Plotki staraczek i nie tylko
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
SusannaDean wrote:No tak przynajmniej sie wyrzuci z siebie wszystko
Mam schize,ze sie udalo...SusannaDean, Rene lubią tę wiadomość
'Porażki to szczeble sukcesu'
Zosieńka 05.10.2010 moje Szczęście!
Aniołki [*] 08.2009 21tc [*] 05.2017 6tc
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny, ja mam znowu jakiś zamulony dzień, pogoda na pewno nie sprzyja. Jakaś przybita dalej jestem. I zestresowana. Siedzę w kolejce u nowego gina, mam nadzieję że wszystko w porządku i powie że nią ma przeciwwskazań do działania...! Trzymajcie kciuki, ale się stresuje...
Ściskam wszystkie!
Magdzia - super praca, ale brzmi odpowiedzialnie i stresująco.
Su - już tylko kilka dni!
Jej Jagodowa
Rene - ale będą super mebelki pewnie!!SusannaDean, Magdzia85F lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypilik wrote:Hej dziewczyny, ja mam znowu jakiś zamulony dzień, pogoda na pewno nie sprzyja. Jakaś przybita dalej jestem. I zestresowana. Siedzę w kolejce u nowego gina, mam nadzieję że wszystko w porządku i powie że nią ma przeciwwskazań do działania...! Trzymajcie kciuki, ale się stresuje...
Ściskam wszystkie!
Jej Jagodowa
Rene - ale będą super mebelki pewnie!! -
pilik wrote:Hej dziewczyny, ja mam znowu jakiś zamulony dzień, pogoda na pewno nie sprzyja. Jakaś przybita dalej jestem. I zestresowana. Siedzę w kolejce u nowego gina, mam nadzieję że wszystko w porządku i powie że nią ma przeciwwskazań do działania...! Trzymajcie kciuki, ale się stresuje...
Ściskam wszystkie!
Jej Jagodowa
Rene - ale będą super mebelki pewnie!!
już szykuje im miejsce stare poprzenosiłam do innego pomieszczenia,teraz pozostała mi sterta ciuchów do układania i tak układam w między czasie zaglądam co tam u was,ogarniam dzieciaki i czas leci:-) -
nick nieaktualnyRene wrote:trzymamy:-)
już szykuje im miejsce stare poprzenosiłam do innego pomieszczenia,teraz pozostała mi sterta ciuchów do układania i tak układam w między czasie zaglądam co tam u was,ogarniam dzieciaki i czas leci:-)Rene lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJutro powinnam zakończyć @ i niedługo monitoring! Oby oby. Bo taką mam chcicę
Rene to masz dziś sporo pracy.
Pilik daj znać, co i jak!!! Trzymaj się!
Su w sobotę to pisz od razu po teście.
Ewi to ile już masz dni cykl?SusannaDean, Rene lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ech dziewczyny, zdołowana totalnie jestem i nie wiem co robić. Lekarz mowi że wszystsko ok, zagojone jak trzeba, w środku nie ma śladu po zabiegu, hormony mam lepsze niż kiedykolwiek, ovu w zeszłym miesiącu była z lewego jajnika, w tym pęcherzyk juz ładny na prawym wiec wszystsko działa jak należy a lekarz powiedział żeby odczekała z pół roku. Ale nie miał argumentów poza tym że "gospodarka hormonalna się unormuje" i kurde nie wiem! Płakać mi się chce bo czuje się gotowa, medycznie nie ma przeciwskazań, a lekarz tak mówi...