Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Czesc dziewczynki
ja znikłam bo maz mnie dopadl
Dorotko trzmam kciuki za blizniakiheheh
Co do przyjaciołki mysle ze wsparcie z Tobie na pewno pomoze , moja przyjaciolka tez stracila ciaze i do tej pory ( jest teraz w 12 tyg ) dziekuje mi ze bylam przy niej .. nieraz nawet dlatego ze sobeie poplakac..
Ewelinko fasolunia pieknaehhh slicznotka
Daria jak tam ogólnie sie czujeszEweloka84, Czarnula87, Dorotucha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ogólnie bardo dobrze...kobieta zaspokojona to kobieta szcesliwa
nabrałam energii , wazne ze maz chce walczyc- bo obawialam sie ze po porstu odpusci
troche sie artwie finansami.ale moze jakos cos sie wydarzy i wreszcie bedziemy mogli pozwolic sobie na leczenie i podejscie do tej metody TESE lub mTESE
Paradoks jest taki ze moja fima wyszła na + a ja nie widze tych pieniedzy
balam sie ze bede musiala zaplacc 2000 podatku ale po odjeciu ulgi podatkowej i zdrowotnego nie musze nic płacicCzarnula87, Dorotucha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No jak mam tyle zafasolkowanych i nie tylko za nami to musi sie udac
Eweloka84, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry Dziewczęta w ten piekny czwartkowy poranek
słoneczko tak pieknie świeci, ze chce sie życ!!!
co u WAs?
u nas wczoraj przytulanko bo niby płodziakiale to soboty koniec bo w sobote wizyta u ginka i cytologia
buziaki dla Was wszystkich!!!! -
nick nieaktualny
-
Olga super suwaczek
dasz radę nawet więcej
Z kumpelką nie jest źle żartujemy sobie w smsach i ona nie wiem czemu też gada o bliźniakach nawet o tej wysokiej becie jej nie mówiłam więc skąd może ten mój brzuch
Aniu uda Wam się bankowo wirusków tyle dookoła to załapiesz od której na pewno a armia męża siedzi pewnie na jakiejś pokojowej misji w koszarach w głębinach jąder i jak wrócą stamtąd to wyruszą w bój o zapłodnienie komórkiżołnierze i ich kaprysy
Ania_84, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
Powiem wm ze ostatnio przechodze kryzys ale w myslach jesli chodzi o kase.. nie wiem jak to wszytsko bedzie dalej wygladalo.. kasy coraz mniej.. M jak sraci prace to juz wogole. nie wiem.. jak nie urok to sraczka..
cóz z tego ze firma wychodzi na + jak sza kilka miesiecy nie bedziemy miec wogole kasy , nieiwem.. koszt leczneia nas przytłaczaja ;/ i co z tego ze sie placi chorobowe jak meskie leczneie nieplodnosci nie jest finansowane ..szlag by to jasny trafil ;/
ehh dobra juz nie przesyłam negatywnych fluidoaw -
Właśnie to mnie przeraza .. nie wiem wrzesien bedzie przełomwy - Michal straci prace a ja musze wtedy zdecydowac czy nie zawiesci dzialalnosci- bo nie stac nas bedzie placic 1098 zusu .. bo moze 1000 zl bedziemy mieli na zycie i oplaty.. ale jak zawiesze dzialalnosc strace i to bo ani szkola nie wezmie mnie na umowe ani drudzy klienci .. wiec od wrzesnia najprwadopodobniej zostaniemy goli i wesoli..i z kredytami .. płakac mi sie chce bo wiem ze pojawia sie znasa na dziecko..ale w zwiazku z brakiem kasy ... to marzenie odchodzi gdzies na dalszy plan ... ehh jakis dol mnie łapie ..
-
Kochana wszystko na spokojnie. Ustabilizujecie się z kaską i będzie dobrze
jestes mądrą kobietą na pewno znajdziesz rozwiązanie z tej finansowej sytuacji. Najważniejsze to nie porzucać marzeń i w nie wierzyć. A mąż może znajdzie wcześniej lepszą pracę
-
Dzień doberek Dziewczynki
Jak tam mija czwartkowe przedpołudnie? Ja jestem pozytywnie dzisiaj nastrojona bo wizyta wieczorem
Mam nadzieję, że jest wszystko ok.
Ewelina, super wieści! Cieszę się, że z dzidziulą wszystko ok
Daria, Dorotka, Paula jak się czujecie???
Aniu, a jak tam Wasze sprawy? Działacie coś dalej z leczeniem? Bo ostatnio nie w temacie byłam
Olga, a u Ciebie jak tam? Co z pracą w końcu?
Pozdrowienia dla całej reszty laseczek :*Dorotucha, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
Dorotko ..wiem .ale poki co sumy nas przerazaja .. bo skad mamy wziasc okolo15 tys.. jak ledwo wiazemy koniec z koncem..gdyby nie kredyty moze i by cos dalo rade.. maz nawet nie ma jak pokicoszukac pracy pracuje od 9-19 w soboty i niedziele tez nieraz.. wiec nawet nei ma jak isc n rozmowe.. ani na okres probny.. a o urlopie moze pomarzyc.. jeden dzien trudno wydebic a co dopieor 2 tyg zeby sc na probe .. moze jakos sie wszytsko ulozy nie wiem.. pok co przeraza mnie to ..
Inusia - tak działamy17 marca UG i konsultacja a pozniej startujemy do Wawy .. bo tam mozna zrobic biopsje i pobrac ewentualnie plemniki z jader zamrozic i probowac pozaustrojowo
Dorotucha, Inusia lubią tę wiadomość
-
Póki co w sobote idziemy do znajomych Michal mysli nad zawodowym wojskiem a kolega jest wojskowym i ma nam powiedziec jakie M ma sznase
Druga opcja wyjazd nawet poza miasto.. zagranica..nie wiem .. nie wiem czy bysmy sobie poradzili.. ja z angielskim nie bardzo ,, Michal tez..
Nie wiem.... naprawde mnie to przeraza.. -
Patrze tak po znajomych..wszytskim sie uklada.. zachodza bez problemu w ciaze..ciesza sie.. kase maja .. zdrowie tez.. ja juz nie wiem..czy my tak przyciagamy pecha czy co .. zeby choc jedna dziedzina nam wychodzila.a tu co zdrowie do dupy, praca tez- a zeby miec dziecko usimy wyda krocie na leczenie .. ehh dobra zmykam