plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Z horrorowych ciekawostek (z serii "młodzież złapana w lesie przez psychopatę i przez niego torturowana
), obił mi się ostatnio o uszy (na szczęście nie o oczy!) film "Ludzka stonoga": psychopatyczny lekarz nazista więzi trójkę młodych ludzi i robi z nich "ludzką stonogę" czyli łączy ich metodą usta-odbyt
Jakiś chory umysł wymyśla takie scenariusze! Oczywiście jest tez część druga (tam koleś zszywa zszywaczami w ten sposób 10 osób), i w planach część trzecia...
Ci Amerykańce są nieźle porąbani!!! -
nick nieaktualny
-
Mayusia ja w demony akurat nie wierzę... ja po prostu WIEM, że istnieją. Mój siostrzeniec na własne oczy widział rok temu opętaną dziewczynę, która nawet lewitowała. A najbardziej uwierzyłam po rozmowach z psychiatrą, który kwalifikuje opętania religijne i wysyła do egzorcystów.
Ale się temat wywiązał z samego rańcaAmicizia lubi tę wiadomość
-
Dora wrote:Beata oby wyniki byly lepsze. Ja zbadalam tsh w piątek i mam mala poprawe dzieki tabletkom.
ps: ile płaciłaś za badania?
dzięki kochana
ale u mnie ogólnie ok wyniki były tamte
bo miałam wtedy progesteron 14.77 a norma dla fl to 17.7-27 wiec dokładnie po środku to chyba dobrze prawda?
tyle ze robiłam je normalnie po posiłku i nie wiem czy miało to znaczenie
a prolaktyna 367.20 norma to 102-496 wiec chyba tez ok?
ale ponieważ moje cykle są tak nieregularne to postanowiłam znów zbadac czy hormony sa ok
a ja nic nie płaciłam bo mam kartę luxmedOliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Rucia ja też- mojej mamy. I powiem Ci, że właśnie wiara m.in. w demony utwierdza mnie w tym, że niebo musi istnieć naprawdę. Czuję się spokojniesza nie wierząc a wiedząc, że życie pozagrobowe istnieje naprawdę- być może to tylko mechanizm obronny, ale skuteczny (na ile to możliwe, bo jakoś wraz nie mogę się otrząsnąć z tego wszystkiego
mauysia, Beata, Rucia, Fedra, Libra, Amicizia, gadgeta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBellaRosa wrote:Mayusia ja w demony akurat nie wierzę... ja po prostu WIEM, że istnieją. Mój siostrzeniec na własne oczy widział rok temu opętaną dziewczynę, która nawet lewitowała. A najbardziej uwierzyłam po rozmowach z psychiatrą, który kwalifikuje opętania religijne i wysyła do egzorcystów.
Ale się temat wywiązał z samego rańca
Idę stądWpadnę jak zaczniemy rozmawiać o owulacjach.
-
Rucia wrote:Mauysia ja wam polecam hiszpański horror " Sierociniec ". Nigdy w życiu nie oglądałam takiego psychologicznego, trzymającego w napięciu horroru !
http://www.filmweb.pl/Sierociniec
to obejrzę wieczorem dziękiOliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualnyBellaRosa wrote:Rucia ja też- mojej mamy. I powiem Ci, że właśnie wiara m.in. w demony utwierdza mnie w tym, że niebo musi istnieć naprawdę. Czuję się spokojniesza nie wierząc a wiedząc, że życie pozagrobowe istnieje naprawdę- być może to tylko mechanizm obronny, ale skuteczny (na ile to możliwe, bo jakoś wraz nie mogę się otrząsnąć z tego wszystkiego
Bella czytałam o twojej mamie, bardzo mi przykroJedynie mogę domyślać się co przeżywasz. Również głębokko wierzę w życie pozagrobowe. Moja babcia zmarła w lipcu tamtego roku, i jeszcze przed pogrzebem dała mi znak machając dziadka garniturem, że jest wśród Nas.
-
mauysia wrote:Z horrorowych ciekawostek (z serii "młodzież złapana w lesie przez psychopatę i przez niego torturowana
), obił mi się ostatnio o uszy (na szczęście nie o oczy!) film "Ludzka stonoga": psychopatyczny lekarz nazista więzi trójkę młodych ludzi i robi z nich "ludzką stonogę" czyli łączy ich metodą usta-odbyt
Jakiś chory umysł wymyśla takie scenariusze! Oczywiście jest tez część druga (tam koleś zszywa zszywaczami w ten sposób 10 osób), i w planach część trzecia...
