Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny wiecie co zaczelam sobie szukac miejsca na bloga a tam co ..moj blog załozony w 2008 roku
hehehe zapomniałam o nim
Czarnula87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaula a gdzie moj brzuch widzialas? Teraz juz jest duza pilka.. A Twoj taki slodki ciazowy jest
Olga haha lody z miesiem, dobrze ze ja takich zachcianek nie mam
Mi sie blogi podobaja, lubie czytac, ale jak sa fajnie prowadzone a strona przejrzysta, bo czesto te blogu takie ze sie polapac nie idzie,, a sama talentu do pisania niestety nie mam, wiec pozostaje mi podziwianie innych -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sorry misie ale szukam materialow na album i sie zaszukalam na ebayu i allegro
Daria moj to sie dopiero robi bebech teraz hahaha. Jest wielki jak na mnie i na ten tydzale maluch rosnie i to dlatego.
Wrzuce w sob obiecuje
Olgus masz racje. Blogi w modzie. Ja lubie czytaci przegladac. Mam pelno przepisowych zapisanych i regularnie przegladam
Mialam cos napisac jak czytalam i zapomnialam hahhaCzarnula87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
W weekend musze jechac i kupic sobie wiosenna kurtke albo/i plaszczyk. W skure juz na bank sie nie zmieszcze
a mam tylko takie grube
i nie wiem czy kupic cos eleganckiego czy bardzoej na luzie
najlepiej bylo by i taka i taka wiem wiem
moze akurat cos wpadnie mi w oko
I oby w weekend byla ladna pogoda bo chce isc na zonkilejestem zachwycona tym ze tu zonkile rosna "dziko" i jest ich miliony
a ja kocham swieze kwiaty w wazonie
Czarnula87 lubi tę wiadomość
-
Ruda27 wrote:Paula to czekamy na sobotnie zdjecie
Jakiego albumu szukasz?
Ale sie nudze
Myszko chce sobe zrobic album ciazowyi szukam bazy. Zastanawialam sie czy kupic tylko pusciutkie karty i sama zrobic od poczatku do konca czy kupic gotowa baze i tylko uzupelniac
-
nick nieaktualnyNotka już na blogu
Paula ja nie prowadziłam albumu ciążowego. Zamiast tego kupiłam dla Michasia album pt. Moje pierwsze pięc lat. Tam uzupelniam wszystko co sie w michasia życiu dzieje ważnego :] Tam sobie wkleiłam bo boyło miejsce - zdjęcia usg, paski ze szpitala, ktg jedfno bo dostałam do domu i poopisywałam :]
Są miejsca do wpisywania różnych rzeczy, do wklejanai zdjęc itp :] Opisywania zębów, wzrostu wagi :]
http://allegro.pl/moje-pierwsze-piec-lat-anne-geddes-i4024622759.html
(my mamy czerwono-czarną) różnią się okładkami i troszkę środkiem
http://www.edycja.pl/produkty/ksiazki/albumy/moje-pierwsze-5-lat-wspomnienie-dziecinstwa-z-czapka - tutaj mozna sporo podlookać :]
Polecam
Ruda27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRuda27 wrote:P
Mi sie blogi podobaja, lubie czytac, ale jak sa fajnie prowadzone a strona przejrzysta, bo czesto te blogu takie ze sie polapac nie idzie,, a sama talentu do pisania niestety nie mam, wiec pozostaje mi podziwianie innych
a u mnie jest w miarę przejrzyście?? jak coś wam s9ię nie podoba to walcie śmiałobędę poprawiała
-
Wiem wiem Olgus
takich albumow widzialam duzo
sama taki mialam ale przy przeprowadzkach sie zgubil
Ale pamietam jak bylam mala to mi mama pokazywala. Tam byly pierwsze wloski, zabek itp
Ale ja chce taki typowo tylko ciazowypotem kupie wlasnie takie cos o czym piszesz
I chyba porwe sie na zrobienie go od piczatku do konca samejchoc mam slaby talent plastyczny
Od maja bede w domku to bede miec czasCzarnula87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dokladńie tak
Od kad nie pracuje w branzy papierńiczej widze ze sie mnustwo pozmienialo
Kurde jak bym miala blizej ten sklep w ktorym pracowalam wiem ze mogli by zamowic mi wszystko czego potrzebuje...
I w dobrej cene. Ale jest 100km od mojej mamy domu
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny