Mój narzeczony pracuje w Austrii w Wiedniu i na weekendy tylko przyjeżdża niestety czasami już w czwartek w domu jest!!! więc samotny tydzień przede mną!!!;-(
ojej
to musi być wam ciężko, tak na odległość. zobaczysz do czwartku szybko czas zleci i znowu się zobaczycie!!!!
-
nick nieaktualnyAGA 30 wrote:No i pojechał ten mój chłopek i sama z kotem zostałam!!!!
A u was jak wieczorek mija!!!
Mnie jajnik lewy kuje i pod pępkiem w brzuchu kucia jakieś mam pewnie na @ !!!
ja ja siedzę sobie z moim chłopkiem... urlop mu się kończy i jutro do robotki... trzeba iść jakąś kolacyjkę zrobić...
a jaki masz termin @... ja mam na czwartek i o dziwo nie mam jeszcze żadnych zapowiedzi, piersi nie bolą, brzuch nie boli... mam nadzieję, że psm odeszło w niepamięć -
Aga no mnie przyszły tydzien czeka w samotnosci, bo mój maż na poligon jedzie
Przekichane!
Wytłumaczcie mi jak to jest... 2013r. XXIw., TV cyfrowa a kanałów ponad 100 I KURDE NIE MA NIC CIEKAWEGO DO OGLĄDANIA!!!иιєиσямαℓиα, Fedra, Dodi, gadgeta lubią tę wiadomość
-
BellaRosa wrote:Aga no mnie przyszły tydzien czeka w samotnosci, bo mój maż na poligon jedzie
Przekichane!
Wytłumaczcie mi jak to jest... 2013r. XXIw., TV cyfrowa a kanałów ponad 100 I KURDE NIE MA NIC CIEKAWEGO DO OGLĄDANIA!!!
też się nad tym zastanawiami coraz częściej zadaję sobie to pytanie
-
nick nieaktualnyLibra ja ostatnio 12 miałam to teraz tak 10 powinnam@ dostać akurat na powrót mojego M he he!!!
Bella byle abonament płacić a że nic nie ma to już nieważne !!!!
иιєиσямαℓиα no czasem ciężko ale jak nie ma pracy na miejscu to nie ma innego wyjścia!!!chociaż pieniądze lepsze z tego!!!
-
nick nieaktualnyBellaRosa wrote:Aga no mnie przyszły tydzien czeka w samotnosci, bo mój maż na poligon jedzie
Przekichane!
Wytłumaczcie mi jak to jest... 2013r. XXIw., TV cyfrowa a kanałów ponad 100 I KURDE NIE MA NIC CIEKAWEGO DO OGLĄDANIA!!!
właśnie ja mam z UPC z nagrywarką ,jest ok.150 kanałów a oglądamy może z 10 ...a najczęściej tvn,TLC,VIVA,domo ...
-
nick nieaktualnyAGA 30 wrote:Mój narzeczony pracuje w Austrii w Wiedniu i na weekendy tylko przyjeżdża niestety czasami już w czwartek w domu jest!!! więc samotny tydzień przede mną!!!;-(
oj przytulam ale za to jaka radość po takich rozstaniach ,chociaz wiadomo ze się tęskni... -
nick nieaktualny
-
No ja mam na szczęście też z nagrywarką bo chyba nic bym nie zdołała obejrzec... czasem nocne programy sobie nagrywam. Uwielbiam na ID te wszystkie o zjawiskach paranormalnych (wiem... nawiedzona jestem) a one późno leca... wiec nagrywam. W dzień to ogladam na fox life niektóre seriale (wlasciwie dwa... zaklinacz dusz i czarodziejki) zaliczam je też na polsacie i TVN7 ale chyba większosc odc juz obejrzałam
No i jeszcze meksykańskie telenowele na TV4... i tyle. Wieczory dla mnie najgorsze bo nic nie ma ;/ Aż dziw, że są kanały SciFi, kryminalne wszelkiego rodzaju, babskie a z horrorami porządnymi kanału nie ma komu zrobic -.- ehhh
-
nick nieaktualnyJa nie znoszę horrorów odkąd u babci oglądałam jako dziecko spod kołdry jednym okiem...nie nie nie...nigdy więcej...dwa obejrzałam...o takim robolu co do mózgu wchodził...i zjadał mózg i o dziecku szatana...trzeba mu było wbić ileś tam sztyletów i zabrakło jednego...rodził się następny potomek szatana...ech...dzieciak nieznośny ze mnie był, to mam...nerwy za słabe na to wszystko...zbyt emocjonalnie do tego podchodzę....
-
Dobry wieczór wszystkim
Witam nowe koleżanki!
AGA30 - na dole strony jest link KONTAKT - napisz po prostu do nich maila z prośbą o usunięcie tamtego tematu. Zanim się na dobre rozkręci, bo potem jeszcze nie zechcą usunąć
Ja dziś tylko zdawkowo, bo dopiero dorwałam sie do kompa ale zaraz chcę iść lulu. Większe wypociny - jutro
Dobrej nocy! -
Witam nie mialam kedy wczensiej wejsc na forum, wreszcie udało mi sie was nadrobic
w sumei mi tez bardziej pasuje jednak chyba ze zostajemy tutaj chociaz przeniesc tez by nie stanowilo problemu
mi dzisiaj tempka poleciala totalnie w dół, ale jeszcze mnie nie zalało.... ale czuje ze to kwestia czasu ogolnie to mi sie coc dzisiaj kreci w głowie itd ale moze te ze zmeczenia. krotko spalam dzis, bo sprzatalam a rano wczesniej wstalismy.
BYlismy dzis z M na orszaku trzech króli i bylo przyejmnie tylko zimno ale spiewalismy kolede po afrykanskufajna sprawa taki orszak :)podobloa nam sie a potem na szybko szykowanie slaatki i ogolnie przygotowanie mieszkania na gosci bo dzis mielismy spotkanie kregu u nas bylo bardzo fajnie ale musze przyeznac ze jest to troszke meczace jak sie jest gospodarzem ale to tylko raz na jakis czas
i w sumie ciesze sie ze bylo teraz u nas ogolnie to ja lubie miec gosci
to ide sie wreszcie polozyc spac dobrej nocki dziewczynki -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej Wam dziewczyny
U mnie temperatura się ustabilizowała, więc to chyba taki tylko kolejny jakiś nienormalny wyskok z mojej strony.
Dzień zaczynam od słów " JAK JA NIENAWIDZE PONIEDZIAŁKÓW ".5 dni pod rząd wstawania o 6:30
. Dawno tak nie było.
Miłego dnia Wam życzę dziewczynyиιєиσямαℓиα, mauysia, Fedra, Libra, gadgeta lubią tę wiadomość
-
witajcie. Medluje się dzisiejszego dnia, zmierzyłam po raz pierwszy temp. w tym cyklu. życzę wszystkim udanego dnia , pomimo że to poniedziałek
U mnie z apowiada się intesnywny tydzień zarówno w pracy jak i po niej.
Dziś endokrynolog, odbiór wyników i kolejne badania. Jutro ginkolog.... do zobaczenia późnym popołudniem:)!Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2013, 06:54
-
Libra wrote:a mi faktycznie ten castagnus pomógł jak na razie... ciagle narzekałam na ból piersi i obrzmienie... a dzisiaj się zorientowałam, że tych dolegliwości NIE MAM:) HA! i o to chodziło;)
HEHE libruś a ja właśnie to lubiębo chociaz są większe
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie