Plotki staraczek i nie tylko
-
WIADOMOŚĆ
-
Misiak - dziękuje
Rene - och... znam ten ból! U nas w pracy Czesi się tak dzieje, ale zwykle jak się porządnie zamknie i delikatnie otworzy to już jest ok. Jak nie zadziała to musiało coś pójść w zawiasie ale to zwykle od wyrobienia, a nie że Ty nagle cos zepsułaś!!
Ja uszyłam gatki tego chlopca z księgi dżungli, o których marzy moja chrześnica, wyszły niezłe, ale jak pomierzylam to raczej za małe, ech! Do tego burzowo u nas i leje. Nic się nie chce.
Jedna z wielu - jasne że się nie gniewamy! Dzięki za miłe słowo przy antybiotykach możesz mieć rozregulowany cykl jednak...Rene lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jedna_z_Wielu wrote:Witam się i ja z Wami
Można?
Nie udzielam się, ale cały czas staram się Was czytać ( zawsze to dodaje, bo tak jest :*)
Trochę samopoczucie złe i dlatego wolę się nie wypowiadać, żeby nastroju nie psuć.
Obie z córką uwięzione ba antybiotykach ( w lecie - szok)
Przeczytałam wszystkie strony, ale tyle tego, że ciężko zapamiętać
Cudapii świetne rzeczy, ciężko mi się cofnąć jaki nick na ovu dlatego ten pisze. Mam nadzieje, ze się nie gniewasz.
Co do paznokci hybrydowych to tez myślę
Zdrowia dla babci.
Udanych urlopów i wypadów
Wybaczcie, że bez nicków, ale myślę, że trafi do właściwych osób
Ja w tym mies próbuje z testami, ciekawe czy jest w ogóle sens skoro mam antybiotyk, wiecie coś?
Serdecznie pozdrawiam i kciuki cały czas trzymam za wszystkie
SusannaDean świetny pomysł na wspólny wątek, zwłaszcza że ja się na listy nie zapisywałam. Wiem, że brzydko Wam się zawsze wcinam w rozmowa, ale wybaczcie?
Buziaki
dużo dużo zdrówka dla Ciebie i córeczki:-)Jedna_z_Wielu lubi tę wiadomość
-
pilik wrote:Misiak - dziękuje
Rene - och... znam ten ból! U nas w pracy Czesi się tak dzieje, ale zwykle jak się porządnie zamknie i delikatnie otworzy to już jest ok. Jak nie zadziała to musiało coś pójść w zawiasie ale to zwykle od wyrobienia, a nie że Ty nagle cos zepsułaś!!
Ja uszyłam gatki tego chlopca z księgi dżungli, o których marzy moja chrześnica, wyszły niezłe, ale jak pomierzylam to raczej za małe, ech! Do tego burzowo u nas i leje. Nic się nie chce.
Jedna z wielu - jasne że się nie gniewamy! Dzięki za miłe słowo przy antybiotykach możesz mieć rozregulowany cykl jednak... -
Dzięki :*
U mnie też burzowo i duszno
Pogrzmialo, pokropiłoi po burzy a duchota została.Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
Miałam te z rossmana ( długa historia, że już nie mam)nawet nie użyłam i dziś dokupiłam z allegro bo zamawiałam żel i przy okazji jednej opłaty za przesyłkę pokusiłam się żeby je sprawdzić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2017, 17:13
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
-
misiak17 wrote:Ja używam teraz z domowego laboratorium. A przetestowałam już sporo .
To znaczy?Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
-
Używałam i testów z allegro ( takie z różową końcówką były ok, te z niebieska się nie nadawały). I różnych testów z apteki. Najlepiej się sprawdzają i pokrywają z monitoringiem u gina te z firmy Domowe Laboratorium. Ale to u mnie.
Usunięcie mięśniaka
3 aniołki + 1cp
Jeszcze będzie dobrze, musi być
30.08 - 1 IUI ☹ -
Dziewczyny jak przy testach... odebrałam dzisiaj paczkę, mąż stwierdził że chyba zwariowałam :p...
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3a1591bf94d3.jpg
Shopping bez szału, dwie bluzki proste do pracy kupiłam. Ale... dorwałam takie super lody że kupiłam chyba z 6 rożnych -
misiak17 wrote:Używałam i testów z allegro ( takie z różową końcówką były ok, te z niebieska się nie nadawały). I różnych testów z apteki. Najlepiej się sprawdzają i pokrywają z monitoringiem u gina te z firmy Domowe Laboratorium. Ale to u mnie.
A okey. Szkoda, że wcześniej o tym nie słyszałam. Jak zużyje te to wypróbuję te z lab. Skoro tyle mi się nie udało to pewnie je zakupię
Dzięki za odpowiedź :*Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
-
Pilik nie zły arsenał. Tak w ogóle nie raz się zastanawiam co facet myśli, gdy widzi takie coś hahaHaos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2017, 19:14
Ewi28 lubi tę wiadomość