plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ehhh łatwo powiedziec
nie potrafię sobie radzić w takich sytuacjach
uważam za każdym razem że to koniec swiata ... o boże wiem ze ludzie mają wieksze problemy ale ...
uważam ze takie problemy to tylko ktos niepotrzebnie stwarza..
czemu meżczyźni nie mogą działać i mysleć tak jak my?Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualny
-
Oliwka chora siedzi z nim w domu
dzwonie przed 11 czy wszytsko ok jak sie czuje czy zjadła i czy dał jej syropy... a on z enie bo dopiero wstała i oglada film... no chryste!!!
a do mnie pretensja że jej do lekarza nie zapisałam,
ja uwaqżam że powinien stać zrobić odrazu śniadanie jej kazać sie ubra cskoro się czuła w miare ok dać syropy i zagonić do lekcji...
a gdyby sie źle czuła to tymbardziej dac szybko coś przeciwgorączkowego i niech lezy już bez lekcji... no i chyba mógłby sam zadzwonić do lekarza skoro widzi w jakim jest stanie? prwada? czy ja jestem furiatką? czy tak wiele wymagam
obn uważa że nic się nie stało że to ja powinnam zapisać ją do lekarza..
i teraz już nic nie wiem bo nie odbiera telefonu, a na chwilke rozmawialam z nią to mówiła że dobrze sie czuje ale ze nie odrabiała lekcji ani jeszcze nic nie jadła ehhFedra lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWięc dziś zaczęłam pierwszy dzień odtłuszczania...trzymajcie kciuki chociaż wiem, że bez mojej pracy nad sobą kciuki nie wystarczą...nabyłam 4,5 kg przez chwilę...ja się nie poddam, moja tkanka tego nie wytrzyma i musi się poddać...albo sadło albo ja! Do końca tego miesiąca musi spaść 5 kg...i szlus! Zrobię to!!!
Fedra, Libra, gadgeta lubią tę wiadomość
-
muzarcia wrote:Czy to ja rozpoczynam dzień wpisem? Na to wygląda...Witajcie laseczki...Dziewczyny jak samopoczucie? Życzę Wam miłego dnia...
Hej
ja dzisiaj od rana mam złe samopoczucie chyba mnie jakieś przeziębienie dopada albo niedaj Boże grypa... ja na razie boli mnie głowa i mnie mdli zaraz chyba pójdę do wc i sobie sama pomogę bo nie wytrzymam
Ja Tobie też życzę miłego dnia17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyBeata wrote:Oliwka chora siedzi z nim w domu
dzwonie przed 11 czy wszytsko ok jak sie czuje czy zjadła i czy dał jej syropy... a on z enie bo dopiero wstała i oglada film... no chryste!!!
a do mnie pretensja że jej do lekarza nie zapisałam,
ja uwaqżam że powinien stać zrobić odrazu śniadanie jej kazać sie ubra cskoro się czuła w miare ok dać syropy i zagonić do lekcji...
a gdyby sie źle czuła to tymbardziej dac szybko coś przeciwgorączkowego i niech lezy już bez lekcji... no i chyba mógłby sam zadzwonić do lekarza skoro widzi w jakim jest stanie? prwada? czy ja jestem furiatką? czy tak wiele wymagam
obn uważa że nic się nie stało że to ja powinnam zapisać ją do lekarza..
i teraz już nic nie wiem bo nie odbiera telefonu, a na chwilke rozmawialam z nią to mówiła że dobrze sie czuje ale ze nie odrabiała lekcji ani jeszcze nic nie jadła ehh
Ha ha ha wybacz Beata że się śmieje, ale mój M. robi dokładnie to samo. Najpierw włączyłby Kindze bajki, o lekach pewnie by zapomniał, echFaceci.
Beata lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny