Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Dorotucha wrote:Kochane moje jak dzionek mija my z Młodą tradycyjnie na dworze
robiłam rano betę i wynik mam 8461,70mlU/ml
ufff chyba jest dobrze
buziole dla WAS
Edit: chyba że przesunął Ci się przecinekWiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2014, 22:40
Dorotucha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHelloł moje kobitki
Wiosna wiosna wiosna ach to tyyyyy..... za oknem słonko świeci, ptaszki ćwierkolą
Ja od rana buszuję w moich notatkach dietetyczno-glikemicznych od diabetyka, trzeba ponadrabiać wiedzę i obrać jakiś konkretny plan działania dietetycznegoDorotucha lubi tę wiadomość
-
CZeść Kochane dzisiaj udało mi się wejść rano
Co do bety to przecinek jest na swoim miejscu
czytałam gdzieś że taka wysoka beta może oznaczać ciążę mnogą i normalnie padłam jak to przeczytałam
Ostatnia ciąża była bliźniacza i trochę mam cykora że będzie powtórka z rozrywki
ale dam radę jak będą dwa serduszka do kochania
wiecie co jest też dziwne? mój brzuch- wybił że ciąża już jest widoczna przy obcisłym stroju i muszę się trochę maskować bo nie chcę by ktoś się dowiedział przed co najmniej wizytą u gina którą mam dopiero 27 marca na kasę chorych. Chyba że pójdę prywatnie za tydzień jak już będzie widać fasoleczkę na USG.
Ewelcia super że dzidziulka widziałaś i serduszko pięknie bije dawaj fotkę bo z ciekawości już nie moge
Olga dasz radę z dietą trzymam kciuki za powodzenia w planach działania
Dla reszty ekipy buziolkiCzarnula87, Ruda27, Eweloka84, Ania_84, santoocha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Co ma być to będzie
Jeny Darunia Ty już 19 tydzień jedziesz jak ten czas leci
7 na plus to chyba nie jest źle
moja kupelka łącznie 32 kg przybrała więc spokojnie
ważne że dzidziuś zdrowy a Ty szybko nadwyżkę zgubisz bo dzidzia wyciągnie zobaczysz
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja się czuję za dobrze
bo przy ciąży z Młoda to już zdychałam
teraz tylko trochę mnie rano zemdliło na myśl o kanapce
ale ogólnie luzik no i wczoraj wieczorem jajnior mnie kłuł z którego owu była a tak póki co w porządku aż mnie to dziwi
Daria jak będziesz cycem karmić to waga poleci raz dwaEweloka84 lubi tę wiadomość
-
Wczoraj zrobiło mi sie smutno bo mam przyjaciółkę która też starała sie o dzidzię. W sumie miałaby termin 5 dni przede mną. Zrobiła w pn bete i było 13 we wtorek wieczorem dostała plamień a wczoraj zrobiła bete i spadła do 9. Wygadałam się jej że mi tez test wyszedł pozytywny cieszyłyśmy się obie jak głupie a teraz nie wiem jak to opanować bo będę jej przypominać utraconą ciążę bo podobny wiek wychodził...
-
nick nieaktualnyOj Dorotka no ciezko.. Napewno jej bedzie przykro... Ale Ty tez nie mozesz sie tym dolowac, dzidzia wszystko czuje.. Mamusia misi byc szczesliwa
Kolezance sie znowu uda, to dopiero byl poczatek, dobrze ze nie w pozniejszym terminie, bo napewno gorzej ny to znosila -
nick nieaktualnyDziewczyny idę za ciosem, nie zakładam tutaj pamiętnika, chociaż już się przymierzałam
Założę sobie bloga
a co
Tylko an razie uciekam do obowiązków domowych, jak młody pójdzie na drzemkę to wtedy zasiądę do kompa.
Eweloka84, Dorotucha, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Olga super pomysł na pewno będę śledzić i dopingować Cie z całego serca
Kumpela cieszy sie ze mną ale ona jest bardzo wrażliwa i wszystkim się bardzo przejmuje. Będę się niezręcznie czuła. Wiem jak ja to przeżywałam do dzisiaj przeżywam z resztą gdzieś tam na dnie te emocje są i czasami wypływają. Teraz gdy jest szansa że będzie dobrze czuję się lepiej i mam nadzieję że nic tego szczęścia nie zakłóciRuda27, Eweloka84, Czarnula87 lubią tę wiadomość