Ci Amerykańce są nieźle porąbani!!!
oj naprawdę ..żeby wymyśleć cos takiegoOliwka 2006
-
nick nieaktualny
-
BellaRosa wrote:Mayusia ja w demony akurat nie wierzę... ja po prostu WIEM, że istnieją. Mój siostrzeniec na własne oczy widział rok temu opętaną dziewczynę, która nawet lewitowała. A najbardziej uwierzyłam po rozmowach z psychiatrą, który kwalifikuje opętania religijne i wysyła do egzorcystów.
ehh Belluś nie strasz bo ja tez wierzę w takie rzeczy a potem sie boję..Oliwka 2006
-
nick nieaktualnyWitam dziewczynki !!! Ależ mi pusto na łóżku było w nocy bez mojego M!!! przyzwyczaiłam się że ktoś mi kądre zabiera he he!!!
Moja tempka idzie w dół wiec jutro @ przyjdzie albo po jutrze już poprostu to czuje!!!
a ja pije poranna kawę i zastanawiam się czy jechać na basen!!!иιєиσямαℓиα lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBeata wrote:BellaRosa wrote:Mayusia ja w demony akurat nie wierzę... ja po prostu WIEM, że istnieją. Mój siostrzeniec na własne oczy widział rok temu opętaną dziewczynę, która nawet lewitowała. A najbardziej uwierzyłam po rozmowach z psychiatrą, który kwalifikuje opętania religijne i wysyła do egzorcystów.
ehh Belluś nie strasz bo ja tez wierzę w takie rzeczy a potem sie boję..
Beata ja też się strasznie boję, w dodatku siedzę sama w domu, nikt mnie nie obroni, chyba że kotWiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2013, 08:38
-
mauysia wrote:Ale nas dziś tłumek z rana!
Mam nadzieję, że jednak zostaniemy w tym wątku, bo dwóch naraz o tej samej tematyce to raczej nie ogarnę. Więc w ogóle nie będę tam wchodzić.
Co do horrorów - też lubię! Ale naprawdę trudno mi znaleźć takie, które naprawdę mnie przestraszą. Głównie boję się takich o nawiedzeniach, egzorcyzmach itp... Chyba ostatnim takim, którego bardzo się bałam był film "Egzorcyzmy Emily Rose"... brrr...
Ale i "REC" (i "REC 2") mnie konkretnie wystraszył.
Niestety te japońskie, amerykańskie remake'i japońskich i "horrory" o grupie młodzieży więzionej i torturowanej w domu na odludziu (pełno jest takich!) nie robią na mnie większego wrażenia...
No ale wracając do meritumWidzę, że z "weekendowych testerek" szansę mają jeszcze Amicizia (choć widzę, Ami, że temp Ci spadła, ale kto wie?), patik, no i kiti. W Was nadzieja
A już za parę dni zapowiada się kolejna fala.
a ogladałaś NOROI japoński horror ? -
nick nieaktualny
-
No moja mamusia dawała o sobie znać. Całkiem intensywnie... wierzę, że nadal nad nami czuwa i że będzie z nami zawsze. Tylko... nie chce mi się przyśnić. Zawsze ją o to prosiłam by przyszła do mnie we śnie i powiedziała czy śmierć boli i czy jest w niebie szczęśliwa- obiecała, że jak będzie mogła to przyjdzie. Nie przyszła. Choć codziennie się o to modlę
mauysia, Beata lubią tę wiadomość
-
BellaRosa wrote:Mayusia No Egzorcyzmy Emily Rose to świetny film. Ja oglądałam dokument o dziewczynie, która była "pierwowzorem" Emily Rose. Nazywała się Analise Michel bodajże (na youtube jest ten film). Właśnie film o Emily przedstawia jej historię.
Z podobnych filmów polecam "Demony" (z 2012r) i "Rytuał"- w roli głównej Anthony Hopkins.
DEMONY mam i ogladalam swietne -
Bella Rucia ja tez wierzę ... skoro jest Bóg musi byc i szatan i to całe zycie pozagrobowe, choć mnie ono trochę przeraźa boję sie co będzie tam...Oliwka 2006
-
anusia84 wrote:Hej kochane
Miałam być następna na liście do testowania ale niestety przyszła wredota @. Poddaję się na tą chwilę nie mam już siły
ANUSIA trzymaj sie oby kolejny cykl był pozytywnyOliwka 2006