X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Plotki staraczek i nie tylko
Odpowiedz

Plotki staraczek i nie tylko

Oceń ten wątek:
  • Ewi28 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2017, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiec jestem :)

Rene, SusannaDean lubią tę wiadomość

l22nt5odvbtc685m.png
    qb3ckqi1trijedhi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2017, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję Su i Rene :)

Udanej imprezki Su. Moi rodzice mieli w tamtym roku. Mają rocznicę 30 kwietnia a my z Mężem 28 kwietnia :P

Rene, SusannaDean lubią tę wiadomość

• Ewi28 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2017, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziecko uśpiłam po sprzątaniu, myślałam że nie bede miec sił bo wczoraj posiedziałam z sis przy winku, piekną bransoletkę dostałam na 29 uro :)

Rene lubi tę wiadomość

l22nt5odvbtc685m.png
    qb3ckqi1trijedhi.png
  • Rene Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2017, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SusannaDean wrote:
    Witaj, bardzo współczuje poronień sama to przeszłam :(

O i proszę iui musi się udać, jakoś parametry nasienia obniżone?

Rene jak ty 10 dpo testujesz to sie nie dziw :D Za dwa dni wysikasz drugą krechę ! Widziałaś na lipcu jak dziewcyzny nasze wysikały :)
    Na szczęście na tym wątku nie goni nas czas mozemy sobie równie dobrze siknąć w sierpniu czy wrześniu. bo wiem, ze i tak będziemy się cieszyć dzieciaczkami <3
    Alez powiało optymizmem
    Chyba dlatego, ze czytam horror najmoroczniejszy na swiecie "To" S. Kinga :D :D :D I musze odreagować
    jeszcze jakąś tam nadzieję mam ale nie chce się nakręcać bo potem gorzej boli.Widziałam i cieszę się że w końcu sypnęło:-)Przyjdzie taki dzień że będziemy tu czytać relację z porodów:-)

Patryk
    17u9anlieh0fpken.png
  • Rene Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2017, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MamaNl wrote:
    Pilik pochwał się co szyjesz foty jakieś ???
    Ja co do szycia zupełnie się nie nadaje
    to tak jak ja hihi

Patryk
    17u9anlieh0fpken.png
  • pilik Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2017, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdzia super!
    Susanna a dużo już dzieci u Twojego rodzeństwa? Moi mają już łącznie siódemkę...! Najmłodszy nie całe 7 tygodni, najstarsze 9 lat... ale leci czas...
    Misiak17 witaj :) kurczę kolejna sobie z paznokciami radzi! Jak często trzeba robić? Kusicie...!
    MamaNI nie dam rady z telefonu wrzucić, ale stworzę dzisiaj katalog na fb moim robótkowym i podrzucę linka :) chociaż tam raczej ciuchów nie będzie. Figura nie ta co u się ludzią pokazywać :p a nie mam ciuchów obfoconych nie na sobie...
    A szyję od maja tak bardziej na serio! Kupiłam maszynę porządniejsza. Wcześniej tylko skracanie spodni i kilka poszewek :p więc moje rzeczy nie są idealne, ale uczę się dopiero ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2017, 11:34

ds022el.png

u4uGp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2017, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rene wrote:
    jeszcze jakąś tam nadzieję mam ale nie chce się nakręcać bo potem gorzej boli.Widziałam i cieszę się że w końcu sypnęło:-)Przyjdzie taki dzień że będziemy tu czytać relację z porodów:-)
    O i te relacje porodów super będą patrzcie ile się już będziemy znały ha ha :D
    Będzie tak będzie <3
    No i w sumie mój czas nakręcania jest więc wieje optymizmem

Szok nie mam krwawień z nosa....aj lekarz się pomylił (internista) że miałam niby naczynko w nosie..takiego wała, ja wiem, że to od tej krzepliwości, biorę zastrzyk i nic ! Eh :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2017, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pilik wrote:
    Magdzia super!
    Susanna a dużo już dzieci u Twojego rodzeństwa? Moi mają już łącznie siódemkę...! Najmłodszy nie całe 7 tygodni, najstarsze 9 lat... ale leci czas...
    Misiak17 witaj :) kurczę kolejna sobie z paznokciami radzi! Jak często trzeba robić? Kusicie...!
    MamaNI nie dam rady z telefonu wrzucić, ale stworzę dzisiaj katalog na fb moim robótkowym i podrzucę linka :) chociaż tam raczej ciuchów nie będzie. Figura nie ta co u się ludzią pokazywać :p a nie mam ciuchów obfoconych nie na sobie...
    A szyję od maja tak bardziej na serio! Kupiłam maszynę porządniejsza. Wcześniej tylko skracanie spodni i kilka poszewek :p więc moje rzeczy nie są idealne, ale uczę się dopiero ;)
    Taaaaa w kwietniu siostra lat 18 urodziła synka, najmłodsza z nas....reszta robi karierę, imprezuje itp :D A ja jedna taka wybrakowana wszystkie choroby świata na mnie reszta rodzenstwa niby zdrowa

• pilik Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2017, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Su - niby więc dopóki nie spróbują nie wiadomo...!
    Ewi to sto lat! Rozumiem że urodzinki jakoś w okolicy? :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2017, 11:45

