Plotki staraczek i nie tylko
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRene wrote:u mnie póki co @ brak,czekam aż mi testy przyjdą i testuję,mam nadzieję że jak zrobie np po południuto w razie ciąży powinien wyjść jak myślicie
Hej ja dziś do pracy na popołudnie, jutro też a środa wolna... nie wiem czy testować czy czekać -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMadzix88 wrote:Hejka dopiero sie melduje
ja mialam weekend zalatany i u Taty bylam sobote niedziele w szpitalu i gosci mialam w sobote. niedziele cala bylismy mezem na wycieczce rowerowej a teraz juz od godzinki w pracy. milego dnia! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykaaarolynaaa wrote:Trzeba nauczyć się z tym żyć normalnie. Ja staram się od 2010 roku i jakoś muszę żyć.
A na bóle polecam Nospę
Sorry za brak optymizmu ale nie lubię porad typu "żyj normlanie " " nie stresuj się" moze wy potraficie, ale nie jaRene lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
SusannaDean wrote:Może inaczej bym się czuła gdybym nie straciła obu ciąż, dzieci.... może inaczej, ale mam prawo czuć i nie nauczę się żyć normalnie z tym, że mogłam juz tulic swoje dziecko a dalej muszę walczyć , nie jest to łatwe.
Sorry za brak optymizmu ale nie lubię porad typu "żyj normlanie " " nie stresuj się" moze wy potraficie, ale nie ja
-
nick nieaktualny
-
a chciałam dodać że nie ma sensu porównywać to ile kto się stara bo na każdym etapie można mieć czarne myśli nawet na moim 3 cyklu dla mnie np jest to długo bo w poprzednie ciąże zachodziłam że tak powiem na zawołanie kiedy chciałam,planując dzieci mogłam sobię wybierać miesiące w których chcę je urodzić;-)A poza tym każda z nas jest inna:-)
no to sobie popisałam