Plotki staraczek i nie tylko
-
WIADOMOŚĆ
-
SusannaDean wrote:Mój mąż sobie wymyslił że mnie zawiezie na betę w niedzielę przyszłą, bo przeciez im później tym lepiej...dla niego chyba
10//11 dpo około będzie w środę, może być wtedy test z krwi? -
nick nieaktualnyRene owszem, masz rację, każda z nas cierpi na swój sposób jedna stara się latami druga traci dzieci ale dla każdej to ból i stres.... Jeśli któraś sobie poradziła to bardzo się cieszę, ale rady typu "nie przeżywaj" "trzeba z tym żyć" są według mnie nie na miejscu. Tak jak można by się ciebie czepiać co ty wiesz masz zdrowe dzieci ! Litości.... Przecież jesteśmy by się wpsierać każda ma inną histroię ale można dzięki temu wiele się nauczyć
-
nick nieaktualnyRene wrote:z krwi może Ci wyjść nawet w 7-8 dniu po ovu.Ale lepiej poczekać tak do 10/11 dnia po ovu.No ciekawe czy do niedzieli wytrzymałabyś hihi
-
nick nieaktualny
-
SusannaDean wrote:Rene owszem, masz rację, każda z nas cierpi na swój sposób jedna stara się latami druga traci dzieci ale dla każdej to ból i stres.... Jeśli któraś sobie poradziła to bardzo się cieszę, ale rady typu "nie przeżywaj" "trzeba z tym żyć" są według mnie nie na miejscu. Tak jak można by się ciebie czepiać co ty wiesz masz zdrowe dzieci ! Litości.... Przecież jesteśmy by się wpsierać każda ma inną histroię ale można dzięki temu wiele się nauczyć
SusannaDean lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRene wrote:a no właśnie żeby chociaż te objawy się od siebie różniły
ja mam to samo piersi mrowią,przy dotyku bolą,brzuch ćmi równie dobrze może być to ciąża lub zbliżająca się @ -
nick nieaktualny