Ewi28 lubi tę wiadomość

ds022el.png

u4uGp2.png
  • Rene Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2017, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SusannaDean wrote:
    O i te relacje porodów super będą patrzcie ile się już będziemy znały ha ha :D
    Będzie tak będzie <3
    No i w sumie mój czas nakręcania jest więc wieje optymizmem

Szok nie mam krwawień z nosa....aj lekarz się pomylił (internista) że miałam niby naczynko w nosie..takiego wała, ja wiem, że to od tej krzepliwości, biorę zastrzyk i nic ! Eh :D
    bo my tutaj jak jedna wielka rodzina:-)
    a jaki piękny będzie album z naszymi maluszkami jak go sobie stworzymy <3

Magdzia85F, jagodowa91 lubią tę wiadomość

Patryk
    17u9anlieh0fpken.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2017, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pilik wrote:
    Su - niby więc dopóki nie spróbują nie wiadomo...!
    Ewi to sto lat! Rozumiem że urodzinki jakoś w okolicy? :)
    Ano jakoś jestem wkurzona czasem na moje rodzeństwo oni nie rozumieją tego :(

Rene zrobimy nie ma co :**

Rene lubi tę wiadomość

• misiak17 Ekspertka

Wysłany: 8 lipca 2017, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdzia zdrówka dla babci.

Susanna nasienie raczej ok. Ciążę które ronilam zaskakiwaly za pierwszym razem. A teraz 1,5 roku nic. Owulacje mam. Niby wszystko ok. Dlatego chcemy spróbować iui.

Pilik no robię sama . Trzymają mi się spokojnie dwa tygodnie czasem dłużej.

Wróciłam z zakupów. Kawa i pączek teraz i sprzątanie.

Magdzia85F lubi tę wiadomość

Usunięcie mięśniaka
    3 aniołki + 1cp
    Jeszcze będzie dobrze, musi być :)
    30.08 - 1 IUI ☹
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2017, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    misiak17 wrote:
    Magdzia zdrówka dla babci.

Susanna nasienie raczej ok. Ciążę które ronilam zaskakiwaly za pierwszym razem. A teraz 1,5 roku nic. Owulacje mam. Niby wszystko ok. Dlatego chcemy spróbować iui.

Pilik no robię sama . Trzymają mi się spokojnie dwa tygodnie czasem dłużej.

Wróciłam z zakupów. Kawa i pączek teraz i sprzątanie.
    Hm, a badałaś się?

Kawa i pączek <3 oooj zazdrość :D

• misiak17 Ekspertka

Wysłany: 8 lipca 2017, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak, badałam. Kariotypy robiliśmy. Wszystko ok. Chociaż hormony chyba powtórzę w najbliższym czasie.

Pączek dobry ale od poniedziałku chce odstawić słodycze bo trochę mi się przytyło ostatnio. Więc w ten weekend takie ostatnie grzeszki :)

Usunięcie mięśniaka
    3 aniołki + 1cp
    Jeszcze będzie dobrze, musi być :)
    30.08 - 1 IUI ☹
  • pilik Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2017, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny zmotywowałyście mnie i nadrobiłam zaległości zdjęciowe! Od grudnia nic nie wrzuciłam... teraz nadrobiłam to może na bieżąco uda się dodawać :)
    Zapraszam do oglądania jak ktoś ma ochotę ;)
    https://m.facebook.com/cudapii

Ja obiad ugotowałam, posprzątałam ile musiałam (ich nie jestem typem pedantki...!), pranie zrobiłam i zaraz siadam do szycia...

ds022el.png

u4uGp2.png
  • Rene Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2017, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    misiak17 wrote:
    Tak, badałam. Kariotypy robiliśmy. Wszystko ok. Chociaż hormony chyba powtórzę w najbliższym czasie.

Pączek dobry ale od poniedziałku chce odstawić słodycze bo trochę mi się przytyło ostatnio. Więc w ten weekend takie ostatnie grzeszki :)
    to życzę dużo wytrwałości:-)

Patryk
    17u9anlieh0fpken.png
  • Rene Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2017, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy u was też tak duszno jest?

Patryk
    17u9anlieh0fpken.png
  • Rene Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2017, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pilik wrote:
    Dziewczyny zmotywowałyście mnie i nadrobiłam zaległości zdjęciowe! Od grudnia nic nie wrzuciłam... teraz nadrobiłam to może na bieżąco uda się dodawać :)
    Zapraszam do oglądania jak ktoś ma ochotę ;)
    https://m.facebook.com/cudapii

Ja obiad ugotowałam, posprzątałam ile musiałam (ich nie jestem typem pedantki...!), pranie zrobiłam i zaraz siadam do szycia...
    chętnie obejrzę :-)ja właśnie pranie wstawiłam,okna pomyłam za chwilę firanki idę wieszać:-)

Patryk
    17u9anlieh0fpken.png
  • pilik Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2017, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rene wrote:
    Dziewczyny czy u was też tak duszno jest?

O taaak, u nas duchota. Na burzę się zbiera.

ds022el.png

u4uGp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2017, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    misiak17 wrote:

No to dopytaj jeszcze lekarza czy czegoś wiecej nie trzeba zrobic u ciebie , a na jakim etapie byly poronienia?

‹‹ 2 3 4 5 6 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