Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Eweloka84 wrote:odebrałam wyniki uff mam kompplet wiec pojde przygotowana na wizyte
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
a ja sie zaczynam stresowac rze d pon..choc dowiedzialam sie ze wielkich info po usg nie dostaniemy ;/
Moj M powiedzial mi ze pojdzie na biopsje i ze da sobie pokłóc jajka jeslibedzie sznasa na znalezienie tam plemniczkowEweloka84, Czarnula87, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
wiecie co.jakos mam dziwne przeczucie ze nam sie uda .. nie wiem dlaczego ..
Eweloka84, Ruda27, Czarnula87, Dorotucha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czesc laski
Olga super postanowienie!!! Trzmam kciuki za efekty. Takie idealnie wiosenne jest
Rudasek zaraz obczaje nowe przepisy. Lubie tworcze blogi. I przepisy ktorych jeszcze nie znammam nadzieje ze takie tez u ciebie znajde
Aniu ja tez caly czas trzymam kciukasysuper ze z takim nastawieńiem wkraczasz na wiosne
A ja robie dzis na obiadek placki ziemniaczane z sosem czosnkowym (ew smietana) i wedzonym lososiem dla mnie. A dla miska placki z sosem tzatziki i wedzonym lososiem
A potem idziemy ogladac mieszkankoRudasek, Guniaczek, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
Paula55 wrote:Czesc laski
Olga super postanowienie!!! Trzmam kciuki za efekty. Takie idealnie wiosenne jest
Rudasek zaraz obczaje nowe przepisy. Lubie tworcze blogi. I przepisy ktorych jeszcze nie znammam nadzieje ze takie tez u ciebie znajde
Aniu ja tez caly czas trzymam kciukasysuper ze z takim nastawieńiem wkraczasz na wiosne
A ja robie dzis na obiadek placki ziemniaczane z sosem czosnkowym (ew smietana) i wedzonym lososiem dla mnie. A dla miska placki z sosem tzatziki i wedzonym lososiem
A potem idziemy ogladac mieszkanko
dobreeeeeeeeeeee
u mnie dzis krem z brokułów i z plastrami łososia
Moj R to sie chyba posra ze szczesciasantoocha lubi tę wiadomość
-
Hehehe Rudasku niech sie cieszy ze ze szczescia a ne z innego powodu
Ja dzis ziemniaczki z sosem z zeberek, + braczki
tak mi sie chcialo buraczkow ze same zadlam
-
Kochane moje jak dzionek mija my z Młodą tradycyjnie na dworze
robiłam rano betę i wynik mam 8461,70mlU/ml
ufff chyba jest dobrze