SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2013, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    A mnie skręca i skręca na @ co chwilę do kibelka chodzę!!!
    Byłam u sasiadki na kawie bo 2 tygodnie chyba nie byłam u niej a mieszkamy drzwi w drzwi ale nasi chłopi w domu byli to nie było czasu !!!
    Woseba mam nadzieje że znajdziesz jakąś klinikę a jak nie to popytaj o możliwości zamrożenia nasienia !!! Pobrać gdzie indziej a inseminacja gdzie indziej mogła by być!!!;-)

a ja mam już takie kłucie w szyjce macicy i w dole brzucha jak miałam ostatnim razem przed @ dlatego uwarzam że @ przyjdzie wczesniej i że ovu się sypneło ;)

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2013, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    fedruś dzięki
    to jak juz ci sie uda wyskoczyć to kup zapas:)

nie ma za co :)
    a po zapas to wyślę mojego jak z pracy będzie wracał to niech kupi żonce zapas marchewki he he he jeszcze gotów pomyśleć że chowam w domu przed nim królika ale naszczęście moja czekolada też lubi marchewkę więc będzie dobrze :)

Beata lubi tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Beata Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2013, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zosia-ktosia wrote:
    Beata wrote:
    Zosia u nas podobny sapdek hmmm co o tym myślisz? jedziemy na tym samym wózku?

Beatko u mnie to zupełnie nic nie oznacza:)

ale u ciebie, kto wie.widziałam juz takie dziwne wykresy ciążowe że każdy potencjalnie moze byc fasolkowy:) czego oczywiscie Tobie życzę:)

kiedy masz termin niechcianej @ ?

mnie ovu wyznaczył na 13 stycznia, potem na 15 stycznia.. tak że w sumie nie wiem kiedy.. będę czekać.

tak kochana ale mi własnie o to chodziło że to na @ :(

dzięki ale już wyglądam tej niechcianej wredoty (choć wiadomo jak w każdym cyklu marzę i nadzieja mnie nie odstepuje )

termin wg ovu mam tez na 13 czyli czekamy razem, będziemy sie wspierać :)

zosia-ktosia lubi tę wiadomość

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • mauysia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zosia-ktosia wrote:
    aaaaa i wiecie co? wczoraj M razem z Alą przyjechali po mnie autem do pracy. miło mi sie zrobiło. widzę że po tej kłótni w której oznajmiłam M że przy nim od dawna nie czuje sie 100% kobietą itp.. to jakos tak po swojemu zaczyna mi okazywać że jednak nie ma mnie w tyłku.

i dochodze do wniosku.. że mam co prawda swoje jakies tam zdanie i ogólnie to nie wybaczyłabym.. ale jest moim mężem i po cos chyba brałam z nim ten ślub tak? na dobre i na złe.. no cóż teraz cały czas źle.. ale wiem że będzie też dobrze tylko musze tego chcieć. i odpuściłam te nerwy..

nieważne, niech ja będę tą która wyciąga rękę.. trudno.. jakos moja duma sobie z tym poradzi..

a i lepiej się żyje jak w domu nie ma kłółtni:)

No to cieszę się Justyś, że sprawa się trochę wygładziła. Przed Wami wiele lat wspólnego życia, więc na pewno będą wzloty i upadki. A kto wie - może i temperament w tych sprawach też mu się z czasem zmieni?? Jak wejdzie w kryzys czterdziestolatka i zechce zachowywać się jak młodzieniaszek , również w kwestiach łózkowych :) Wszystko przed Wami.

Fedra, zosia-ktosia, Beata, gadgeta, Amicizia lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • zosia-ktosia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiecie co? tak mi się nagle przypomniało ni z tego ni z owego..

jak byłam mała i oglądałam chyba jakiś film z mamą.. i ktos tam do kogos powiedział że jest kanalią..

mnie sie to skojarzyło z kwiatem - konwalią:)

przebrałam się w ciuchy mamy a ona sie pyta" kim jestes dziewczynko:) a ja jej na to" jestem piekna kanalią

a ha ha to tak na poprawę humorków:)

Fedra, mauysia, Beata, gadgeta, Libra, Amicizia lubią tę wiadomość

0b20b16b995f24a8cb229af77491f63c.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No mnie krew jeszcze nie zalała ale już jest tuż tuż niestety!!!
    Dziś pewnie nowy cykl się zacznie!!! ale nie wiadomo o której godzinie he he he!!!;-) :-(

• Fedra Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zosia-ktosia wrote:
    Fedra wrote:
    zosia-ktosia wrote:
    dokładnie Fedruś. teraz póki co mam na 13-tego. bo znowu wyliczył mi lutealną 11 dni, czyli tak jak miałam bez tych różnych zawirowań z magnezem i nerwami.

dzis boli mnie jajnik prawy. pewnie żadna przyczyna ale nieprzyjemne uczucie..

ehhh przydała by się jakaś fasolinka w tym miesiącu bo nadzieje opadają jak taka pustka w eterze :/

no jedna fasolka była. kasiulki? nie wiem czy dobrze pamiętam.. jedna sie pokazała:)

wiem wiem ale to i tak mało w porównaniu ile nas juz jest na forum:)

tak tylko z tego co pamiętam to jakoś tak zaraz po nowym roku było więc już dawno :( przydała by się chociaż jedna jeszcze dla lepszego nastroju :)

zosia-ktosia, Beata lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Beata Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2013, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    zosia-ktosia wrote:
    Beata wrote:

ale u ciebie, kto wie.widziałam juz takie dziwne wykresy ciążowe że każdy potencjalnie moze byc fasolkowy:) czego oczywiscie Tobie życzę:)

mnie ovu wyznaczył na 13 stycznia, potem na 15 stycznia.. tak że w sumie nie wiem kiedy.. będę czekać.

