Plotki staraczek i nie tylko
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
pewnie te z allegro mi z samego rana nie przyjdą jestem tylko ciekawa czy jak zrobię np koło południa to czy wyjdzie
mogłam sobie wczoraj dokupić zapas w aptece ale nie bo po co teraz będę kwitła podczas czekania na te allegrowskie do apteki nie pojadę na betę tym bardziej bo mój auto zabiera bo do roboty ehWiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2017, 18:02
-
nick nieaktualny
-
SusannaDean wrote:No nie wiem, ale plamienie było jednorazowe i koniec...czyli albo jest coś na rzeczy (>3) albo mam torbiel...
niech już będzie jutro bo zwariuję,co trochę chodzę i sprawdzam czy @ czasem nie przyszła...dzieci są u szwagra a ja mam za dużo teraz wolnego czasu i świruję -
nick nieaktualnyRene wrote:oby to pierwsze:-)
niech już będzie jutro bo zwariuję,co trochę chodzę i sprawdzam czy @ czasem nie przyszła...dzieci są u szwagra a ja mam za dużo teraz wolnego czasu i świruję
Oj Rene oby ci się udało -
SusannaDean wrote:Ja siedzę cały dzień sama i też dostaję świra
Oj Rene oby ci się udało
no tobie też,coś ta nasza tabelka mizerna
zaciskamy za resztę dziewczyn kciuki oby im się udało:-)
muszę jeszcze zerknąć czy oprócz mnie ktoś przed tobą Su jeszcze testujęWiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2017, 18:46
SusannaDean lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRene - co do tabelki, też to pomyślałam
Zmieniam temat. Jaki płyn do prania używacie? Ja musiałam zmienić proszek i wstawiać prawie na maska do płukania, bo wyszyło mi znowu uczulenia - tam, gdzie majtasy się nosi, dosłownie zachodziłam w głowę o co chodzi. Swędziało, że szok. Gin nic nie widział, a tu kurna przez proszek!!!
Lenor jakiś taki - słabo mi czuć. Silan, to w ogóle bida! -
Magdzia85F wrote:Rene - co do tabelki, też to pomyślałam
Zmieniam temat. Jaki płyn do prania używacie? Ja musiałam zmienić proszek i wstawiać prawie na maska do płukania, bo wyszyło mi znowu uczulenia - tam, gdzie majtasy się nosi, dosłownie zachodziłam w głowę o co chodzi. Swędziało, że szok. Gin nic nie widział, a tu kurna przez proszek!!!
Lenor jakiś taki - słabo mi czuć. Silan, to w ogóle bida!
dla młodych to z loveli
współczuję uczulenia oby szybko przeszłoWiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2017, 19:18
-
Jak masz uczulenie to spróbuj ten plyn do prania dla dzieci bobini albo lovela bo to jest najbardziej delikatne.
A my właśnie wróciliśmy z spacerku, mlody zasypia w łóżeczku a ja sie relaksuje i chyba ide gwalcic męża hihihi ☺Magdzia85F, SusannaDean lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRene już przeszło, bo siostra mi podpowiedziała. Ale tyle czasu chodziłam, i wrr. Ale już przeszło.
Posiadam pralkę z drzwiczkami na przodzie:) samsunga 8 kg załadunku!!! bo kocham prać!!!
A pytam o płyny, bo nie znalazłam takiego, co by długo było i mocno go czuć.
Doti kupiłam proszek loveli. Idź, tylko porządnie!
Ogólnie to od podpasek też mam i muszę na zmianę z tamponami.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2017, 20:20