Plotki staraczek i nie tylko
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Rene wrote:a zazwyczaj jak długie masz cykle?
ale większośc cykli miałam po 27 dniWiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2017, 19:28
-
nick nieaktualnyPilik!!! Cóż za głupoty gin sieje?????
Mnie w szpitalu gadali 3 miesiące i drożność. A poszłam do dwóch lekarzy i mówili, że nie muszę (obaj w tym samym szpitalu pracowali).
I że nie muszę wcale czekać, bo czysciutkie, szyjka ładna. A krojona byłam.
Więc niech ten gość nie chrzani!!!
Lej na Niego i tyle. Rób swoje!!!pilik, SusannaDean lubią tę wiadomość
-
No wlasnie nie wiem co o tym wszystkim myśleć! Mam ochotę pójść na żywioł, przecież i tak moze sie nie udać. Jedyny minus w sytuacji że ciąże mogłabym prowadzić u tego co dzisiaj byłam - sympatyczny, ogarnięty dość, blisko i tani. A jakbym zaszła za miesiąc to raczej do niego nie pójdę :p... nie wiem dziewczyny, zdołowalam się strasznie. A mąż, jak spytałam co o tym myśli powiedział "a co mówią na różowym forum?"
Magdzia85F, SusannaDean lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Magdzia85F wrote:Jutro powinnam zakończyć @ i niedługo monitoring! Oby oby. Bo taką mam chcicę
Rene to masz dziś sporo pracy.
Pilik daj znać, co i jak!!! Trzymaj się!
Su w sobotę to pisz od razu po teście.
Ewi to ile już masz dni cykl?SusannaDean, Magdzia85F lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
pilik wrote:No wlasnie nie wiem co o tym wszystkim myśleć! Mam ochotę pójść na żywioł, przecież i tak moze sie nie udać. Jedyny minus w sytuacji że ciąże mogłabym prowadzić u tego co dzisiaj byłam - sympatyczny, ogarnięty dość, blisko i tani. A jakbym zaszła za miesiąc to raczej do niego nie pójdę :p... nie wiem dziewczyny, zdołowalam się strasznie. A mąż, jak spytałam co o tym myśli powiedział "a co mówią na różowym forum?"
kochana skoro wszystko masz zagojone,hormony ok to czemu masz czekać tym bardziej że czujesz się już gotowa.Działajcie cieszcie się sobą:-)głowa do góry:-)SusannaDean, pilik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny