X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2013, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z horrorowych ciekawostek (z serii "młodzież złapana w lesie przez psychopatę i przez niego torturowana ;) ), obił mi się ostatnio o uszy (na szczęście nie o oczy!) film "Ludzka stonoga": psychopatyczny lekarz nazista więzi trójkę młodych ludzi i robi z nich "ludzką stonogę" czyli łączy ich metodą usta-odbyt :D :D :D Jakiś chory umysł wymyśla takie scenariusze! Oczywiście jest tez część druga (tam koleś zszywa zszywaczami w ten sposób 10 osób), i w planach część trzecia...

Ci Amerykańce są nieźle porąbani!!! ;)

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2013, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra, już starczy o tych horrorach. Dopiero co przeszłam przez pogrzeb. :)

• BellaRosa Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2013, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mayusia ja w demony akurat nie wierzę... ja po prostu WIEM, że istnieją. Mój siostrzeniec na własne oczy widział rok temu opętaną dziewczynę, która nawet lewitowała. A najbardziej uwierzyłam po rozmowach z psychiatrą, który kwalifikuje opętania religijne i wysyła do egzorcystów.
    Ale się temat wywiązał z samego rańca :D

Amicizia lubi tę wiadomość

f2wldf9h9lun5cxj.png
    iv09cwa1ersqxdi1.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2013, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dora wrote:
    Beata oby wyniki byly lepsze. Ja zbadalam tsh w piątek i mam mala poprawe dzieki tabletkom.
    ps: ile płaciłaś za badania?

dzięki kochana
    ale u mnie ogólnie ok wyniki były tamte
    bo miałam wtedy progesteron 14.77 a norma dla fl to 17.7-27 wiec dokładnie po środku to chyba dobrze prawda?
    tyle ze robiłam je normalnie po posiłku i nie wiem czy miało to znaczenie
    a prolaktyna 367.20 norma to 102-496 wiec chyba tez ok?

ale ponieważ moje cykle są tak nieregularne to postanowiłam znów zbadac czy hormony sa ok

a ja nic nie płaciłam bo mam kartę luxmed

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • BellaRosa Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2013, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia ja też- mojej mamy. I powiem Ci, że właśnie wiara m.in. w demony utwierdza mnie w tym, że niebo musi istnieć naprawdę. Czuję się spokojniesza nie wierząc a wiedząc, że życie pozagrobowe istnieje naprawdę- być może to tylko mechanizm obronny, ale skuteczny (na ile to możliwe, bo jakoś wraz nie mogę się otrząsnąć z tego wszystkiego :(

mauysia, Beata, Rucia, Fedra, Libra, Amicizia, gadgeta lubią tę wiadomość

f2wldf9h9lun5cxj.png
    iv09cwa1ersqxdi1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2013, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BellaRosa wrote:
    Mayusia ja w demony akurat nie wierzę... ja po prostu WIEM, że istnieją. Mój siostrzeniec na własne oczy widział rok temu opętaną dziewczynę, która nawet lewitowała. A najbardziej uwierzyłam po rozmowach z psychiatrą, który kwalifikuje opętania religijne i wysyła do egzorcystów.

Idę stąd :( Wpadnę jak zaczniemy rozmawiać o owulacjach.

• Beata Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2013, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Mauysia ja wam polecam hiszpański horror " Sierociniec ". Nigdy w życiu nie oglądałam takiego psychologicznego, trzymającego w napięciu horroru !

http://www.filmweb.pl/Sierociniec

to obejrzę wieczorem dzięki

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2013, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BellaRosa wrote:
    Rucia ja też- mojej mamy. I powiem Ci, że właśnie wiara m.in. w demony utwierdza mnie w tym, że niebo musi istnieć naprawdę. Czuję się spokojniesza nie wierząc a wiedząc, że życie pozagrobowe istnieje naprawdę- być może to tylko mechanizm obronny, ale skuteczny (na ile to możliwe, bo jakoś wraz nie mogę się otrząsnąć z tego wszystkiego :(

Bella czytałam o twojej mamie, bardzo mi przykro :( Jedynie mogę domyślać się co przeżywasz. Również głębokko wierzę w życie pozagrobowe. Moja babcia zmarła w lipcu tamtego roku, i jeszcze przed pogrzebem dała mi znak machając dziadka garniturem, że jest wśród Nas.

• Beata Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2013, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Z horrorowych ciekawostek (z serii "młodzież złapana w lesie przez psychopatę i przez niego torturowana ;) ), obił mi się ostatnio o uszy (na szczęście nie o oczy!) film "Ludzka stonoga": psychopatyczny lekarz nazista więzi trójkę młodych ludzi i robi z nich "ludzką stonogę" czyli łączy ich metodą usta-odbyt :D :D :D Jakiś chory umysł wymyśla takie scenariusze! Oczywiście jest tez część druga (tam koleś zszywa zszywaczami w ten sposób 10 osób), i w planach część trzecia...

Ci Amerykańce są nieźle porąbani!!! ;)

oj naprawdę ..żeby wymyśleć cos takiego

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2013, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane :)
    Miałam być następna na liście do testowania ale niestety przyszła wredota @. Poddaję się na tą chwilę nie mam już siły :(

• Beata Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2013, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BellaRosa wrote:

ehh Belluś nie strasz bo ja tez wierzę w takie rzeczy a potem sie boję..

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2013, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczynki !!! Ależ mi pusto na łóżku było w nocy bez mojego M!!! przyzwyczaiłam się że ktoś mi kądre zabiera he he!!!
    Moja tempka idzie w dół wiec jutro @ przyjdzie albo po jutrze już poprostu to czuje!!!
    a ja pije poranna kawę i zastanawiam się czy jechać na basen!!!;-)

иιєиσямαℓиα lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2013, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    BellaRosa wrote:

ehh Belluś nie strasz bo ja tez wierzę w takie rzeczy a potem sie boję..

Beata ja też się strasznie boję, w dodatku siedzę sama w domu, nikt mnie nie obroni, chyba że kot :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2013, 08:38

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2013, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Ale nas dziś tłumek z rana!

Mam nadzieję, że jednak zostaniemy w tym wątku, bo dwóch naraz o tej samej tematyce to raczej nie ogarnę. Więc w ogóle nie będę tam wchodzić.

Co do horrorów - też lubię! Ale naprawdę trudno mi znaleźć takie, które naprawdę mnie przestraszą. Głównie boję się takich o nawiedzeniach, egzorcyzmach itp... Chyba ostatnim takim, którego bardzo się bałam był film "Egzorcyzmy Emily Rose"... brrr...
    Ale i "REC" (i "REC 2") mnie konkretnie wystraszył.
    Niestety te japońskie, amerykańskie remake'i japońskich i "horrory" o grupie młodzieży więzionej i torturowanej w domu na odludziu (pełno jest takich!) nie robią na mnie większego wrażenia...

No ale wracając do meritum :) Widzę, że z "weekendowych testerek" szansę mają jeszcze Amicizia (choć widzę, Ami, że temp Ci spadła, ale kto wie?), patik, no i kiti. W Was nadzieja :)

A już za parę dni zapowiada się kolejna fala.

a ogladałaś NOROI japoński horror ?

a.png
    a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2013, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki uciekam. Trzeba się wziąć za poniedziałkowe porządki. Niezły temat nawiązałyśmy z rana, aż mi ciarki przechodzą po całym ciele, dlatego czas wstać z fotela, i zacząć coś robić, i nie myśleć. Później zajrzę do was. :*

• BellaRosa Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2013, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No moja mamusia dawała o sobie znać. Całkiem intensywnie... wierzę, że nadal nad nami czuwa i że będzie z nami zawsze. Tylko... nie chce mi się przyśnić. Zawsze ją o to prosiłam by przyszła do mnie we śnie i powiedziała czy śmierć boli i czy jest w niebie szczęśliwa- obiecała, że jak będzie mogła to przyjdzie. Nie przyszła. Choć codziennie się o to modlę :(

mauysia, Beata lubią tę wiadomość

f2wldf9h9lun5cxj.png
    iv09cwa1ersqxdi1.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2013, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BellaRosa wrote:
    Mayusia No Egzorcyzmy Emily Rose to świetny film. Ja oglądałam dokument o dziewczynie, która była "pierwowzorem" Emily Rose. Nazywała się Analise Michel bodajże (na youtube jest ten film). Właśnie film o Emily przedstawia jej historię.
    Z podobnych filmów polecam "Demony" (z 2012r) i "Rytuał"- w roli głównej Anthony Hopkins.

DEMONY mam i ogladalam swietne

a.png
    a.png
  • Beata Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bella Rucia ja tez wierzę ... skoro jest Bóg musi byc i szatan i to całe zycie pozagrobowe, choć mnie ono trochę przeraźa boję sie co będzie tam...

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • mauysia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi, nie japońskich już nie oglądam, bo się ich nie boję :) (takich w stylu RING albo JU-ON...)

anusia - no wielka szkoda, że się nie udało... Może rzeczywiście trochę luzu Ci - Wam - pomoże.

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2013, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anusia84 wrote:
    Hej kochane :)
    Miałam być następna na liście do testowania ale niestety przyszła wredota @. Poddaję się na tą chwilę nie mam już siły :(

ANUSIA trzymaj sie oby kolejny cykl był pozytywny :)

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
‹‹ 963 964 965 966 967 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