plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Beata wrote:Mayusia zerknij na wykres libry
ciekawe jak tam dziś bo jeszcze nie aktualizowała choć trzymam ogromnie z anią kciuki
dziś jej 13dpo a w dwóch ostatnich maiał 12
(heh nie wiem jak to sie stało ale jak wchodz ew jej wykres to mogę sobie przewijac wszystkie wstecz tak jak moje ... ale innyh nie mam tak podglądu) Ty tez ją tak widzisz?
Beciu, no temp u libry rzeczywiście fajnie się utrzymuje. Mam nadzieję, że to nie tylko oznaka przebytej owulacji, ale też i kiełkującej fasoliA czy tak rzeczywiście jest - okaże się. Libra dopiero za parę dni (bodajże 9 lub 10.01) ma termin spodziewanej @ - może miewa takie długie fazy lutealne?
Na razie nic nie można stwierdzićAle grunt, że temp. nie spadła na razie poniżej czerwonej linii.
Libra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mauysia wrote:Aha, teraz widzę, że podałaś, jak długie miała poprzednie lutealne
Nooo to może może... Tym bardziej, że chyba owulacja wystąpiła u niej wcześniej niż zwykle, co teoretycznie powinno skrócić cykl... Ciekawe ciekawe
NO WŁASNIE MIAŁA WCZEŚNIEJ owulkę wiec wierzę se sie udało
p.s. nie widzisz jej wykresów tak jak ja?Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mauysia a od kiedy Ty prowadziś obserwacje pełne?
bo ciebie tez widze az do października
chyba zmienili funkcjonalnośc i każdego tak widać..Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Beata wrote:mauysia wrote:Aha, teraz widzę, że podałaś, jak długie miała poprzednie lutealne
Nooo to może może... Tym bardziej, że chyba owulacja wystąpiła u niej wcześniej niż zwykle, co teoretycznie powinno skrócić cykl... Ciekawe ciekawe
p.s. nie widzisz jej wykresów tak jak ja?
No rzeczywiście, widzę.
Libra mówiła, że mało miała serduch, ale jeśli śluz dopisał, to kto wie..? -
mauysia wrote:My w weekend nie rozebraliśmy tylko dlatego, że nie mieliśmy czasu. To są już zwłoki, a nie choinka... Jak tylko się dotknie, igły sypią się na potęgę! Masakra... Mam nadzieję, że lada dzień uda mi się zmusić M do pozbycia się jej...
to tak jak u nas;/ a jak ja rozbiore to potem P bedzie marudził ze za wczesnie he -
Beata wrote:Mauysia a od kiedy Ty prowadziś obserwacje pełne?
chyba zmienili funkcjonalnośc i każdego tak widać..
Od 23 września. Ale nie mogę zaznaczyć, żeby udostępnić tez ten pierwszy wykres. Może można tylko trzy ostatnie..? -
mauysia wrote:Beata wrote:mauysia wrote:Aha, teraz widzę, że podałaś, jak długie miała poprzednie lutealne
p.s. nie widzisz jej wykresów tak jak ja?
No rzeczywiście, widzę.
Libra mówiła, że mało miała serduch, ale jeśli śluz dopisał, to kto wie..?
no tak ale takie historie sie tu już zdarzały! więc mam nadzieję że ona tez będzie takim przypadkiem
licze na nia ... dawno nic nie przybyło na naszej tabelce
dałaby dam od nowa nadzieję której zaczyna brakowacmauysia, Fedra lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
-
mauysia wrote:Beata wrote:Mauysia a od kiedy Ty prowadziś obserwacje pełne?
chyba zmienili funkcjonalnośc i każdego tak widać..
Od 23 września. Ale nie mogę zaznaczyć, żeby udostępnić tez ten pierwszy wykres. Może można tylko trzy ostatnie..?
bo pewnie nie był pełny? nie zaczełas go tutaj razem z @?
ja mojego pierwszego tez nie mogę udostępnićOliwka 2006