Plotki staraczek i nie tylko
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziewczyny utworzylam ta grupe w wiekszosci dla nas, ktore zakumplowalysmy sie na lipcowym testowaniu, ale zapraszam wszystkie chcace poplotkowac o rzeczach mniej waznych ale i tych calkiem powaznych,naszych bolaczkach i utrapieniach. Takze mimo mijajacych miesiecy abysmy nie stracily siebie z oczu!
Magdzia85F, Rene, Jedna_z_Wielu lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja tez jestem na lipcówkach, ale przed owu, wiec się słabo udzielam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2017, 23:20
SusannaDean lubi tę wiadomość
18cs
Niedoczynność tarczycy ( TSH unormowane na 1,5)
Hormony-ok, AMH-2,6, HOMA IR-2,06 ( bez leków)
Diagnoza: cykle bezowulacyjne:/ -
nick nieaktualny
-
Jestem i ja! fakt ciszej na lipcu, ale jak np. ja się odezwałam to mało kto zauważył miłego dnia dziewczyny!
SusannaDean, Rene lubią tę wiadomość
'Porażki to szczeble sukcesu'
Zosieńka 05.10.2010 moje Szczęście!
Aniołki [*] 08.2009 21tc [*] 05.2017 6tc
-
jagodowa91 wrote:Jestem i ja! fakt ciszej na lipcu, ale jak np. ja się odezwałam to mało kto zauważył miłego dnia dziewczyny!
Chyba też ucichło bo coraz bliżej testowań, coraz więcej stresu i każda psychicznie troszk słabiej ogarnia... ale poprawimy się na tym wątku pewnie ! -
nick nieaktualnyjagodowa91 wrote:Jestem i ja! fakt ciszej na lipcu, ale jak np. ja się odezwałam to mało kto zauważył miłego dnia dziewczyny!
Mnie trzeci dzień zalewa @ i brzuch boli. Masakra jakaś!
Mam czarne myśli co do mojej podwyżki. Bo jak nie dostanę, to chcę się zwolnić. Niestety u mnie w pracy traktują pracowników, jak robocopy. I przez to musiałam wstać, bo rozkmina mnie dopadła w łóżku.
Mąż ma dwie nocki pod rząd, to sobie hybrydy zrobię. Jedna z forumowiczek dała mi parę pomysłów, co do wymiany lampy. Więc w poniedziałek kupię nową
Macie jakieś plany na weekend?Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2017, 09:00
-
Magdzia u mnie w pracy tak samo dlatego liczę na ciążę my już we Władku. Poranna kawa. Pozdrawiam!!
SusannaDean, pilik, MamaNl, Magdzia85F, Rene lubią tę wiadomość
'Porażki to szczeble sukcesu'
Zosieńka 05.10.2010 moje Szczęście!
Aniołki [*] 08.2009 21tc [*] 05.2017 6tc
-
A ja mam paznokcie w takim zapuszczonym stanie, echh. Kiedyś zawsze pomalowane, a teraz jak na jakąś uroczystość pomaluje to jest dobrze... normalne lakiery mi schodzą po dwóch trzech dniach, a na hybrydy czy żele nigdy nie umiałam się zdecydować...
Ja mam w planach dużo szycia. Muszę teź posprzątać i coś by się przydało ugotowa... leczo chyba zrobię, mąż lubi, polowe zamrożę i będzie na zaś...
Ja mam dzisiaj strasznie dużo kremowego śluzu, nie wiem o co chodzi z tym. Zrobiłam też czwarte podejście do mierzenia temperatury, dopiero czwarty pomiar (7dc), a ja już jestem zrezygnowana bo skacze jak zawsze... -
nick nieaktualnyjagodowa91 wrote:Magdzia u mnie w pracy tak samo dlatego liczę na ciążę my już we Władku. Poranna kawa. Pozdrawiam!!
Dziewczyny strzeliłam test żeby wykryć czy zastrzyk jeszcze mi świruje w organizmie, ale brak Czyli będą wiarygodne wszystkie bety i testy które zrobie oraz ból wczorajszy podbrzusza nie wynikał z obecnego w zastrzyku hcg bo już go nie ma skoro 10 tka nie wykryła to już jedyne jakie będzie to to które zarodek wyprodukuje, jęsli będzie
Mam nadzieje, że tu na wątku nie będziemy pomijać swoich postówpilik, jagodowa91, Jedna_z_Wielu lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypilik ja też mam problem z paznokciami, teraz nic nie zrobie bo zapodaje lutkę, i boję się ze paznokiec zostanie w środku i nie mógłby być za długi wiec odpuszczę i w sumie nie przeszkadza mi to....
Skacze tempka a tyle samo godz śpałaś i o tej samej porze mierzysz? -
Ja tez tu lookam u mnie dziś mój do 12 w pracy a potem smigamy dondomku schody wykładzina wykładać bo doszłam do wniosku ze tak wole niż je malować
A tak pewnie od poniedziałku będę mieć więcej czasu tu jak znów będzie w pracy a dzieci w szkołach
Okaże się w tygodniu chce jechać do chłopców do szkoły zapytać czy po wakacjach mogą już chodzić do normalnej szkoły holenderskiej bo ten pierwszy rok byli w zwykłej szkole językowej ale w sumie mówią prawie wszystko po holendersku i starszy naprawdę masę po angielsku
Jest plan tez od września na szkole internetowa Polska
Zobaczymy jak będzie -
nick nieaktualny
-
SusannaDean wrote:pilik ja też mam problem z paznokciami, teraz nic nie zrobie bo zapodaje lutkę, i boję się ze paznokiec zostanie w środku i nie mógłby być za długi wiec odpuszczę i w sumie nie przeszkadza mi to....
Skacze tempka a tyle samo godz śpałaś i o tej samej porze mierzysz?
Śpię zawsze podobnie 7-8 godzin zwykle się staram, więc nie powinno to mieć znaczenia... dzisiaj pol godziny pózniej zmierzyłam, ale po godzinie (leżałam jeszcze) zmierzyłam jeszcze raz i identyczna uszka więc to raczej też bez różnicy... ale w każdym cyklu tak mam, dlatego wydaje mi się że u mnie to totalnie nie miarodajne...
MamaNI ale czad, trzy języczne dzieci na starcie