X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2013, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    A mnie skręca i skręca na @ co chwilę do kibelka chodzę!!!
    Byłam u sasiadki na kawie bo 2 tygodnie chyba nie byłam u niej a mieszkamy drzwi w drzwi ale nasi chłopi w domu byli to nie było czasu !!!
    Woseba mam nadzieje że znajdziesz jakąś klinikę a jak nie to popytaj o możliwości zamrożenia nasienia !!! Pobrać gdzie indziej a inseminacja gdzie indziej mogła by być!!!;-)

a ja mam już takie kłucie w szyjce macicy i w dole brzucha jak miałam ostatnim razem przed @ dlatego uwarzam że @ przyjdzie wczesniej i że ovu się sypneło ;)

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2013, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    fedruś dzięki
    to jak juz ci sie uda wyskoczyć to kup zapas:)

nie ma za co :)
    a po zapas to wyślę mojego jak z pracy będzie wracał to niech kupi żonce zapas marchewki he he he jeszcze gotów pomyśleć że chowam w domu przed nim królika ale naszczęście moja czekolada też lubi marchewkę więc będzie dobrze :)

Beata lubi tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Beata Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2013, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zosia-ktosia wrote:
    Beata wrote:
    Zosia u nas podobny sapdek hmmm co o tym myślisz? jedziemy na tym samym wózku?

Beatko u mnie to zupełnie nic nie oznacza:)

ale u ciebie, kto wie.widziałam juz takie dziwne wykresy ciążowe że każdy potencjalnie moze byc fasolkowy:) czego oczywiscie Tobie życzę:)

kiedy masz termin niechcianej @ ?

mnie ovu wyznaczył na 13 stycznia, potem na 15 stycznia.. tak że w sumie nie wiem kiedy.. będę czekać.

tak kochana ale mi własnie o to chodziło że to na @ :(

dzięki ale już wyglądam tej niechcianej wredoty (choć wiadomo jak w każdym cyklu marzę i nadzieja mnie nie odstepuje )

termin wg ovu mam tez na 13 czyli czekamy razem, będziemy sie wspierać :)

zosia-ktosia lubi tę wiadomość

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • mauysia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zosia-ktosia wrote:
    aaaaa i wiecie co? wczoraj M razem z Alą przyjechali po mnie autem do pracy. miło mi sie zrobiło. widzę że po tej kłótni w której oznajmiłam M że przy nim od dawna nie czuje sie 100% kobietą itp.. to jakos tak po swojemu zaczyna mi okazywać że jednak nie ma mnie w tyłku.

i dochodze do wniosku.. że mam co prawda swoje jakies tam zdanie i ogólnie to nie wybaczyłabym.. ale jest moim mężem i po cos chyba brałam z nim ten ślub tak? na dobre i na złe.. no cóż teraz cały czas źle.. ale wiem że będzie też dobrze tylko musze tego chcieć. i odpuściłam te nerwy..

nieważne, niech ja będę tą która wyciąga rękę.. trudno.. jakos moja duma sobie z tym poradzi..

a i lepiej się żyje jak w domu nie ma kłółtni:)

No to cieszę się Justyś, że sprawa się trochę wygładziła. Przed Wami wiele lat wspólnego życia, więc na pewno będą wzloty i upadki. A kto wie - może i temperament w tych sprawach też mu się z czasem zmieni?? Jak wejdzie w kryzys czterdziestolatka i zechce zachowywać się jak młodzieniaszek , również w kwestiach łózkowych :) Wszystko przed Wami.

Fedra, zosia-ktosia, Beata, gadgeta, Amicizia lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • zosia-ktosia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiecie co? tak mi się nagle przypomniało ni z tego ni z owego..

jak byłam mała i oglądałam chyba jakiś film z mamą.. i ktos tam do kogos powiedział że jest kanalią..

mnie sie to skojarzyło z kwiatem - konwalią:)

przebrałam się w ciuchy mamy a ona sie pyta" kim jestes dziewczynko:) a ja jej na to" jestem piekna kanalią

a ha ha to tak na poprawę humorków:)

Fedra, mauysia, Beata, gadgeta, Libra, Amicizia lubią tę wiadomość

0b20b16b995f24a8cb229af77491f63c.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No mnie krew jeszcze nie zalała ale już jest tuż tuż niestety!!!
    Dziś pewnie nowy cykl się zacznie!!! ale nie wiadomo o której godzinie he he he!!!;-) :-(

• Fedra Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zosia-ktosia wrote:
    Fedra wrote:
    zosia-ktosia wrote:
    dokładnie Fedruś. teraz póki co mam na 13-tego. bo znowu wyliczył mi lutealną 11 dni, czyli tak jak miałam bez tych różnych zawirowań z magnezem i nerwami.

dzis boli mnie jajnik prawy. pewnie żadna przyczyna ale nieprzyjemne uczucie..

