plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
zosia-ktosia wrote:marchewka działa dobrze na śluz.
a posty sie wydłużą jak sie wciśnie obok odśwież, również "widok zgodności" ja to przez przypadek kiedys wcisnęłam i sie dziwiłam że ovu sie chrzani a sie okazało że sama je pochrzaniłam. teraz tylko odświeżam strony i jest ok:)
Może to u ciebie Beatko właśnie to?
Zosia jesteś wielka *)
od wczoraj sie tak męczyłam
juz jest ok dzięki Tobiezosia-ktosia, Libra lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Fedra wrote:dobra muszę coś zjeść i ogarnąc kuchnie pewnie jak wróce znowu będę was nadrabiać
zjedz marchewkę hehezosia-ktosia, gadgeta lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
BellaRosa.........1......................24lata.......FASOLINKA......Lubelskie.......(2.07.2013)
she...................6......................35lat.........FASOLINKA......pomorskie .....(27.06.2013)
Paulina1986.....4......................26lat.........FASOLINKA......wielkopolska...(2.08.2013)
gadgeta...........13.....................32lata.......FASOLINKA......kuj-pom..........(4.08.2013)
Mona................5......................29lat.........FASOLINKA......malopolska
Mamuśka..........5......................27lat.........FASOLINKA......podkarpacki....(3.08.2013)
agga84a ...........1.....................28 lat........FASOLINKA......śląskie
Kasiulek215........5...................25lat..........FASOLINKA......małopolskie (09.09.2013)
patik....................1...................24lata......06.01................śląskie.
kiti..........................4................24lata.....06.01................małopolskie
ewela84..............6...................28lat........09.01................świętokrzyskie
Libra...................3...................30lat........10.01.................łódzkie
zosia-ktosia........6....................30lat.......11.01..................łódzkie
AGA30...............25..................30lat.......12.01.................opolskie
Dora...................2...................30lat.......13.01..................pomorskie
gocha04.............7...................27lat.......14.01.................mazowieckie
Beata.................6...................29lat.......14.01.................mazowieckie
aneczkaaa1985...30................27 lat......15.01................warm-mazurskie
Fedra..................53.................28lat......16.01.................małopolskie
Mała29.............89...................29lat.......17.01................Wielka Brytania
samira.............17...................37lat.........19.01..............śląskie
anna_w...............9...................30lat.......20.01................lubelskie
blondi22.............2....................22lata......25.01................mazowieckie
Kleopatra............6...................29lat.......25.01..............pomorskie
natusia...............3.....................27lat.......26.01................kuj-pom
Rucia ..............15....................26lat........30.01................mazowieckie
kopciuszek126....14..................29lat........31.01...........łódzkie
Shagga_80........3.....................32lat...... .31.01.................łódzkie
иιєиσямαℓиα.... 4(po poronieniu)... 31lat.... 31.01.......dolnośląskie
mauysia.............5.....................31lat.......31.01.................wielkopolskie
LuSiA:)...............4.....................22lata......??.01...............Niemcy
Malvinka.............4.....................25lat.......??.01...............dolnośląskie
Wsk...................8....................23lata......??.01.................
Woseba...............13(odwołane)......24lata......02.02................południe Polski
anusia84.............8...................29lat........02.02................dolnośląskie
Sandraa.............8.....................22lata.....04.02...............wielkopolska
Amicizia ............2………………….26 lat.......07.02................małopolskie
muzarcia............1.....................30lat.......?????................opolskie
klamka...................4................35lat........????................mazowieckieBeata lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Beata wrote:Fedra wrote:dobra muszę coś zjeść i ogarnąc kuchnie pewnie jak wróce znowu będę was nadrabiać
zjedz marchewkę hehe
najpierw musze ją mieć a do sklepu mi się niechce iśc bo jest zimno i białotabelke masz wyżej
2015 Nati
2017 Suzi -
Effciu,
ja badania robię prywatnie w LuxMedzie (firma wykupuje mi pakiet, więc ceny nie znam). Badania zresztą też robiłam na razie tylko te podstawowe.
W Poznaniu jest dość "znana" klinika niepłodności współpracująca z tym Luxmedem, nazywa się Invimed. Może tam dryndnij...
A w kwestiach NFZ-u w ogóle się nie orientujęWłaściwie to prawie wcale nie korzystam z Narodowego Funduszu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2013, 11:45
-
Beata wrote:Zosia u nas podobny sapdek hmmm co o tym myślisz? jedziemy na tym samym wózku?
Beatko u mnie to zupełnie nic nie oznacza:)
ale u ciebie, kto wie.widziałam juz takie dziwne wykresy ciążowe że każdy potencjalnie moze byc fasolkowy:) czego oczywiscie Tobie życzę
kiedy masz termin niechcianej @ ?
mnie ovu wyznaczył na 13 stycznia, potem na 15 stycznia.. tak że w sumie nie wiem kiedy.. będę czekać. -
zosia-ktosia wrote:Beata wrote:Zosia u nas podobny sapdek hmmm co o tym myślisz? jedziemy na tym samym wózku?
Beatko u mnie to zupełnie nic nie oznacza:)
ale u ciebie, kto wie.widziałam juz takie dziwne wykresy ciążowe że każdy potencjalnie moze byc fasolkowy:) czego oczywiscie Tobie życzę
kiedy masz termin niechcianej @ ?
mnie ovu wyznaczył na 13 stycznia, potem na 15 stycznia.. tak że w sumie nie wiem kiedy.. będę czekać.
widze że i u ciebie ovu wiznacza jak chce termin @ i jak chce to sobie go zmienia mnie już wyznaczył @ na 15 ale mam jakieś takie przeczucie ze będzie wczesniej...17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyFedra wrote:Libra wrote:AGA 30 wrote:Dzień dobry kobitki!!!
U mnie tempka spadła znowu i @ już puka do drzwi więc podejrzewam że dziś nowy cykl się zacznie!!!!
Szaro buro za oknem u mnie dziś i nic się nie chce!!!
Muzarcia to z xiebie skóra i kość zostanie niedługo!!!
Muzarcia poleć mi sklep meblowy w K-K
I chyba grypa do mnie zawita !!! Bo coś się niewyrażnie czuje!!
cześć Aguś... niemalże razem rozpoczęłyśmy cykl i chyba tendencja utrzyma się i w następnym...
no ładnie a na mnie to nie łaska poczekać z nowym cyklem??
u Ciebie na razie brak oznak nadchodzącej @... także nie zapraszam do nas... póki co trzymam kciuki za fasolinkę:* -
nick nieaktualnyA mnie skręca i skręca na @ co chwilę do kibelka chodzę!!!
Byłam u sasiadki na kawie bo 2 tygodnie chyba nie byłam u niej a mieszkamy drzwi w drzwi ale nasi chłopi w domu byli to nie było czasu !!!
Woseba mam nadzieje że znajdziesz jakąś klinikę a jak nie to popytaj o możliwości zamrożenia nasienia !!! Pobrać gdzie indziej a inseminacja gdzie indziej mogła by być!!! -
nick nieaktualny
-
Libra wrote:Fedra wrote:Libra wrote:AGA 30 wrote:Dzień dobry kobitki!!!
U mnie tempka spadła znowu i @ już puka do drzwi więc podejrzewam że dziś nowy cykl się zacznie!!!!
Szaro buro za oknem u mnie dziś i nic się nie chce!!!
Muzarcia to z xiebie skóra i kość zostanie niedługo!!!
Muzarcia poleć mi sklep meblowy w K-K
I chyba grypa do mnie zawita !!! Bo coś się niewyrażnie czuje!!
cześć Aguś... niemalże razem rozpoczęłyśmy cykl i chyba tendencja utrzyma się i w następnym...
no ładnie a na mnie to nie łaska poczekać z nowym cyklem??
u Ciebie na razie brak oznak nadchodzącej @... także nie zapraszam do nas... póki co trzymam kciuki za fasolinkę:*
jak to żadnych oznak na @ tradycyjnie cycki bola i swedzą do tego plecy bolą i mam mdłości po kawie standard przed każdą @... więc...
za kciuki dziękuje ale na mnie ich szkoda lepiej trzymać za dziewczyny które mają na to szansebo ja nie mam nie naturalnie
a do kwietnia jeszcze troche zostało
2015 Nati
2017 Suzi -
zosia-ktosia wrote:dokładnie Fedruś. teraz póki co mam na 13-tego. bo znowu wyliczył mi lutealną 11 dni, czyli tak jak miałam bez tych różnych zawirowań z magnezem i nerwami.
dzis boli mnie jajnik prawy. pewnie żadna przyczyna ale nieprzyjemne uczucie..
ehhh przydała by się jakaś fasolinka w tym miesiącu bo nadzieje opadają jak taka pustka w eterzeBeata, gadgeta lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
aaaaa i wiecie co? wczoraj M razem z Alą przyjechali po mnie autem do pracy. miło mi sie zrobiło. widzę że po tej kłótni w której oznajmiłam M że przy nim od dawna nie czuje sie 100% kobietą itp.. to jakos tak po swojemu zaczyna mi okazywać że jednak nie ma mnie w tyłku.
i dochodze do wniosku.. że mam co prawda swoje jakies tam zdanie i ogólnie to nie wybaczyłabym.. ale jest moim mężem i po cos chyba brałam z nim ten ślub tak? na dobre i na złe.. no cóż teraz cały czas źle.. ale wiem że będzie też dobrze tylko musze tego chcieć. i odpuściłam te nerwy..
nieważne, niech ja będę tą która wyciąga rękę.. trudno.. jakos moja duma sobie z tym poradzi..
a i lepiej się żyje jak w domu nie ma kłółtni:)mauysia, Fedra, Beata, Dora, gadgeta, Libra, natusia, Amicizia lubią tę wiadomość
-
Fedra wrote:zosia-ktosia wrote:dokładnie Fedruś. teraz póki co mam na 13-tego. bo znowu wyliczył mi lutealną 11 dni, czyli tak jak miałam bez tych różnych zawirowań z magnezem i nerwami.
dzis boli mnie jajnik prawy. pewnie żadna przyczyna ale nieprzyjemne uczucie..
ehhh przydała by się jakaś fasolinka w tym miesiącu bo nadzieje opadają jak taka pustka w eterze
no jedna fasolka była. kasiulki? nie wiem czy dobrze pamiętam.. jedna sie pokazała:)
wiem wiem ale to i tak mało w porównaniu ile nas juz jest na forum:)