plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Ooo i muzarcia, i plemniczka się zameldowały!!!!
A mnie wezwał kolega do biurka, żeby coś skonsultować no i się nie załapałam!!! No cóż, jakoś to przeżyję...
Po tysiąc całusów dla Was wszystkich!
A ja się tymczasem ewakuuję, bo wybiła moja godzina...
Pa!AGA 30, gadgeta, Dora, Beata, Libra, Fedra lubią tę wiadomość
-
WITAJ pLEMNICZKO
dZIEWCZYNKI no to zyczymy sobie teraz w ciągu 2 cykli zamknąc tabelkę co?
oby sie wreszczie udało nam wszytskim doczekać zdrowych fasolekgadgeta, Shagga_80, Fedra, jeju lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualny
-
a jeszcze jedno... napisałam do ovu czy nie będzie problemu natury technicznej jak my tu tyle skrobiemy na forum. czy będzie nam się wszystko ładnie wyświetlało itp.. czekam na odp jakby co to dam wam znać co odpisali:) no teraz to juz napewno papa
gadgeta, Fedra lubią tę wiadomość
-
ja tez sapdam bo już przefolgowałam pa kOchane
do jutra moze jutro jakieś pozytywne wieści u Agi i Kiti?zosia-ktosia, AGA 30, gadgeta, Fedra, jeju lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja sie bede powoli zbierac- czas zjesc jakis obiadek:) tymczasem kochane moje przyszle fasolinki- moze uda mi sie zajrzec jeszcze wieczorem jak sie dobudze...
bo po obiedzie chyba bedzie jednak obowiazkowa drzemka
milego popoludnia dziewczynkizosia-ktosia, Beata, Dora, Fedra, Libra lubią tę wiadomość
-
dziewczyny czuje sie dobrze. W koncu po 2 tygodniach krwawienia nastąpil wzgledny spokój.. teraz tak co jakis czas mam tylko plamienia brazowe. Mam nadzieje ze to oznacza ze juz koniec koszmaru, tak wiec jestem przykladem ze da sie bez łyzeczkowania chociaz lekarze usilnie chcą wykonywac te zabiegi.
Psychicznie lepiej sie poczulam. Jutro ide do endokrynologa innego... bede czekala na zielone swiatlo do staran głównie od tego lekarza. Czeka mnie ponowne wykonanie wielu badan. Ginekolog powiedzial ze moze na Wielkanosc bedziemy mogli sie zaczac starac. No zobaczymy.Beata, Dora, gadgeta, Shagga_80, Libra, Rucia lubią tę wiadomość
-
AGA 30 wrote:Beata wrote:ja tez sapdam bo już przefolgowałam pa kOchane
do jutra moze jutro jakieś pozytywne wieści u Agi i Kiti?
Beti więcej wiary w tobie jak we mnie!!!!
Pa dziewczynki!!
bo Ty nie potrafisz ocenić obiektywnie heheh
kierujesz się kochana emocjamiAGA 30, jeju lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
-
gadgeta wrote:plemnisiu-witaj
fedrus- pewnie masz racje z tym nasieniem ale jak sama piszesz - zajmuje sie tym wiecej osob- czesc przxygotowywuje kobietke, czesc oparacowywuje nasienie...
wiec chyba lepiej jak jest jakis lepszy osrodek
ten lekarz wosebci moglby nie dac rady sam jeden wszystkiego pozalatwiac w krotkim czasie... no chyba ze on podaje cale nasienie do jamy macicy " jak leci" bez selekcji najlepszych zolnierzykow...
Kochana ja tylko chciałam rozwiać wątpliwości kobitek co do dostarczenia nasienia do inseminacji i nie twierdzę ze ten lekarz jest ok wręcz przeciwnie w życiu nie poszłabym do prywatnego gabinetu na taki zabieg17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
plemniczka wrote:dziewczyny czuje sie dobrze. W koncu po 2 tygodniach krwawienia nastąpil wzgledny spokój.. teraz tak co jakis czas mam tylko plamienia brazowe. Mam nadzieje ze to oznacza ze juz koniec koszmaru, tak wiec jestem przykladem ze da sie bez łyzeczkowania chociaz lekarze usilnie chcą wykonywac te zabiegi.
