plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
AGA 30 wrote:Na tym wykresie to też skoczki tempki jak cholerka a jednak się udało!!!
A mnie brzuch na @ przestał boleć i aż mi lepiej he he !!!
no widzisz napewno sie nie zjawi
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie

-
nick nieaktualnybeciu dorus- ja tez sie ciesze ze jestem z wami wczesniej- jakos lepiej mi sie pisze jak mam szanse na odpowiedzi hehe... trzymam za was kciuki i chucham fluidkami- dorus pamietasz co Ci pisalam co ??

a samopoczucie od niedawna coraz lepsze becius
prawie juz nie wymiotuje, mam wiecej energii i bardziej wyrownany nastroj

jutro wizyta u gina a w czwartek usg- wiec moze bede juz mogla wam zaprezentowac ladniejsze zdjecie niz to poprzednie
trzymajcie kciuki zeby z fasola wszystko bylo ok:)
usg genetyczne mam na 23 stycznia- moze uda sie juz wysnuc jakiekolwiek przypuszczenia nt plci...Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2013, 13:25
Dora, mauysia, Beata, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBeata wrote:AGA 30 wrote:Na tym wykresie to też skoczki tempki jak cholerka a jednak się udało!!!
Beatko zjawi się zjawi !!! pewnie śnieg ją trochę przsypał bo sypie i sypie u mnie!!! spóżniona ale będzie ja to wiem a jak się mylę to każdej z osobna stawiam drinka he he!!!
Fedra lubi tę wiadomość
-
mauysia wrote:Beata wrote:no niby tak ale lepiej miec przez kilka dni nadzieję niż być pewnym że nici i czekac tylko na @
Eech no ja już nie wiem, co lepsze. Ja chyba wolę to drugie.
Ja raczej też wolę to drugie...Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
-
zosia-ktosia wrote:Becia.. no bo wiesz, na fertility griend wiele wykresów jest pod linią a są ciążowe. nie wiem czy to od czegoś zależy.. podobno to też może być zagnieżdżenie..
ja tam lekarzem nie jestem..
a co do termometru to napisałam że jak się mierzy termometrem z 1 miejscem po przecinku to mogą być rozbieżności. dlatego najlepiej używać owulacyjnych, specjalnych z 2 miejscami po przecionku.
czyli zagnieżdzenie moglo być tak późno?
ja myslalam że ok 7 dnia?
hmmm ja też mierzę zwykłym
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie

-
mauysia wrote:Beata wrote:no niby tak ale lepiej miec przez kilka dni nadzieję niż być pewnym że nici i czekac tylko na @
Eech no ja już nie wiem, co lepsze. Ja chyba wolę to drugie.
z jednej strony tak bo spore rozczarowanie
ale z drugiej w czsie kiedy jest nadzieja to jest taka dawka endorfin i pozytywne napiecie, więc dla zdrowia chyba lepsze skoki nastroju przeplatane z tymi bardzo euforycznymi niz ciągły pesymizm
ja w to wierzę hehehOliwka 2006

-
nick nieaktualny
-
Gadgetko- pamiętam, pamiętam;)
trzymam kciuki i czekam na zdjęcie!!
Betako zagnieżdzenie może sie odbyć między 6 a 12 dpo nawet... a tu na pewno liczy się co najmniej jeden dzień plus minus...Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2013, 13:30
zosia-ktosia, Beata, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
-
https://ovufriend.pl/baza-wiedzy/pytania-i-odpowiedzi/w-oczekiwaniu-na-testowanie/co-oznacza-termin-zagniezdzenie-implantacja-zarodka-kiedy-do-niego-dochodzi-i-czy-moze-byc-odczuwalne,80.html
zagnieżdżenie może nastapić 7-10 dni po owulce.
a czytałam też że do 14 dni po.
Beata, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
gadgeta wrote:beciu dorus- ja tez sie ciesze ze jestem z wami wczesniej- jakos lepiej mi sie pisze jak mam szanse na odpowiedzi hehe... trzymam za was kciuki i chucham fluidkami- dorus pamietasz co Ci pisalam co ??

a samopoczucie od niedawna coraz lepsze becius
prawie juz nie wymiotuje, mam wiecej energii i bardziej wyrownany nastroj

jutro wizyta u gina a w czwartek usg- wiec moze bede juz mogla wam zaprezentowac ladniejsze zdjecie niz to poprzednie
trzymajcie kciuki zeby z fasola wszystko bylo ok:)
usg genetyczne mam na 23 stycznia- moze uda sie juz wysnuc jakiekolwiek przypuszczenia nt plci...
Kochana to super że nastrój coraz lepszy, no no czekamy na kolejne fotki
oczywiście kciuki zaciśnięte *) fluidki mam nadzieję odebrane hehhe
(jakoś mam dziś pozytywne nastawienie)
myślisz kochana że już23 ci określi płeć? oj to chyba strasznie wczesnie?
Oliwka 2006

-
nick nieaktualnya co do sennosci to ja dopiero niedawno wstalam hehe...( udalo mi sie zasnac dopiero ok 3 nad ranem i obudzilam sie cos kolo 12.30)wiec mam nadzieje ze zanim znow mi sie zachce spac to dobrne z wami do tego tysiaka...
agus becia dora zosia a moze wcale nie przyjdzie @...? w koncu strasznie nachuchalam i naplulam na monitor tym soczkiem...
nick nieaktualny, zosia-ktosia, Dora, Fedra, Beata lubią tę wiadomość
-
Mona wrote:No więc jeszcze raz wysylam wam wszystkim i każdej z osobna ciążowe fluidy

Ja czuje się b. dobrze. Zero przykrych dolegliwości. Jedyne co to jestem,senna i mogłabym caly dzionek przespać.
dziękujemy z radością przyjmujemy
odpoczywaj i zbieraj siły bo przydadza się juz niebawem
Oliwka 2006

-
gadgeta wrote:czesc dziewczynki:)
wreszcie udalo mi sie do was zajrzec wczesniej juppi !
wpadlam oblac z wami 1000 strone...
Cześć Kochana
jak się cieszę że o Nas nie zapominasz i jeszcze bardziej się cieszę ze od Nas nie uciekasz
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
AGA 30 wrote:Beata wrote:AGA 30 wrote:Na tym wykresie to też skoczki tempki jak cholerka a jednak się udało!!!
Beatko zjawi się zjawi !!! pewnie śnieg ją trochę przsypał bo sypie i sypie u mnie!!! spóżniona ale będzie ja to wiem a jak się mylę to każdej z osobna stawiam drinka he he!!!
to jesteśmy umówione:)tylko żebys się nie wymigała że Ty pić nie możesz hehhe
Oliwka 2006

-
Dora wrote:Gadgetko- pamiętam, pamiętam;)
trzymam kciuki i czekam na zdjęcie!!
Betako zagnieżdzenie może sie odbyć między 6 a 12 dpo nawet... a tu na pewno liczy się co najmniej jeden dzień plus minus...
i zaraz dzień po zagniezdzeniu już może wyjśc pozytywny test? bo rozumiem że przed to nie ma sznsy?
Oliwka 2006