Plotki staraczek i nie tylko
-
WIADOMOŚĆ
-
SusannaDean wrote:Władysławowo? Jadę za miesiąc
Dziewczyny strzeliłam test żeby wykryć czy zastrzyk jeszcze mi świruje w organizmie, ale brak Czyli będą wiarygodne wszystkie bety i testy które zrobie oraz ból wczorajszy podbrzusza nie wynikał z obecnego w zastrzyku hcg bo już go nie ma skoro 10 tka nie wykryła to już jedyne jakie będzie to to które zarodek wyprodukuje, jęsli będzie
Mam nadzieje, że tu na wątku nie będziemy pomijać swoich postów
co do postów staram się wszystkie czytać i nikogo nie pomijaćSusannaDean lubi tę wiadomość
-
Idzianna wrote:Ja tylko cichutko się przywitam my w Krakowie, trochę pozwiedzamy, a w niedzielę ruszamy w góry ) tam może być problem z zasięgiem. Proszę o mnie nie zapominać! Buziaki
na pewno nie zapomnimy:-) -
To ja może napiszę coś szybkiego o sobie.34 lata, starania od ponad 4 lat. 3 poronienia. Teraz mamy ostatni cykl naturalny i chyba iui.
Pofczytywalam wątki o testowaniach miesięcznych. Raz chyba byłam na jeden wpisana.
Ja lece zaraz na zakupy a potem trochę posprzatam. Maz śpi po nocce.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2017, 10:40
SusannaDean lubi tę wiadomość
Usunięcie mięśniaka
3 aniołki + 1cp
Jeszcze będzie dobrze, musi być
30.08 - 1 IUI ☹ -
MamaNl wrote:No właśnie ten post mi wcięło Heheh
Moja córka ma 17 lat a chłopcy 10 i 8 lat najstarsza córka ma 20lat została w Polsce ale od niedzieli będzie tu w Holandii u znajomych
No i w Polsce są córki mojego partnera 9 i 8 lat także dzieci mamy dużo Heheh
A ja jestem lekko starszawa od was -
pilik wrote:Ah napisałam długiego posta i mi go "zjadło" idę gotować. Nic mi się dzisiaj nie chce! Mąż na uczelni, ma dzisiaj ostatni egzamin. Wieczorem może wyskoczymy na małe zakupy. Wypłata była, ostatnio nic dla siebie nie kupowaliśmy wszystko na leki i badania szło, coś nam się należy :p
To musicie poszaleć,udanych zakupów:-)
Ja wczoraj poszalałam i zamówiłam meble do salonu w przyszłym tygodniu koło środy mają być już nie mogę się doczekać:-)no i poprawiłam sobie trochę humor po wczorajszym negatywnym teście -
misiak17 wrote:To ja może napiszę coś szybkiego o sobie.34 lata, starania od ponad 4 lat. 3 poronienia. Teraz mamy ostatni cykl naturalny i chyba iui.
Pofczytywalam wątki o testowaniach miesięcznych. Raz chyba byłam na jeden wpisana.
Ja lece zaraz na zakupy a potem trochę posprzatam. Maz śpi po nocce. -
nick nieaktualnyMamaNi lekko starszawa? Ej weź przestań.
Moja młodsza siostra urodziła w wieku 18 lat, jak będzie miała 17letnie dziecko, to będzie mieć wtedy o 3 oczka więcej niż - czyli 35. A ja do tego magicznego wieku, do którego chcę mieć dzieci - max. 2 to nie wiem, czy się uda. Ale uważam, że szansę jeszcze mam
Rene - nie wiem, kiedy. Bo w tym problem, że prezes jak mnie widzi, to ucieka ode mnie. Mój były przełożony wczoraj powiedział mojemu Mężowi (dobrze się znają) że nie sądzi, że dostanę. Zdołowało mnie to bardzo
Jak zrobię to się pochwalę, ale mam dość krótkie paznokcie, bo niestety ale nie miałam ochoty o nie dbać.
Idzianna miłego wypoczynku!!!!
Pilik mi też często żżerało, dlatego przy długich postach, robię ctrlA i ctrlC, żeby skopiować na wszelaki.
Pochwal się co kupiłaś sobie. Ja dopiero od poniedziałku poszaleję, bo dopiero przelew mi przejdzie. U mnie zawsze tak robią przelew w piątek, że dochodzi dopiero w pon!!!!
-
nick nieaktualnyMamaNl wrote:Pilik świadomie i planowane Heheh może się okazać ze małe będzie trzeba zabrac z Polski bo matka znów zaczęła pic ehhh nie wiem skąd się biorą takie kobiety ...
-
nick nieaktualny
-
pilik wrote:Magdzia ja mam jakiś bank odpowiedni bo dziewczyny jeszcze nie mają, a mi wczoraj ostatnim wieczornym przyszło . Nie ma co szaleć, ale może coś się dorwie. Ostatnio więcej kupuje materiałów i sobie szyje
-
nick nieaktualnymisiak17 wrote:To ja może napiszę coś szybkiego o sobie.34 lata, starania od ponad 4 lat. 3 poronienia. Teraz mamy ostatni cykl naturalny i chyba iui.
Ja lece zaraz na zakupy a potem trochę posprzatam. Maz śpi po nocce.
O i proszę iui musi się udać, jakoś parametry nasienia obniżone?
Rene jak ty 10 dpo testujesz to sie nie dziw Za dwa dni wysikasz drugą krechę ! Widziałaś na lipcu jak dziewcyzny nasze wysikały
Na szczęście na tym wątku nie goni nas czas mozemy sobie równie dobrze siknąć w sierpniu czy wrześniu. bo wiem, ze i tak będziemy się cieszyć dzieciaczkami
Alez powiało optymizmem
Chyba dlatego, ze czytam horror najmoroczniejszy na swiecie "To" S. Kinga I musze odreagować -
nick nieaktualnyRene wrote:MagdziaF co tam z Twoją babcia?
Babciunia wyszła ze szpitala Czyli lepiej. Ale prawie nie chodzi, więc musi być ktoś ciągle. Dobrze, że nic z głową się nie stało, bo normalnie rozmawia:) Ja to Jej życzę 200 lat, tak świetna Babcia to skarb! Z resztą kazałam Jej czekać na prawnusia ode mnie:)Rene, SusannaDean, pilik, jagodowa91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagdzia85F wrote:Babciunia wyszła ze szpitala Czyli lepiej. Ale prawie nie chodzi, więc musi być ktoś ciągle. Dobrze, że nic z głową się nie stało, bo normalnie rozmawia:) Ja to Jej życzę 200 lat, tak świetna Babcia to skarb! Z resztą kazałam Jej czekać na prawnusia ode mnie:)
No starsze kości to będą jeszcze trochę się regenerować zanim sama zacznie, babcia męża tak miała jak złamała rękę, już sie super nie zrosła
Ja mam dziś 35 rocznicę ślubu teściów więc wieczorem jedziemy do nich z prezentem , kupiliśmy zastawę obiadową ładnąMagdzia85F lubi tę wiadomość
-
Magdzia85F wrote:Babciunia wyszła ze szpitala Czyli lepiej. Ale prawie nie chodzi, więc musi być ktoś ciągle. Dobrze, że nic z głową się nie stało, bo normalnie rozmawia:) Ja to Jej życzę 200 lat, tak świetna Babcia to skarb! Z resztą kazałam Jej czekać na prawnusia ode mnie:)
Magdzia85F, jagodowa91 lubią tę wiadomość
-
SusannaDean wrote:Cudowne wiadomości !!!! Dużo zdrówka dla babci
No starsze kości to będą jeszcze trochę się regenerować zanim sama zacznie, babcia męża tak miała jak złamała rękę, już sie super nie zrosła
Ja mam dziś 35 rocznicę ślubu teściów więc wieczorem jedziemy do nich z prezentem , kupiliśmy zastawę obiadową ładną