Psychicznie lepiej sie poczulam. Jutro ide do endokrynologa innego... bede czekala na zielone swiatlo do staran głównie od tego lekarza. Czeka mnie ponowne wykonanie wielu badan. Ginekolog powiedzial ze moze na Wielkanosc bedziemy mogli sie zaczac starac. No zobaczymy.
kochan życzę Ci dużo zd®ówka i jak najszybszego powrotu do formy , zarówno emocjonalnej jak i zdorwotnej *)gadgeta, jeju lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
-
plemniczka wrote:dziewczyny czuje sie dobrze. W koncu po 2 tygodniach krwawienia nastąpil wzgledny spokój.. teraz tak co jakis czas mam tylko plamienia brazowe. Mam nadzieje ze to oznacza ze juz koniec koszmaru, tak wiec jestem przykladem ze da sie bez łyzeczkowania chociaz lekarze usilnie chcą wykonywac te zabiegi.
Psychicznie lepiej sie poczulam. Jutro ide do endokrynologa innego... bede czekala na zielone swiatlo do staran głównie od tego lekarza. Czeka mnie ponowne wykonanie wielu badan. Ginekolog powiedzial ze moze na Wielkanosc bedziemy mogli sie zaczac starac. No zobaczymy.
Plemniczko Kochana mam nadzieję ze w końcu doczekasz się dnia w którym nie tylko zobaczysz plus na teście ale i będziesz cieszyć się 9 miesiącami w spokoju z rosnącym brzuszkiemgadgeta lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyplemniczko- ciesze sie ze jestes...
mam nadzieje ze czas szybko zleci, ze wyniki Twoich badan beda w porzadku i ze szybko dostaniecie " zielone swiatlo" na staranka zakonczone sukcesem oczywiscie...
myslalam o Tobie i martwilam sie... dobrze ze juz w miare ok...
bedzie dobrze zobaczysz...
ja sie troche boje czwartkowego usg- czy aby na pewno z dzidzia dobrze i czy nadal serce bije... ale staram sie nie stresowac przesadnie- co ma byc to bedzie...
teraz juz naprawde spadam dziewuszki- papa i buziaczki :*Beata lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyplemniczka wrote:dziewczyny czuje sie dobrze. W koncu po 2 tygodniach krwawienia nastąpil wzgledny spokój.. teraz tak co jakis czas mam tylko plamienia brazowe. Mam nadzieje ze to oznacza ze juz koniec koszmaru, tak wiec jestem przykladem ze da sie bez łyzeczkowania chociaz lekarze usilnie chcą wykonywac te zabiegi.
Ja też trzymam mocno za Ciebie kciuki... tym razem na pewno się uda! -
nick nieaktualnyZnikam i ja...znów nic nie zrobiłam , poszłam z Młodym Marudą do apteki (a nawet kilku aptek) za testem owu...i nie dość,że nie kupiłam to złaziłam się i strasznie nadenerwowałam, bo co mnie podkusiło, by nie brać wózka, grrrrrrrrrrrrrr...efekt? Kuba dostał pierwszą konsekwentną (z mojej strony) karę - 0 bajek! Dostał rosołek i poszedł spać...a ja do Was zasiadłam...nawet pierwszy raz znalazłam chwilę,by naskrobać na swoim blogu...teraz zmykam i ja
Jeszcze raz życzę zapełniania naszej tabelki nowymi fasolkami....PS. Kiedy przyszłam tu w listopadzie (chyba?!) to zakładałam, że szybko zajdę w ciążę i zniknę stąd...zostałam na dłużej i nie spieszy mi się donikąd
Dzięki Babeczki za wszystko
Libra, gadgeta, Beata, Fedra lubią tę wiadomość