ehhh przydała by się jakaś fasolinka w tym miesiącu bo nadzieje opadają jak taka pustka w eterze :/

no jedna fasolka była. kasiulki? nie wiem czy dobrze pamiętam.. jedna sie pokazała:)

wiem wiem ale to i tak mało w porównaniu ile nas juz jest na forum:)

tak tylko z tego co pamiętam to jakoś tak zaraz po nowym roku było więc już dawno :( przydała by się chociaż jedna jeszcze dla lepszego nastroju :)

zosia-ktosia, Beata lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Beata Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2013, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    zosia-ktosia wrote:
    Beata wrote:

ale u ciebie, kto wie.widziałam juz takie dziwne wykresy ciążowe że każdy potencjalnie moze byc fasolkowy:) czego oczywiscie Tobie życzę:)

mnie ovu wyznaczył na 13 stycznia, potem na 15 stycznia.. tak że w sumie nie wiem kiedy.. będę czekać.

widze że i u ciebie ovu wiznacza jak chce termin @ i jak chce to sobie go zmienia mnie już wyznaczył @ na 15 ale mam jakieś takie przeczucie ze będzie wczesniej...

czyli trzymamy sie razem :) co będzie to będzie

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2013, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zosia-ktosia wrote:
    dokładnie Fedruś. teraz póki co mam na 13-tego. bo znowu wyliczył mi lutealną 11 dni, czyli tak jak miałam bez tych różnych zawirowań z magnezem i nerwami.

no Zośku czyli objawy mamy identyczne heheh

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2013, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak to miło dziś wczoraj same rozwody i separacje a dziś wszystkie w zgodzie !!! Oby tak dalej !!! Dumna z was jestem moje panie!!!;-)

zosia-ktosia, Fedra, mauysia, gadgeta, Amicizia lubią tę wiadomość

• zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2013, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    zosia-ktosia wrote:

no Zośku czyli objawy mamy identyczne heheh

więc albo @ albo nie. innego wyjscia nie ma:) na dwoje babka wróżyła:)

Fedra, Beata, Amicizia lubią tę wiadomość

• Fedra Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2013, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    Fedra wrote:
    zosia-ktosia wrote:
    Beata wrote:

widze że i u ciebie ovu wiznacza jak chce termin @ i jak chce to sobie go zmienia mnie już wyznaczył @ na 15 ale mam jakieś takie przeczucie ze będzie wczesniej...

czyli trzymamy sie razem :) co będzie to będzie

Beatko trzymamy się razem jak zawsze :)
    ide ogarnąć kuchnie bo mi naczynia zalegają na blacie jakby co najmniej wpadły w sen zimowy ;)

zosia-ktosia, Beata lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Beata Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2013, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zosia-ktosia wrote:
    aaaaa i wiecie co? wczoraj M razem z Alą przyjechali po mnie autem do pracy. miło mi sie zrobiło. widzę że po tej kłótni w której oznajmiłam M że przy nim od dawna nie czuje sie 100% kobietą itp.. to jakos tak po swojemu zaczyna mi okazywać że jednak nie ma mnie w tyłku.

i dochodze do wniosku.. że mam co prawda swoje jakies tam zdanie i ogólnie to nie wybaczyłabym.. ale jest moim mężem i po cos chyba brałam z nim ten ślub tak? na dobre i na złe.. no cóż teraz cały czas źle.. ale wiem że będzie też dobrze tylko musze tego chcieć. i odpuściłam te nerwy..

nieważne, niech ja będę tą która wyciąga rękę.. trudno.. jakos moja duma sobie z tym poradzi..

a i lepiej się żyje jak w domu nie ma kłółtni:)

dokładnie kochana widzisz takie podejście jest o wiele lepsze.. a wtedy i facet inaczej sie stara, mówiłam że faceci po prostu nie potrafia wyrażać ..

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2013, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej a co z ewelą i kiti? bo cos mi się kojarzy że one juz nowy cykl zaczeły?

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2013, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to dziś oblewamy pewnie 1000 stronkę co dziewczynki!!!

• mauysia Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2013, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:

O nieee, a ja będę w domu i imprezka przejdzie mi koło nosa!!! No chyba, że specjalnie włączę kompa :)

PS) No chyba że zdążymy do 15:30!!! :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2013, 12:18

AGA 30, gadgeta, Libra lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2013, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no moze być tylko czekamy aż twoja @odmówi przyjazdu :) nie dzwoniła ze jednak nie da rady dojechac?

AGA 30 lubi tę wiadomość

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2013, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    hej a co z ewelą i kiti? bo cos mi się kojarzy że one juz nowy cykl zaczeły?

Ewela tak, a kiti wczoraj miała spadek temperatury i zaznaczyła plamienie, ale dziś jeszcze nie wprowadziła nowych info na wykres.

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2013, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:

pewnie w nocy dziołchy nadrobią:)

• Beata Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2013, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    AGA 30 wrote:

O nieee, a ja będę w domu i imprezka przejdzie mi koło nosa!!! No chyba, że specjalnie włączę kompa :)

PS) No chyba że zdążymy do 15:30!!! :D

Mayś bedziemy sie starać heheh bo ja tez do 15.30 pracuję :)

a może poczekamy na jakieś dobre wieści... nie chyba nierealne żeby nam się tu dziś ktos ujawniła zplusikiem ?

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
‹‹ 985 986 987 988 989 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