Plotki staraczek i nie tylko
-
WIADOMOŚĆ
-
pilik wrote:Nie nie, na szczęście elektroniczny! Mój mąż zawsze mówi że Grido nie chce mieć rodzeństwa, Haha. Jak idziemy ❤️ I go zamykam w innym pokoju to potem chodzi obrażony. A jak na kanapie za blisko się siebie położymy albo buziaka mi mąż da to pies przylatuje w tempie błyskawicy i wciska się między nas
-
nick nieaktualny
-
Rene wrote:my naszego też zamykamy w innym pomieszczeniu jak idziemy inaczej by się władował nam do łóżka.Czasem mu mówię,że jak ty byłeś na amorach i zasiewałeś swoje młode to nikt ci nie przeszkadzał,my też chcemy trochę prywatności hihi
Haha, dokładnie! Kładzie się miedzy nas. Drański pies :p dziękujeRene lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnypilik wrote:Haha, dokładnie! Kładzie się miedzy nas. Drański pies :p dziękuje
Rene lubi tę wiadomość
-
Psy są takie inteligentne, och, uwielbiam. Mój to typ łóżkowy. Ktoś kiedyś na forum charcim zapytał jak oduczyć Whippeta spać w łóżku i dostał odpowiedz "zacznij spać na podłodze"
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2017, 11:02
Rene lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Co to za rasa? Uroczy. To taki maleńki? Mi z tych średnich, za kolana
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/eae9cbcb32b5.jpg
A tu się aktualnie chłodzi i głowę do wiatraka wystawiaWiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2017, 12:37
SusannaDean, Rene, Jedna_z_Wielu lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ale siersciuch piękny! Mi dzisiaj zjada posty, uchh!
dodam, pojawia się cały a jak za chwilę wchodzę to znowu jest połowa posta...
Nie długo się zbieramy na urodziny mamy mojej. Uszyłam jeszcze na szybko dwie spódniczki dla córek siostry i brata.
A tu się aktualnie chłodzi i głowę do wiatraka wystawiaWiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2017, 12:53
-
nick nieaktualny