Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAniu ułoży się wszystko w końcu. Ja cały czas mam takiego pecha jak wy, terz to w sumie już my mamy, bo jesteśmy rodzinką. Ale to z czasem przechodzi. Uwierz w to!! Uwierz mocno, że to minie, bo jak będziesz jojczyć że ciągle źle to tak będie
podobno sami przyciągamy wszystko co złe takim gadaniem... ja tez tak ciągle gadam że źle
Ps. Zapraszam do siebie :] http://czarnula87.blogspot.com/ -
nick nieaktualnyAnia bardzo mi przykro, ze ciagle macie pod gorke.. W koncu i do was los sie usmiechnie, zobaczycie
zaslugujecie na to!!
Olga super ten Twoj blog, fajnie sie go czyta i oglada
Inusia powodzenia na wizycie! Cżekamy na mile wiesci
Ja sie ogolnie czuje dobrze, ale wlasmie chyba za duzo arbuza zjadlam i tak mnie skrecalo ze myslalam ze padne..Czarnula87 lubi tę wiadomość
-
Wiem dziewczynki ze jakos sie ulozy ..po prostu miałam jakis dzis kryzys wieku sredniego
Daria bo moze za wczesnie na arbzy ??
Olga zaraz lookam na bloga -
nick nieaktualny
-
szalejesz
lody arbuz
hehe
Ja dopeiro teraz bo jestem u rodzicow mamuska Krysiawiec imieninki trzeb bylo uczcic a ze przyszły dziadki to mamie pomagalami czekam jak M bedzie wracal z pracy
ma przyjechac po mnie przy okazji zje obiadek i placka
Ruda27 lubi tę wiadomość
-
Czesc laseczki
Czekamy na wiesci od wizytujacych sie dzis
Ewela no dzidzia jak malowanapieknosci
Dorka ja ci mowie ze to twinsy jak nicale fajowsko
Daria ty arbuziaro lobuziaromam nadzieje ze juz ci lepiej???
Olga podgladalam błogawidzewszystkie startuja z blogami teraz
bede sledzic
Aniu... Moze ktoras z dziewczyn (sorry ale ńie zarejestrowalam ktora) pisala i ma racje o wyjezdzie za granice... Wiem wiem.. Sama chce wracac. Ale nie mowie tu o wyjezdzie na stale!
Mysle bardziej o wyjezdzie jednego z was... Na kilka mies. Jak faktycznie michala zwolńia. Bo wyjazd dwojga to duze ryzyko jak nie macie gdzie mieszkac, pewnej pracy. Ale jedno z was moze sprobowac. Moj T wogole ńie gadal po ang jak wyjechal. Jak wikszosc polakow. W sumie multum ludzi do tej pory po kilku (!) latach wogole nie gada.
Ale za granica naprawde moze zarobic i odlozyc. Nawet pracujac za najnizsża krakowa.
My przez kilka mies odlozylismy spokojnie ponad 25 tys. Przy czym zyjemy na dobrym poziomie. Gdybysmy mocńiej zacisneli pasa spokojnie bylo by drugie tyle. Ale jak sie wydaje to tak jest
Do czego zmierzam...maz mojej ciotki wyjechal do niemiec. Ona zwolnila sie z zusu. Maja dwoje dzieci w tym jedno 9 lat drugie na studiach... Zaryzykowali. Bo wujek zwolńil sie z pracy gdzie mial umowe na stale... Ale teraz zarobi 3 razy tyle. Co 3-4 tyg jest w pl na koszt pracodawcy, miekszanie tez placi pracodawca. Wydaje tylko na jedzenie.
Moze warto to przemyslec. Ja nie namawiam. Ja tylko moge powiedziec jak to wygladaAnia_84, Czarnula87, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
Myslelismy o wyjezdzie za granice..ale wiem ze jessli juz to oboje .. Michal niechce jechac sam .. a mnie w sumie nic tu nie trzyma.( oprocz rodzicow) moja praca równie dobrze moze byc wykonywana zdalnie.. przemyslimy sprawe
mysle ze dajemy sobie czas na podjecie decyzji do czerwca
-
Na pewno jest wszytsko ok
bardzo ciekawa jestem jak u Dorotki wyjdzie
bo ja obstawiam blizniaki jak nic
-
A ja bym zloto za wanne oddala
cale zycie mialam wanne u mamy a jak na swoje poszlam to mialam giga wanne.
A teraz klita lazienka i prysznic z zaslonka ktora kiedys przez okno wywale
Pryjorytet na naztepnym mieszkaniu WANNA
Ide po herbatke z miodziem i cytrynka i wracam Aniu
-
Własnie u mnei to samo.mała klitka niby dm spory a taka do dupska łazienke ze szok ;/
Ja juz mam taka upatrzona..ale w tym domu tzreba by blo robic remont.. a poki nie nasze to nie ma co ;/ -
nick nieaktualnyAnia ja sie zgadzam z Paula na jakis czas moglibyscie wyjechac, oderwac sie od wszystkiego odlozyc kase i wrocic
Paula czuje sie juz lepiej, pokaralo mmie taka pazerna na tego arbuza bylam
Ty sie wagi nie boj, sama mowilas ze Ci waga spadla, wiec musisz nadrobicAnia_84 lubi tę wiadomość
-
Hahaha bidulko
ale smaka zaspokoilas
czasem ciezko sie oprzec jak sie czegos zachce
Kochana spadla waga bo nic mi nie smakowalo, mialam mdlosci i wymiotowalam. A teraz mi wszystko smakuje i musze sie zaczac pilnowac hahaha
Kurde tak sobie czasem patrze na twojego brzusia i jest taki fajny juzmoj tez rosnie jak szlony
W sob na nowy tydz sobie zrobie to wrzuce
-
nick nieaktualnyOj dziewczyny, nałaziliśmy się dzisiaj, że hoho
a na koniec wylądowaliśmy u koleżanki (ta sama klatka co moi rodzice). Nawet się na kolacyjkę załapaliśmy - naleśniki z farszem. Miodzio ale mało dietetycznie
Ale brzydko było odmówić... więc zjadłam jednego malutkiego a Michał wtrąbił wielgachnego naleśnika
Dopiero wrócilismy :] zaraz wrzucę notkę na bloga.
Blogi teraz w modzie:D
Ja też chcę żeby u Dorotki były bliźniaki
Daria ja łączyłam w ciąży lody bakaliowe z kurczakiem
Ania dla was faktycznie wyjazd może być bardzo dobrym pomysłem. Mój tata nic nie mowił po angielsku a w Irlandii przesiedział 5 lat i się sporo nauczył :]
Paula na pewno waga będzie dla Ciebie łaskawa