Plotki staraczek i nie tylko
-
WIADOMOŚĆ
-
Magdzia ja chce takie! Super są
Magdzia85F lubi tę wiadomość
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
Magdzia85F wrote:
Magdzia85F lubi tę wiadomość
-
pilik wrote:Zaszalałam wiem... ale jest zapas bez stresu :p
Wiadomo, stres do niczego nie potrzebyHaos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
nick nieaktualnyDziękuję dziewczyny :*
Semilac Crazy Flamingo 166 :)u stóp mam fiolet
Pilik - acetonem 15 minut nasączam i taką łopatką zbieram. A potem pilniczkiem polerką. To zdejmowanie to jest najgorsze.
I przy krótkich można mieć różowe Mąż lubi jak mam takie kolory. I ciuchy W tamtym roku miałam nawet różowe włosy - ale wtedy to się lekko wkurzył
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2017, 19:42
-
misiak17 wrote:Używałam i testów z allegro ( takie z różową końcówką były ok, te z niebieska się nie nadawały). I różnych testów z apteki. Najlepiej się sprawdzają i pokrywają z monitoringiem u gina te z firmy Domowe Laboratorium. Ale to u mnie.
-
pilik wrote:Dziewczyny jak przy testach... odebrałam dzisiaj paczkę, mąż stwierdził że chyba zwariowałam :p...
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3a1591bf94d3.jpg
Shopping bez szału, dwie bluzki proste do pracy kupiłam. Ale... dorwałam takie super lody że kupiłam chyba z 6 rożnych
Magdzia pazurki bardzo fajne:-)Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2017, 21:00
Magdzia85F, pilik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMadzia już pal licho te piękne hybrydy (są świetne - kolor -mój), ale jakie ty masz dziołcha smukłe palce Super :*
Ja w stresie, dostałam plamienia kolor toffi dość obfite jednorazowe połaczone z uciskiem po lewej stronie (stąd była owu)...plamienie, które wygląda tak samo jak poprzednie przy ciążach....ratunku....ratunku od nakręcaniaMagdzia85F lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnypilik wrote:Dzień dobry! Myslalam czy mierzenie temp ma Sensai chyba problem sam się rozwiązał bo termometr zniknął... wcięło, nie ma. Nie wiem co ja z nim zrobiłam. Albo pies mi porwał (jeden zagryzł kiedyś...) echh
-
SusannaDean wrote:Madzia już pal licho te piękne hybrydy (są świetne - kolor -mój), ale jakie ty masz dziołcha smukłe palce Super :*
Ja w stresie, dostałam plamienia kolor toffi dość obfite jednorazowe połaczone z uciskiem po lewej stronie (stąd była owu)...plamienie, które wygląda tak samo jak poprzednie przy ciążach....ratunku....ratunku od nakręcaniaSusannaDean, pilik lubią tę wiadomość
-
pilik wrote:Dzień dobry! Myslalam czy mierzenie temp ma Sensai chyba problem sam się rozwiązał bo termometr zniknął... wcięło, nie ma. Nie wiem co ja z nim zrobiłam. Albo pies mi porwał (jeden zagryzł kiedyś...) echh
-
nick nieaktualny
-
Nie nie, na szczęście elektroniczny! Mój mąż zawsze mówi że Grido nie chce mieć rodzeństwa, Haha. Jak idziemy ❤️ I go zamykam w innym pokoju to potem chodzi obrażony. A jak na kanapie za blisko się siebie położymy albo buziaka mi mąż da to pies przylatuje w tempie błyskawicy i wciska się między nas
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2017, 10:20
SusannaDean lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnypilik wrote:Nie nie, na szczęście elektroniczny! Mój mąż zawsze mówi że Grido nie chce mieć rodzeństwa, Haha. Jak idziemy ❤️ I go zamykam w innym pokoju to potem chodzi obrażony. A jak na kanapie za blisko się siebie położymy albo buziaka mi mąż da to pies przylatuje w tempie błyskawicy i wciska się między nas
-
nick nieaktualny