plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
AGA 30 wrote:A mnie skręca i skręca na @ co chwilę do kibelka chodzę!!!
Byłam u sasiadki na kawie bo 2 tygodnie chyba nie byłam u niej a mieszkamy drzwi w drzwi ale nasi chłopi w domu byli to nie było czasu !!!
Woseba mam nadzieje że znajdziesz jakąś klinikę a jak nie to popytaj o możliwości zamrożenia nasienia !!! Pobrać gdzie indziej a inseminacja gdzie indziej mogła by być!!!
a ja mam już takie kłucie w szyjce macicy i w dole brzucha jak miałam ostatnim razem przed @ dlatego uwarzam że @ przyjdzie wczesniej i że ovu się sypneło17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Beata wrote:fedruś dzięki
to jak juz ci sie uda wyskoczyć to kup zapas:)
nie ma za co
a po zapas to wyślę mojego jak z pracy będzie wracał to niech kupi żonce zapas marchewki he he he jeszcze gotów pomyśleć że chowam w domu przed nim królika ale naszczęście moja czekolada też lubi marchewkę więc będzie dobrzeBeata lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
zosia-ktosia wrote:Beata wrote:Zosia u nas podobny sapdek hmmm co o tym myślisz? jedziemy na tym samym wózku?
Beatko u mnie to zupełnie nic nie oznacza:)
ale u ciebie, kto wie.widziałam juz takie dziwne wykresy ciążowe że każdy potencjalnie moze byc fasolkowy:) czego oczywiscie Tobie życzę
kiedy masz termin niechcianej @ ?
mnie ovu wyznaczył na 13 stycznia, potem na 15 stycznia.. tak że w sumie nie wiem kiedy.. będę czekać.
tak kochana ale mi własnie o to chodziło że to na @
dzięki ale już wyglądam tej niechcianej wredoty (choć wiadomo jak w każdym cyklu marzę i nadzieja mnie nie odstepuje )
termin wg ovu mam tez na 13 czyli czekamy razem, będziemy sie wspieraćzosia-ktosia lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
zosia-ktosia wrote:aaaaa i wiecie co? wczoraj M razem z Alą przyjechali po mnie autem do pracy. miło mi sie zrobiło. widzę że po tej kłótni w której oznajmiłam M że przy nim od dawna nie czuje sie 100% kobietą itp.. to jakos tak po swojemu zaczyna mi okazywać że jednak nie ma mnie w tyłku.
i dochodze do wniosku.. że mam co prawda swoje jakies tam zdanie i ogólnie to nie wybaczyłabym.. ale jest moim mężem i po cos chyba brałam z nim ten ślub tak? na dobre i na złe.. no cóż teraz cały czas źle.. ale wiem że będzie też dobrze tylko musze tego chcieć. i odpuściłam te nerwy..
nieważne, niech ja będę tą która wyciąga rękę.. trudno.. jakos moja duma sobie z tym poradzi..
a i lepiej się żyje jak w domu nie ma kłółtni:)
No to cieszę się Justyś, że sprawa się trochę wygładziła. Przed Wami wiele lat wspólnego życia, więc na pewno będą wzloty i upadki. A kto wie - może i temperament w tych sprawach też mu się z czasem zmieni?? Jak wejdzie w kryzys czterdziestolatka i zechce zachowywać się jak młodzieniaszek , również w kwestiach łózkowychWszystko przed Wami.
Fedra, zosia-ktosia, Beata, gadgeta, Amicizia lubią tę wiadomość
-
wiecie co? tak mi się nagle przypomniało ni z tego ni z owego..
jak byłam mała i oglądałam chyba jakiś film z mamą.. i ktos tam do kogos powiedział że jest kanalią..
mnie sie to skojarzyło z kwiatem - konwalią
przebrałam się w ciuchy mamy a ona sie pyta" kim jestes dziewczynko:) a ja jej na to" jestem piekna kanalią
a ha ha to tak na poprawę humorków:)Fedra, mauysia, Beata, gadgeta, Libra, Amicizia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
zosia-ktosia wrote:Fedra wrote:zosia-ktosia wrote:dokładnie Fedruś. teraz póki co mam na 13-tego. bo znowu wyliczył mi lutealną 11 dni, czyli tak jak miałam bez tych różnych zawirowań z magnezem i nerwami.
dzis boli mnie jajnik prawy. pewnie żadna przyczyna ale nieprzyjemne uczucie..