widze że i u ciebie ovu wiznacza jak chce termin @ i jak chce to sobie go zmienia mnie już wyznaczył @ na 15 ale mam jakieś takie przeczucie ze będzie wczesniej...

czyli trzymamy sie razem :) co będzie to będzie

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2013, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zosia-ktosia wrote:
    dokładnie Fedruś. teraz póki co mam na 13-tego. bo znowu wyliczył mi lutealną 11 dni, czyli tak jak miałam bez tych różnych zawirowań z magnezem i nerwami.

no Zośku czyli objawy mamy identyczne heheh

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2013, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak to miło dziś wczoraj same rozwody i separacje a dziś wszystkie w zgodzie !!! Oby tak dalej !!! Dumna z was jestem moje panie!!!;-)

zosia-ktosia, Fedra, mauysia, gadgeta, Amicizia lubią tę wiadomość

• zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2013, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    zosia-ktosia wrote:

no Zośku czyli objawy mamy identyczne heheh

więc albo @ albo nie. innego wyjscia nie ma:) na dwoje babka wróżyła:)

Fedra, Beata, Amicizia lubią tę wiadomość

• Fedra Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2013, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    Fedra wrote:
    zosia-ktosia wrote:
    Beata wrote:

widze że i u ciebie ovu wiznacza jak chce termin @ i jak chce to sobie go zmienia mnie już wyznaczył @ na 15 ale mam jakieś takie przeczucie ze będzie wczesniej...

czyli trzymamy sie razem :) co będzie to będzie

Beatko trzymamy się razem jak zawsze :)
    ide ogarnąć kuchnie bo mi naczynia zalegają na blacie jakby co najmniej wpadły w sen zimowy ;)

zosia-ktosia, Beata lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Beata Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2013, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zosia-ktosia wrote:
    aaaaa i wiecie co? wczoraj M razem z Alą przyjechali po mnie autem do pracy. miło mi sie zrobiło. widzę że po tej kłótni w której oznajmiłam M że przy nim od dawna nie czuje sie 100% kobietą itp.. to jakos tak po swojemu zaczyna mi okazywać że jednak nie ma mnie w tyłku.

i dochodze do wniosku.. że mam co prawda swoje jakies tam zdanie i ogólnie to nie wybaczyłabym.. ale jest moim mężem i po cos chyba brałam z nim ten ślub tak? na dobre i na złe.. no cóż teraz cały czas źle.. ale wiem że będzie też dobrze tylko musze tego chcieć. i odpuściłam te nerwy..

nieważne, niech ja będę tą która wyciąga rękę.. trudno.. jakos moja duma sobie z tym poradzi..

a i lepiej się żyje jak w domu nie ma kłółtni:)

dokładnie kochana widzisz takie podejście jest o wiele lepsze.. a wtedy i facet inaczej sie stara, mówiłam że faceci po prostu nie potrafia wyrażać ..

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2013, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej a co z ewelą i kiti? bo cos mi się kojarzy że one juz nowy cykl zaczeły?

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2013, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to dziś oblewamy pewnie 1000 stronkę co dziewczynki!!!

• mauysia Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2013, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:

O nieee, a ja będę w domu i imprezka przejdzie mi koło nosa!!! No chyba, że specjalnie włączę kompa :)

PS) No chyba że zdążymy do 15:30!!! :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2013, 12:18

AGA 30, gadgeta, Libra lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2013, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no moze być tylko czekamy aż twoja @odmówi przyjazdu :) nie dzwoniła ze jednak nie da rady dojechac?

AGA 30 lubi tę wiadomość

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2013, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    hej a co z ewelą i kiti? bo cos mi się kojarzy że one juz nowy cykl zaczeły?

Ewela tak, a kiti wczoraj miała spadek temperatury i zaznaczyła plamienie, ale dziś jeszcze nie wprowadziła nowych info na wykres.

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2013, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:

pewnie w nocy dziołchy nadrobią:)

• Beata Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2013, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    AGA 30 wrote:

O nieee, a ja będę w domu i imprezka przejdzie mi koło nosa!!! No chyba, że specjalnie włączę kompa :)

PS) No chyba że zdążymy do 15:30!!! :D

Mayś bedziemy sie starać heheh bo ja tez do 15.30 pracuję :)

a może poczekamy na jakieś dobre wieści... nie chyba nierealne żeby nam się tu dziś ktos ujawniła zplusikiem ?

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
‹‹ 985 986 987 988 989 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

Planujesz ciążę? Sprawdź, jaką rolę w organizmie odgrywa koenzym Q10

Przygotowania do ciąży to ogromne wyzwanie dla organizmu – na poziomie komórkowym zachodzą procesy wymagające dużych nakładów energii. Coraz więcej badań pokazuje, że koenzym Q10 może wspierać jakość komórek jajowych i plemników, dostarczając mitochondriom potrzebnego paliwa. Choć nie zastąpi kwasu foliowego ani terapii hormonalnej, może stać się cennym uzupełnieniem w staraniach o dziecko.

CZYTAJ WIĘCEJ