plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
AGA 30 wrote:Dziewczyny a u was ktoś w rodzinie miał problemy z zajściem w ciąże???
Bo u mnie mamy siostra długo nie miała nic a jak się jej worek otworzył to teraz 5 dzieci ma!!!
Aga moja ciocia 7 lat się leczyła i starała, w końcu jej się udało i ma syna. Nie wiem czy chcięli mieć więcej dzieci.. Ja jednak nie jestem z nią spokrewniona.
Poza tym babcie po 4 i 3 dzieciWiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2013, 12:57
Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
-
nick nieaktualnyDora wrote:AGA 30 wrote:Dziewczyny a u was ktoś w rodzinie miał problemy z zajściem w ciąże???
Bo u mnie mamy siostra długo nie miała nic a jak się jej worek otworzył to teraz 5 dzieci ma!!!
Aga moja ciocia 7 lat się leczyła i starała, w końcu jej się udało i ma syna. Nie wiem czy chcięli mieć więcej dzieci.. Ja jednak nie jestem z nią spokrewniona.
Poza tym babcie po 4 i 3 dzieci
No to trzeba cierpliwie czekać niestety i się starać!!! -
AGA 30 wrote:Dziewczyny a u was ktoś w rodzinie miał problemy z zajściem w ciąże???
z tego co mi wiadomo w mojej rodzinie nikt problemu nie miał, ale nie wiem ja ze strony ojca biologicznego bo go nie znam17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
hej zobaczcie
https://ovufriend.pl/wykres,e02580cbe0f9341c03f9ddf4e2f44171.html
Mayuś co o tym myślisz?
czemu taki spadek ponizej krechy? a jednak plus
pozytywnie mnie nastroiłWiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2013, 13:13
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Beata wrote:hej zobaczcie
Mayuś co o tym myślisz?
pozytywnie mnie nastroił
juz ci mówię jak ja to widzę..
termometr mało dokładny. zauważ że pod kreska było 36,20 i 36,10 ale to mogło być 36,19 i 36,29.. widać rożnicę.
poza tym same widzicie.. wykres wykresowi nierówny..
każda ma szansęWiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2013, 13:14
Fedra, Libra lubią tę wiadomość
-
Agus tak to wszytsko przez ta chemię w jedzeniu no i przez ten pęd życia sa coraz wieksze problemy z zajściem w ciaże
zosia-ktosia lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualny
-
Beata wrote:hej zobaczcie
Mayuś co o tym myślisz?
pozytywnie mnie nastroił
No ja też się tak czasem pozytywnie nastrajam przeglądając np. wykresy ciążowe na FF, a niektóre są o wiele bardziej pokręcone niż ten
Fakt, że potem i tak dostawałam @, ale przynajmniej mam nadzieję na przyszłość. I tak się nauczyłam, żeby nie analizować wykresu temp. przed terminem @
Beata lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWosebus- nie rozumiem tego lekarza... nie wiem jak to jest u was ale z tego co mi wiadomo to do inseminacji pobrane od mezczyzny nasienie i tak sie jeszcze "opracowywuje" tak zeby wybrac najlepsze i najsilniejsze plemniki i dopiero wtedy podaje sie je do jamy macicy...
wiec jaki to bylby problem gdyby np twoj m oddal nasienie u was w domku w komfortowych warunkach dla niego po czym ty bys szybciutko autem dowiozla plemniczki tam gdzie trzeba? skoro gabinet jest u was w miescie to chyba nie zabraloby to az tyle czasu?? pamietam ze tak robil moj m jak mial badane nasienie- oddal je do pojemniczka tu w domkua potem szybko zawiozl autem do lekarza- trwalo to 15 minut- lekarz powiedzial ze parametry nasienia nadal sa takie jakby je oddal przed minuta...
wydaje mi sie ze dla chcacego lekarza nie ma nic trudnego... w koncu najbardziej potrzebna bedziesz Ty i zolnierze Twojego m... chyba mozna by to bylo jakos zalatwic... no chyba ze lekarz widzi to z roznych powodow inaczej...zosia-ktosia, AGA 30, Beata, Fedra lubią tę wiadomość
-
Becia.. no bo wiesz, na fertility friend wiele wykresów jest pod linią a są ciążowe. nie wiem czy to od czegoś zależy.. podobno to też może być zagnieżdżenie..
ja tam lekarzem nie jestem..
a co do termometru to napisałam że jak się mierzy termometrem z 1 miejscem po przecinku to mogą być rozbieżności. dlatego najlepiej używać owulacyjnych, specjalnych z 2 miejscami po przecionku.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2013, 13:30
Beata, gadgeta, Fedra lubią tę wiadomość
-
no niby tak ale lepiej miec przez kilka dni nadzieję niż być pewnym że nici i czekac tylko na @
zosia-ktosia, gadgeta, Fedra lubią tę wiadomość
Oliwka 2006