Plotki staraczek i nie tylko
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDzień dobry!
Wsuwam śniadanie.
I mnie coś wczoraj mąż wkurzył. Ale nic takiego. Specjalnie Mu focha walnęłam, bo dawno był
Pilik - ten Twój szef to aż szkoda język strzępić. Instynkt - ja nie wiem, czy mam. Bo dzieci już dawno u moich sióstr i najstarsza siostrzenica ma już 9 lat-moja chrzesnica. I ja zawsze wszystkie trzy dziewczynki kocham. Przed ciążą mnie strasznie naszło na dziecko, aż oboje byliśmy w szoku. A potem wyszło, jak wyszło.
Su matko wątku:-) jutro testowanie. Trzymam kciuki!!!!
Mnie akurat koncoweczka okresu
Jagodowa dziewczyny pilnują, żeby podtrzymywać rozmowę
Miłego dnia!
Jutro odezwę się tylko rano, bo mam wyjazd na dalszą budowę i w związku z tym trochę zadań do wykonaniajagodowa91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa się Madzia zastanawiam czym ty się zajmujesz, bo piszesz o budowach, nie wiem czy pisałaś, mnie na pewno przy tej romzowie nie było i nie doczytałam, jakbyś mogła zdradzić rabek tajemnicy
Co do testu to uznaliśmy z mężem że wstrzymujemy się do niedzieli będzie 15 dpo ale coś siknę wcześniej chyba zobaczę....
Bo dziś dopiero 10 dpo od dziś mam znowu problem z luteiną żeby włożyć jakos pozamykane tam wszystko aaah
No tak to dzis do roboty jutro mam dzień wolny ale za to idę w sobotę, ale wytrzymma czemu nie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jedna_z_Wielu wrote:Dzień dobry dziewczynki
Zapowiada się u mnie znów deszczowy dzień.
Jak nastroje? Sussana mam nadzieję, że wytrzymasz do nd bo i test będzie bardziej wiarygodny - trzymam kciuki za wytrwałość :*
Ja póki co dalej na antybiotyku i nie wiem czy to źle nie wpłynie na starania. Ostre zapalenie oskrzeli nie myśli mnie opuścić, aż lekarz się dziwił wczoraj, że po tygodniu antybiotyku bez większych zmian
Na testy dalej czekam, choć i tak przez chorobę brak sił na , wiec mies pewnie na straty ;(
Miłego dnia kochaneJedna_z_Wielu lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySusanna jestem kierownikiem robót sanitarnych. Mam dwie budowy. Szpital przy Lindleya w Warszawie. A druga to przedszkole w Mińsku Mazowieckim. Głównie robimy szpitale.
Jedna z wielu zdrowiej! I do roboty!
Rene zakupy spożywcze czy ciuchy?
Jedna_z_Wielu lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagdzia85F wrote:Susanna jestem kierownikiem robót sanitarnych. Mam dwie budowy. Szpital przy Lindleya w Warszawie. A druga to przedszkole w Mińsku Mazowieckim. Głównie robimy szpitale.
Rene zakupy spożywcze czy ciuchy? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMagdzia85F wrote:Su każda praca na swój sposób jest intrygująca.
U mnie bardzo stresująca.
Powiem wam, że źle się czuję tak słabo -
nick nieaktualny
-
Magdzia85F wrote:Susanna jestem kierownikiem robót sanitarnych. Mam dwie budowy. Szpital przy Lindleya w Warszawie. A druga to przedszkole w Mińsku Mazowieckim. Głównie robimy szpitale.
Rene zakupy spożywcze czy ciuchy? -
Magdzia85F wrote:Su oby oby to na ciążę!
U mnie w pierwszej tak mnie cycki bolały, że myślałam, że odpadną. No i przy seksie dochodziłam tylko pochwowo. Ostatnio też tak miałam i myślałam, że ciąża. Sorki za takie zwierzenia.Magdzia85F lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRene wrote:spoko gadamy tu przecież o wszystkim i żaden temat nie jest nam dziwny czy krępujący:-)
Przez tą pogodę tak bo jest bardzo duszno i myślę, że dlatego...
Ja się tak boję testowania a z drugiej strony mam przeczucie, wiem, teraz to piszę i po @ będę niewiarygodna ha ha ale moje przeczucie podsycone jest ogromną chęcia już i co ja zrobię??
Zaraz do pracy ale na pewno będę co jakis czas pisać, bo mi forum pozwala przeżyc tam jakośRene lubi tę wiadomość
-
SusannaDean wrote:Też tak uważam, że nie ma tematu tabu hehe na forum naszym
Przez tą pogodę tak bo jest bardzo duszno i myślę, że dlatego...
Ja się tak boję testowania a z drugiej strony mam przeczucie, wiem, teraz to piszę i po @ będę niewiarygodna ha ha ale moje przeczucie podsycone jest ogromną chęcia już i co ja zrobię??
Zaraz do pracy ale na pewno będę co jakis czas pisać, bo mi forum pozwala przeżyc tam jakoś -
nick nieaktualny