Plotki staraczek i nie tylko
-
WIADOMOŚĆ
-
Hehhehehe Su swietny sen ☺ mi sie kiedyś śniło ze mialam taki guzik w brzuchu ze jak sie wcisnelo to bylo sie w ciąży hahahaha
A ja sie wzięłam za mycie okien.. byl to glupi pomysł bo jest goraco jak cholera ale już ogarne do końca ehhhpilik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHaha Doti też smieszny sen Ja nie wiem skąd to się bierze
Dziś mam apetyt zjem sobie śledzie w śmietanie moje ulubione
Może jakoś wytrzymam do testowania, jak myślicie?
Cycki mnie znowu pobolewają
Jak to jest, ze jeden cykl tak się różni od drugiego? W zeszłym też brałam dupka i luteinę i nie bolały mnie piersi, zresztą prowadzę kalendarz objawów od półtorej roku to tam przeglądając mało kiedy bolą piersi mnie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRene wrote:wcale ci się nie dziwię...ja już chce koniec @ i ovu
Mnie się nie chce spać, mam energię nawet Ale nie muszę nic robić i to dodaje mi sił hehe
hm te piersi to tak szczypią mnie i pobolewają raz jedna raz druga w okolicach sutków...miałyście tak? -
nick nieaktualnymisiak17 wrote:Su a nie idziesz na betę wczesniej?
My już wracamy z Inowrocławia. Zahaczymy o Warszawę jeszcze bo mamy dobry czas. -
SusannaDean wrote:Zawsze ten sam cykl, smutek przy @ juz nowa nadzieja potem robota i oczekiwanie hehe
Mnie się nie chce spać, mam energię nawet Ale nie muszę nic robić i to dodaje mi sił hehe
hm te piersi to tak szczypią mnie i pobolewają raz jedna raz druga w okolicach sutków...miałyście tak? -
nick nieaktualnyRene wrote:ja to miałam takie jakby mrowienie na początku,sutki były wrażliwe na dotyk,potem dochodził ból całych piersi i były takie ciężkie,później jak już wiedziałam o ciąży to tak bolały że na brzuchu nie mogłam leżeć.Na szczęście po 12 tyg ból ciągnięcia mrowienia ustały został tylko większy rozmiar
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny