Plotki staraczek i nie tylko
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa nigdy nie używałam tamponów, jak byłam młodsza jeszcze nie miałam okresu wyczytałam, że jakiejś dziewczynie został w środku bo jej się sznurek urwał i znając mnie byłoby to samo i został mi uraz, a dla przykładu powiem ze nówkę maszynkę venus ładną urwałam przy wyciąganiu z opakowania no kto to widział...i na śmietnik i pachy goliłam męskimi co zostało mężowi jeszcze jak się golił takimi dopóki elektryka nie kupił....masakra !!!!
-
nick nieaktualny
-
SusannaDean wrote:Ja nigdy nie używałam tamponów, jak byłam młodsza jeszcze nie miałam okresu wyczytałam, że jakiejś dziewczynie został w środku bo jej się sznurek urwał i znając mnie byłoby to samo i został mi uraz, a dla przykładu powiem ze nówkę maszynkę venus ładną urwałam przy wyciąganiu z opakowania no kto to widział...i na śmietnik i pachy goliłam męskimi co zostało mężowi jeszcze jak się golił takimi dopóki elektryka nie kupił....masakra !!!!
SusannaDean lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagdzia85F wrote:Ja tam też zawsze rozwalam maszynki, jak wyjmuję z opakowania. Ale już się nauczyłam, żeby rozcinać całe opakowanie.
Lubię tampony za to, że się za przeproszeniem w majtach nie kisi, jak jest ciepło.
-
Magdzia85F wrote:Ja tam też zawsze rozwalam maszynki, jak wyjmuję z opakowania. Ale już się nauczyłam, żeby rozcinać całe opakowanie.
Lubię tampony za to, że się za przeproszeniem w majtach nie kisi, jak jest ciepło. -
Hej dziewczyny! Wróciłam do domu,
Padnięta jestem. Wracając jeszcze zachaczylismy o wybieg żeby psa wymęczyć . Znowu ponosiłam malucha, Ochh jaki On jest cudowny! Prawie siedem tygodni maWiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2017, 20:50
SusannaDean, Rene, Magdzia85F lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyW Warszawie jest sporo. Od mojej chaty od 15 km do 30 km. Ale do tego czasu, to jeszcze 100 lat...więc...
Su a Ty za 3 dni testujesz?
Mam wrażenie, że zostanę sama zaraz. Ale My się krótko staramy. Dobra, nie myślę o tym. Wczoraj doła miałam. Ech... -
Magdzia85F wrote:W Warszawie jest sporo. Od mojej chaty od 15 km do 30 km. Ale do tego czasu, to jeszcze 100 lat...więc...
Mam wrażenie, że zostanę sama zaraz. Ale My się krótko staramy. Dobra, nie myślę o tym. Wczoraj doła miałam. Ech... -
Magdzia85F wrote:W Warszawie jest sporo. Od mojej chaty od 15 km do 30 km. Ale do tego czasu, to jeszcze 100 lat...więc...
Mam wrażenie, że zostanę sama zaraz. Ale My się krótko staramy. Dobra, nie myślę o tym. Wczoraj doła miałam. Ech...Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2017, 21:03
Magdzia85F lubi tę wiadomość
-
Su i Rene - trzymam za Was bardzo mocno kciuki!!!
Podpowiedzcie mi w którym dc zacząć robić testy ovu żeby to miało sens?
Ale mi się instynkt rozbudza przy maluszku, ech. We wtorek wybieram się do nowego gina, z polecenia, upewnić się że wszystko ok i możemy działać. W czwartek mam gin na NFZ u którego leczyłam infekcje po zabiegu i ma jakiś tam ogląd plus mówił że mam po @ na cytologię przyjść. Będę przebadana, hehe.
A co do podpasek i tamponów - ja znowu nie znoszę tamponów. Na basen czy cos biorę, ale jakos nie lubię ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2017, 21:06
Rene, Magdzia85F lubią tę wiadomość
-
Zjada mi posty, nie moge dodać. Wyżej dałam koniec do pierwszego postu, rh. Nie rozumiem czasem tego forum!
Magdzia - raczej zmęczona:p duże zamieszanie było. Urodziny w mieszkaniu,
Ludzi pełno, dwa psy. Ciekawie
Co do płynu - niebieski lenor. U nas się sprawdza i ładnie pachnie długo
I nie martw się, sama nie zostaniesz! Ja jeszcze nawet owulacji nie miałam więc duzo przed nami ...SusannaDean, Magdzia85F lubią tę wiadomość
-
pilik wrote:Su i Rene - trzymam za Was bardzo mocno kciuki!!!
Podpowiedzcie mi w którym dc zacząć robić testy ovu żeby to miało sens?
Ale mi się instynkt rozbudza przy maluszku, ech. We wtorek wybieram się do nowego gina, z polecenia, upewnić się że wszystko ok i możemy działać. W czwartek mam gin na NFZ u którego leczyłam infekcje po zabiegu i ma jakiś tam ogląd plus mówił że mam po @ na cytologię przyjść. Będę przebadana, hehe.
A co do podpasek i tamponów - ja znowu nie znoszę tamponów. Na basen czy cos biorę, ale jakos nie lubię ...
co do testów ovu to nie podpowiem bo robiłam je tylko w jednym cyklu dawno temu więc nie pamiętam ale chętnie poczytam co inne dziewczyny napiszą na ten temat w razie co też chce od nowego cyklu zacząć używać
powodzenia na wtorkowej wizycie oby gin był w porzopilik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMi oczywiście owu przestało działać....
No chciałam zatestować w środę będzie 11 dpo już hcg jak coś z zastrzyku nie ma więc....ale się boje z jednej strony rozpalone nadzieje plamieniem wczoraj a z drugiej... ah nie wiem co robić taka jestem zła...na wszystko.
Madziu czemu masz zostać sama? No co ty * Ja nigdzie nie ide co bedzie to bedzie ale pisac z wami będę