Plotki staraczek i nie tylko
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
SusannaDean wrote:Witaj, bardzo współczuje poronień sama to przeszłam
O i proszę iui musi się udać, jakoś parametry nasienia obniżone?
Rene jak ty 10 dpo testujesz to sie nie dziw Za dwa dni wysikasz drugą krechę ! Widziałaś na lipcu jak dziewcyzny nasze wysikały
Na szczęście na tym wątku nie goni nas czas mozemy sobie równie dobrze siknąć w sierpniu czy wrześniu. bo wiem, ze i tak będziemy się cieszyć dzieciaczkami
Alez powiało optymizmem
Chyba dlatego, ze czytam horror najmoroczniejszy na swiecie "To" S. Kinga I musze odreagować -
Magdzia super!
Susanna a dużo już dzieci u Twojego rodzeństwa? Moi mają już łącznie siódemkę...! Najmłodszy nie całe 7 tygodni, najstarsze 9 lat... ale leci czas...
Misiak17 witaj kurczę kolejna sobie z paznokciami radzi! Jak często trzeba robić? Kusicie...!
MamaNI nie dam rady z telefonu wrzucić, ale stworzę dzisiaj katalog na fb moim robótkowym i podrzucę linka chociaż tam raczej ciuchów nie będzie. Figura nie ta co u się ludzią pokazywać :p a nie mam ciuchów obfoconych nie na sobie...
A szyję od maja tak bardziej na serio! Kupiłam maszynę porządniejsza. Wcześniej tylko skracanie spodni i kilka poszewek :p więc moje rzeczy nie są idealne, ale uczę się dopieroWiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2017, 11:34
-
nick nieaktualnyRene wrote:jeszcze jakąś tam nadzieję mam ale nie chce się nakręcać bo potem gorzej boli.Widziałam i cieszę się że w końcu sypnęło:-)Przyjdzie taki dzień że będziemy tu czytać relację z porodów:-)
Będzie tak będzie
No i w sumie mój czas nakręcania jest więc wieje optymizmem
Szok nie mam krwawień z nosa....aj lekarz się pomylił (internista) że miałam niby naczynko w nosie..takiego wała, ja wiem, że to od tej krzepliwości, biorę zastrzyk i nic ! Eh -
nick nieaktualnypilik wrote:Magdzia super!
Susanna a dużo już dzieci u Twojego rodzeństwa? Moi mają już łącznie siódemkę...! Najmłodszy nie całe 7 tygodni, najstarsze 9 lat... ale leci czas...
Misiak17 witaj kurczę kolejna sobie z paznokciami radzi! Jak często trzeba robić? Kusicie...!
MamaNI nie dam rady z telefonu wrzucić, ale stworzę dzisiaj katalog na fb moim robótkowym i podrzucę linka chociaż tam raczej ciuchów nie będzie. Figura nie ta co u się ludzią pokazywać :p a nie mam ciuchów obfoconych nie na sobie...
A szyję od maja tak bardziej na serio! Kupiłam maszynę porządniejsza. Wcześniej tylko skracanie spodni i kilka poszewek :p więc moje rzeczy nie są idealne, ale uczę się dopiero -
SusannaDean wrote:O i te relacje porodów super będą patrzcie ile się już będziemy znały ha ha
Będzie tak będzie
No i w sumie mój czas nakręcania jest więc wieje optymizmem
Szok nie mam krwawień z nosa....aj lekarz się pomylił (internista) że miałam niby naczynko w nosie..takiego wała, ja wiem, że to od tej krzepliwości, biorę zastrzyk i nic ! Eh
a jaki piękny będzie album z naszymi maluszkami jak go sobie stworzymyMagdzia85F, jagodowa91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Magdzia zdrówka dla babci.
Susanna nasienie raczej ok. Ciążę które ronilam zaskakiwaly za pierwszym razem. A teraz 1,5 roku nic. Owulacje mam. Niby wszystko ok. Dlatego chcemy spróbować iui.
Pilik no robię sama . Trzymają mi się spokojnie dwa tygodnie czasem dłużej.
Wróciłam z zakupów. Kawa i pączek teraz i sprzątanie.Magdzia85F lubi tę wiadomość
Usunięcie mięśniaka
3 aniołki + 1cp
Jeszcze będzie dobrze, musi być
30.08 - 1 IUI ☹ -
nick nieaktualnymisiak17 wrote:Magdzia zdrówka dla babci.
Susanna nasienie raczej ok. Ciążę które ronilam zaskakiwaly za pierwszym razem. A teraz 1,5 roku nic. Owulacje mam. Niby wszystko ok. Dlatego chcemy spróbować iui.
Pilik no robię sama . Trzymają mi się spokojnie dwa tygodnie czasem dłużej.
Wróciłam z zakupów. Kawa i pączek teraz i sprzątanie.
Kawa i pączek oooj zazdrość -
Tak, badałam. Kariotypy robiliśmy. Wszystko ok. Chociaż hormony chyba powtórzę w najbliższym czasie.
Pączek dobry ale od poniedziałku chce odstawić słodycze bo trochę mi się przytyło ostatnio. Więc w ten weekend takie ostatnie grzeszki
Usunięcie mięśniaka
3 aniołki + 1cp
Jeszcze będzie dobrze, musi być
30.08 - 1 IUI ☹ -
Dziewczyny zmotywowałyście mnie i nadrobiłam zaległości zdjęciowe! Od grudnia nic nie wrzuciłam... teraz nadrobiłam to może na bieżąco uda się dodawać
Zapraszam do oglądania jak ktoś ma ochotę
https://m.facebook.com/cudapii
Ja obiad ugotowałam, posprzątałam ile musiałam (ich nie jestem typem pedantki...!), pranie zrobiłam i zaraz siadam do szycia... -
misiak17 wrote:Tak, badałam. Kariotypy robiliśmy. Wszystko ok. Chociaż hormony chyba powtórzę w najbliższym czasie.
Pączek dobry ale od poniedziałku chce odstawić słodycze bo trochę mi się przytyło ostatnio. Więc w ten weekend takie ostatnie grzeszki -
pilik wrote:Dziewczyny zmotywowałyście mnie i nadrobiłam zaległości zdjęciowe! Od grudnia nic nie wrzuciłam... teraz nadrobiłam to może na bieżąco uda się dodawać
Zapraszam do oglądania jak ktoś ma ochotę
https://m.facebook.com/cudapii
Ja obiad ugotowałam, posprzątałam ile musiałam (ich nie jestem typem pedantki...!), pranie zrobiłam i zaraz siadam do szycia... -
nick nieaktualnymisiak17 wrote:Tak, badałam. Kariotypy robiliśmy. Wszystko ok. Chociaż hormony chyba powtórzę w najbliższym czasie.
Pączek dobry ale od poniedziałku chce odstawić słodycze bo trochę mi się przytyło ostatnio. Więc w ten weekend takie ostatnie grzeszki
No to dopytaj jeszcze lekarza czy czegoś wiecej nie trzeba zrobic u ciebie , a na jakim etapie byly poronienia?