ehhh przydała by się jakaś fasolinka w tym miesiącu bo nadzieje opadają jak taka pustka w eterze
no jedna fasolka była. kasiulki? nie wiem czy dobrze pamiętam.. jedna sie pokazała:)
wiem wiem ale to i tak mało w porównaniu ile nas juz jest na forum:)
tak tylko z tego co pamiętam to jakoś tak zaraz po nowym roku było więc już dawnoprzydała by się chociaż jedna jeszcze dla lepszego nastroju
zosia-ktosia, Beata lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedra wrote:zosia-ktosia wrote:Beata wrote:Zosia u nas podobny sapdek hmmm co o tym myślisz? jedziemy na tym samym wózku?
ale u ciebie, kto wie.widziałam juz takie dziwne wykresy ciążowe że każdy potencjalnie moze byc fasolkowy:) czego oczywiscie Tobie życzę
mnie ovu wyznaczył na 13 stycznia, potem na 15 stycznia.. tak że w sumie nie wiem kiedy.. będę czekać.
widze że i u ciebie ovu wiznacza jak chce termin @ i jak chce to sobie go zmienia mnie już wyznaczył @ na 15 ale mam jakieś takie przeczucie ze będzie wczesniej...
czyli trzymamy sie razemco będzie to będzie
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
zosia-ktosia wrote:dokładnie Fedruś. teraz póki co mam na 13-tego. bo znowu wyliczył mi lutealną 11 dni, czyli tak jak miałam bez tych różnych zawirowań z magnezem i nerwami.
no Zośku czyli objawy mamy identyczne hehehOliwka 2006
-
nick nieaktualny
-
Beata wrote:zosia-ktosia wrote:dokładnie Fedruś. teraz póki co mam na 13-tego. bo znowu wyliczył mi lutealną 11 dni, czyli tak jak miałam bez tych różnych zawirowań z magnezem i nerwami.
no Zośku czyli objawy mamy identyczne heheh
więc albo @ albo nie. innego wyjscia nie ma:) na dwoje babka wróżyła:)
Fedra, Beata, Amicizia lubią tę wiadomość
-
Beata wrote:Fedra wrote:zosia-ktosia wrote:Beata wrote:Zosia u nas podobny sapdek hmmm co o tym myślisz? jedziemy na tym samym wózku?
widze że i u ciebie ovu wiznacza jak chce termin @ i jak chce to sobie go zmienia mnie już wyznaczył @ na 15 ale mam jakieś takie przeczucie ze będzie wczesniej...
czyli trzymamy sie razemco będzie to będzie
Beatko trzymamy się razem jak zawsze
ide ogarnąć kuchnie bo mi naczynia zalegają na blacie jakby co najmniej wpadły w sen zimowyzosia-ktosia, Beata lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
zosia-ktosia wrote:aaaaa i wiecie co? wczoraj M razem z Alą przyjechali po mnie autem do pracy. miło mi sie zrobiło. widzę że po tej kłótni w której oznajmiłam M że przy nim od dawna nie czuje sie 100% kobietą itp.. to jakos tak po swojemu zaczyna mi okazywać że jednak nie ma mnie w tyłku.
i dochodze do wniosku.. że mam co prawda swoje jakies tam zdanie i ogólnie to nie wybaczyłabym.. ale jest moim mężem i po cos chyba brałam z nim ten ślub tak? na dobre i na złe.. no cóż teraz cały czas źle.. ale wiem że będzie też dobrze tylko musze tego chcieć. i odpuściłam te nerwy..
nieważne, niech ja będę tą która wyciąga rękę.. trudno.. jakos moja duma sobie z tym poradzi..
a i lepiej się żyje jak w domu nie ma kłółtni:)
dokładnie kochana widzisz takie podejście jest o wiele lepsze.. a wtedy i facet inaczej sie stara, mówiłam że faceci po prostu nie potrafia wyrażać ..zosia-ktosia lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
-
nick nieaktualny
-
AGA 30 wrote:no to dziś oblewamy pewnie 1000 stronkę co dziewczynki!!!
O nieee, a ja będę w domu i imprezka przejdzie mi koło nosa!!! No chyba, że specjalnie włączę kompa
PS) No chyba że zdążymy do 15:30!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2013, 12:18
AGA 30, gadgeta, Libra lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:AGA 30 wrote:no to dziś oblewamy pewnie 1000 stronkę co dziewczynki!!!
O nieee, a ja będę w domu i imprezka przejdzie mi koło nosa!!! No chyba, że specjalnie włączę kompa
PS) No chyba że zdążymy do 15:30!!!
Mayś bedziemy sie starać heheh bo ja tez do 15.30 pracuję
a może poczekamy na jakieś dobre wieści... nie chyba nierealne żeby nam się tu dziś ktos ujawniła zplusikiem ?Oliwka 2006