X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Ploty,Ploty ploteczki :D
Odpowiedz

Ploty,Ploty ploteczki :D

Oceń ten wątek:
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 12 marca 2014, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelinko slicznie :) bardzooo sie ciesze :)

Eweloka84 lubi tę wiadomość

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • santoocha Autorytet

Wysłany: 12 marca 2014, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorotucha wrote:
    Kochane moje jak dzionek mija my z Młodą tradycyjnie na dworze ;) robiłam rano betę i wynik mam 8461,70mlU/ml :D ufff chyba jest dobrze :D buziole dla WAS :D
    Wow, jaka wielka! Ja mam poniżej 1000, a niby ten sam etap ciąży. Oj kochana, będzie się u Ciebie działo! ;D

Edit: chyba że przesunął Ci się przecinek ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2014, 22:40

Dorotucha lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2014, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Helloł moje kobitki :D Wiosna wiosna wiosna ach to tyyyyy..... za oknem słonko świeci, ptaszki ćwierkolą :D

Ja od rana buszuję w moich notatkach dietetyczno-glikemicznych od diabetyka, trzeba ponadrabiać wiedzę i obrać jakiś konkretny plan działania dietetycznego :D

• Dorotucha Autorytet

Wysłany: 13 marca 2014, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CZeść Kochane dzisiaj udało mi się wejść rano ;) Co do bety to przecinek jest na swoim miejscu ;) czytałam gdzieś że taka wysoka beta może oznaczać ciążę mnogą i normalnie padłam jak to przeczytałam :D Ostatnia ciąża była bliźniacza i trochę mam cykora że będzie powtórka z rozrywki ;) ale dam radę jak będą dwa serduszka do kochania :D wiecie co jest też dziwne? mój brzuch- wybił że ciąża już jest widoczna przy obcisłym stroju i muszę się trochę maskować bo nie chcę by ktoś się dowiedział przed co najmniej wizytą u gina którą mam dopiero 27 marca na kasę chorych. Chyba że pójdę prywatnie za tydzień jak już będzie widać fasoleczkę na USG.
    Ewelcia super że dzidziulka widziałaś i serduszko pięknie bije dawaj fotkę bo z ciekawości już nie moge ;)
    Olga dasz radę z dietą trzymam kciuki za powodzenia w planach działania ;) :D
    Dla reszty ekipy buziolki <3

Czarnula87, Ruda27, Eweloka84, Ania_84, santoocha lubią tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-69459.png
    2nn3dqk3jjvpzuar.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2014, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorotka no blizniaki bardzo mozliwe :) az ciekawa jestem kto tam sie u Ciebie chowa :)
    Olga powodzenia z dietka :)
    Ja juz ok 7 kg na plus, masakra :P

• Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 13 marca 2014, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    31c6d05542fba3a6gen.jpg dzien dobry :D witamy sie z moja kochana fasoleczka :D

Czarnula87, Dorotucha, Ruda27, Ania_84, santoocha lubią tę wiadomość

Córcia Natalka :* :*
    nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • Dorotucha Autorytet

Wysłany: 13 marca 2014, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co ma być to będzie ;) Jeny Darunia Ty już 19 tydzień jedziesz jak ten czas leci :D 7 na plus to chyba nie jest źle ;) moja kupelka łącznie 32 kg przybrała więc spokojnie :) ważne że dzidziuś zdrowy a Ty szybko nadwyżkę zgubisz bo dzidzia wyciągnie zobaczysz ;)

2nn3dqk3jjvpzuar.png
  • Dorotucha Autorytet

Wysłany: 13 marca 2014, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelcia boskie zdjątko aż mi się łezka zakręciła :D

2nn3dqk3jjvpzuar.png
  • Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 13 marca 2014, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :D mi tez hahahha juz sie nie moge doczekac koeljen wizyty hahaha mogłabym miec usg codziennie :P

Dorotucha, Czarnula87 lubią tę wiadomość

nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 13 marca 2014, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka a Ty jak sie czujesz???

nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2014, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki Dorotka :) no ja wiem ze przytyje lekko ponad 20 bo moja siostra miala tez ok 30 kg na plus.. Mam niestety taka tendencje. Ale tym sie bede martwila po porodzie :)

Ewelinka sliczna fasoleczka :)

Dorotucha, Eweloka84 lubią tę wiadomość

• Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 13 marca 2014, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w ogole moczu wyszły mi bakterie ehh dostalam jakies tabletki ziolowe po, których chodze sikac co chwile nie no zwariuje nocka z glowy ... ledwo zyje a jeszcze mezu chrapał aaa!!!

nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • Dorotucha Autorytet

Wysłany: 13 marca 2014, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się czuję za dobrze ;) bo przy ciąży z Młoda to już zdychałam ;) teraz tylko trochę mnie rano zemdliło na myśl o kanapce :P ale ogólnie luzik no i wczoraj wieczorem jajnior mnie kłuł z którego owu była a tak póki co w porządku aż mnie to dziwi ;)
    Daria jak będziesz cycem karmić to waga poleci raz dwa ;)

2nn3dqk3jjvpzuar.png
  • Dorotucha Autorytet

Wysłany: 13 marca 2014, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wczoraj zrobiło mi sie smutno bo mam przyjaciółkę która też starała sie o dzidzię. W sumie miałaby termin 5 dni przede mną. Zrobiła w pn bete i było 13 we wtorek wieczorem dostała plamień a wczoraj zrobiła bete i spadła do 9. Wygadałam się jej że mi tez test wyszedł pozytywny cieszyłyśmy się obie jak głupie a teraz nie wiem jak to opanować bo będę jej przypominać utraconą ciążę bo podobny wiek wychodził... :(

2nn3dqk3jjvpzuar.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2014, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj Dorotka no ciezko.. Napewno jej bedzie przykro... Ale Ty tez nie mozesz sie tym dolowac, dzidzia wszystko czuje.. Mamusia misi byc szczesliwa :)
    Kolezance sie znowu uda, to dopiero byl poczatek, dobrze ze nie w pozniejszym terminie, bo napewno gorzej ny to znosila

• Dorotucha Autorytet

Wysłany: 13 marca 2014, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Masz rację Daria tylko ona też już swoje przeszła bo ponad 1.5 roku się starają miała niedawno zabieg HSG i po tym zabiegu się udało. Mówiła że febre dostała może od tego...

2nn3dqk3jjvpzuar.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2014, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny idę za ciosem, nie zakładam tutaj pamiętnika, chociaż już się przymierzałam :D Założę sobie bloga :D a co :D Tylko an razie uciekam do obowiązków domowych, jak młody pójdzie na drzemkę to wtedy zasiądę do kompa.

Eweloka84, Dorotucha, Ruda27 lubią tę wiadomość

• Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 13 marca 2014, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to są przykre chwile ale nie mamy na to wpływu, na pewno jej bedzie ciezko ale tyak jak Daria pisze to dopiero poczatek był wiec mysle, że bedzie sie razem z Toba cieszyc :)

nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2014, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorotka to musisz ja teraz bardziej wspierac po prostu, napewno uda jej sie znowu..

Olga super sprawa z blogiem, to sie pozńiej tu podziel :)

Czarnula87 lubi tę wiadomość

• Dorotucha Autorytet

Wysłany: 13 marca 2014, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olga super pomysł na pewno będę śledzić i dopingować Cie z całego serca :D

Kumpela cieszy sie ze mną ale ona jest bardzo wrażliwa i wszystkim się bardzo przejmuje. Będę się niezręcznie czuła. Wiem jak ja to przeżywałam do dzisiaj przeżywam z resztą gdzieś tam na dnie te emocje są i czasami wypływają. Teraz gdy jest szansa że będzie dobrze czuję się lepiej i mam nadzieję że nic tego szczęścia nie zakłóci :)

Ruda27, Eweloka84, Czarnula87 lubią tę wiadomość

2nn3dqk3jjvpzuar.png
‹‹ 1017 1018 1019 1020 1021 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