plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
mauysia wrote:Beata wrote:hej a co z ewelą i kiti? bo cos mi się kojarzy że one juz nowy cykl zaczeły?
Ewela tak, a kiti wczoraj miała spadek temperatury i zaznaczyła plamienie, ale dziś jeszcze nie wprowadziła nowych info na wykres.
TO MOŻE U KITI JESZCZE NIC STRACONEGO ?Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualny
-
Beata wrote:mauysia wrote:Beata wrote:hej a co z ewelą i kiti? bo cos mi się kojarzy że one juz nowy cykl zaczeły?
Ewela tak, a kiti wczoraj miała spadek temperatury i zaznaczyła plamienie, ale dziś jeszcze nie wprowadziła nowych info na wykres.
TO MOŻE U KITI JESZCZE NIC STRACONEGO ?
Właśnie widziałam, że wczoraj wieczorem skomentowała pod swoim wykresem, że @ się powoli rozkręca... -
ha ha ha
a ja to jestem zdania że wszystkie miały za plusikować nie do 1000 tylko do 10 000 strony tylko się zero zgubiłonie widzę tego inaczej bo nasze tempo jest zawrotne
mauysia, zosia-ktosia lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyFedra wrote:ha ha ha
a ja to jestem zdania że wszystkie miały za plusikować nie do 1000 tylko do 10 000 strony tylko się zero zgubiłonie widzę tego inaczej bo nasze tempo jest zawrotne
przy takim tempie pisania to 10000 strona szybko się naskrobie he he!!! -
AGA 30 wrote:Fedra wrote:ha ha ha
przy takim tempie pisania to 10000 strona szybko się naskrobie he he!!!
spoko wtedy dodamy kolejne 0Libra lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedra wrote:ha ha ha
No, to było niemożliwe... Ja dołączyłam do Waszych szeregów na 85 stronie i od tamtego czasu minęły dopiero trzy cykleNormalnie tempo mamy zabójcze...
-
nick nieaktualny
-
heh czyli wszystkie mamy takie objawy...jedna za wszystkie wszystkie za jedną? albo uda nam sie wszystkim albo żadnej
oby wszystkim
za pare dni przybędzie 6 fasolek o tym marzęFedra, zosia-ktosia, gadgeta, Libra lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
AGA 30 wrote:Dziewczyny a u was ktoś w rodzinie miał problemy z zajściem w ciąże???
Bo u mnie mamy siostra długo nie miała nic a jak się jej worek otworzył to teraz 5 dzieci ma!!!
u mnie nikt nie miał problemu z zajściem. mama ciązyła co 4 lata dokładnie, babcia też, ciotki też..
może i ja nie mam problemu, ale jakby w końcu M wziął się choc jeden miesiąc do "roboty" to by coś z tego było:)Beata, gadgeta, Libra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyczesc dziewczyki.
Wpadłam zobaczyć czy grono ciążówek się powiększyło.
Za wszystkie przyszłe mamusie ciągle trzymam mocno kciuki.
Wosebka a powiedz w ktorym miesiacu stracilaś dzidzie? I to był synuś czy corcia?zosia-ktosia, Beata lubią tę wiadomość