Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Boże Daria to jest straszne
jak człowiek tak nagle odchodzi, w dodatku przyjaciółka
mojej przyjaciółki przyjaciółka zmarła w ciągu tyg, zaczęła ją bleć głowa, robili operację i nie przeżyła, widziałam co się z moją Anią wtedy działo
z całego serca Ci współczuję :(i wiem że teraz nie ma jak pomóc....myśl o dzidzi...
starania od 2013 r.
mąż:
- morfologia 1-2%,
- 2 operacje ŻPN,
- hormony, suple, dieta, sport
ja - 2021 wyszło, że:
- KIR Bx - brak implantacyjnych,
- TNF alfa ↑
- białko S ↓
- MTHFR - homozygota CC
Genetyka ok
2015 nieudane IVF, jeden zarodek
- 24.07.2020 2 trzydniowce - beta 0
- 15.10.2020 transfer 4AA - beta 0
- 19.03.2021 transfer 4AA - beta 0
- 26.10.2021 transfer 4AA - beta 0 (Fraxiparine,
Zarzio, Encorton, Acard)
- 27.04 transfer 3BA - (encorton, accofil, acard, neoparin) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyŁadne :] Ty wybierałaś, mąż czy wspólnie?
My zrobiliśmy podział :d mężu wybrał 3 imiona dla chłopca, ja 3 imiona dla dziewczynek a potem wspólnie wybraliśmy po jednym :]
Ale jakbym miała mieć teraz drugiego syna to nie mam pojęcia jak bym na imię dała, nic mi się nie podoba
Dla dziewczynki miało być najpierw Iza potem Iga a teraz to też sama nie wiem bo już nic mi się nie podoba -
nick nieaktualnyMielismy 4 imiona do wyboru Alan, Aaron, Natan i Nataniel. Nataniela chcialam jeszcze nim z moim bylam, pozniej ucichlo.. Teraz sie zastanawialismy nad tymi, ale byl spor
w koncu zostal Nataniel i mozemy tez do niego Natan mowic
moja mama juz dawno mowila Natanielek, bo wiedziala ze to imie juz od kiedys mialam wybrane
Iga ciekawe imie, ja lubie takie bardziej oryginalne
Jakbysmy nie doszli di porozumienia to tez bysmy podobnie zrobili, ze liste robi maz i ja i pozniej wybieramy moze jakies wspolne by sie trafiloCzarnula87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Daria bardzo mi przykro wiem ze nie jest się pogodzic łatwo moja koleżanka zginęła w wypadku jak ńmiałyśmy 20 lat niby blisko nie byłyśmy ale i tak długo to wspominałem ty teraz dbaj o was nataniel bardzo ładnie pisze z komórka dlatego haotycznie juz po stom teraz jadę do gina
-
nick nieaktualnyDzieki Ania! Ciezko mi, staram sie nie myslec, ale jednak ta mysl w glowie "smierc" mi krazy caly czas..
Musze skupic sie na dziecku, wiem o tym i staram sie jak najbardziej moge... Moj maz nie chce jechac teraz do polski, a ja czuje potrzebe, chce zlozyc chociaz kondolencje rodzicom. Znam ich od malutkiego, mieszkaja pod nami..
Ania powodzenia u gina! Ja niedlugo sie zbiore, musze wyjsc z domu, poogladam sobie ubranka dla dzieci -
laski orientujecie sie moze czy kadrowa powinna zglosic do PZU zmiane mojego nazwiska? czy to jakos automatycznie sie uaktualnia? bo pisalam wniosek ze lezałam w szpitalu i cały czas mi wysylaja z moim panienskim nazwiskiem pisma
-
nick nieaktualny
-
Hejka
Witam się z Wami kochane w dobrym nastroju
Dzidziula moja ładnie rośnie, serduszko bijeFajnie sobie machała rączkami i nóżkami, eh sweet
Tylko zdjęcia nie mam bo USG robiliśmy tak nieoficjalnie bo to była tylko wizyta
Ale za 2 tygodnie USG genetyczne, więc będą fotki i mam nadzieję, dobre wieści
Miłego dzionka :*Eweloka84, Czarnula87, Ruda27, Paula55 lubią tę wiadomość
-
Eweloka84 wrote:Super !!! bardzo sie ciesze!!! najwazniejsze ze z dzidziolkiem wszystko dobrze
Ewelinko, Twoje bobo ile długości miało na USG? Bo mój bąbel 3cmEweloka84 lubi tę wiadomość