Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny. Ja tylko na chwilkę z rana bo dzisiaj już idę do pracy.
Mam zamiar dzisiaj zapytać kierowniczkę co z tymi przenosinami. iiiii jadę rano przed pracą złożyć cv w jedno miejsce, może się uda :]
Miłego dnia wam życzę kochane :* jutro rano do was zajrzę :] -
Hej kochane
Aniu, wiesz że trzymam kciuki :)najważniejsze żeby znaleźli przyczynę i zaczeli leczenie
Daria jak nastrój, lepiej coś ?myślałam wczoraj o tobie jadąc do jeleniej, 5,5 godz jazdy i tysiące różnych myśli....
Paula super że jakiś domek wam się serio spodobałtrzymam kciuki żeby się wszystko udało
Olga dziś spróbuję blogasa ruszyć, wlazłam na wagę +1 kg, zamiast chudnać tyję, czas mieć pełną kontrolę nad miską...starania od 2013 r.
mąż:
- morfologia 1-2%,
- 2 operacje ŻPN,
- hormony, suple, dieta, sport
ja - 2021 wyszło, że:
- KIR Bx - brak implantacyjnych,
- TNF alfa ↑
- białko S ↓
- MTHFR - homozygota CC
Genetyka ok
2015 nieudane IVF, jeden zarodek
- 24.07.2020 2 trzydniowce - beta 0
- 15.10.2020 transfer 4AA - beta 0
- 19.03.2021 transfer 4AA - beta 0
- 26.10.2021 transfer 4AA - beta 0 (Fraxiparine,
Zarzio, Encorton, Acard)
- 27.04 transfer 3BA - (encorton, accofil, acard, neoparin) -
nick nieaktualnyJa jeszcze tylko chwilka i zmykam do pracy
Guniaczku u mnie na szczęście w dół5 posiłków regularnych, brak słodyczy i słodkich napojów i białego pieczywa + 1,5l - 3l wody działają dobrze
Jak juz bedziesz miała to dawaj linka bedę zaglądać codziennie
-
Ja kurcze jem czysto a przytyłam :(załamka, muszę zacząć liczyć kcal bo widzę że bez tego u mnie ani rusz ....starania od 2013 r.
mąż:
- morfologia 1-2%,
- 2 operacje ŻPN,
ja - 2021 wyszło, że:
- TNF alfa ↑
- białko S ↓
- MTHFR - homozygota CC
Genetyka ok
Zarzio, Encorton, Acard)
nick nieaktualnyPaula dziekuje kochana :*
Wczoraj ciezko mi bylo, dzisiaj staram sie nie myslec, chociaz wlasnie trwa msza i pozniej pogrzeb.. Jednak lepiej ze nie jestem w polsce bo napewno bym to gorzej znosila
Nie czytam was na biezaco przepraszam..
Paula powodzenia z tym domkiem! Oby wam sie udalo
Olga trzymam kciuki, zeby wypalila jakas nowa i lepsza praca -
Guniaczek z waga roznie bywa... Ale mi waga potrafila wahac sie o kilka kg w ciagu tyg....
Ja mysle ze maja na to wolyw rozne rzeczy. Woda w organizmie, nie regularne wyproznianie sie.... To nie musi byc tluszcz
Daria dobrze że zostalas w domku. Naprawde... Pogrzeb to ciezkie i okropne przezycie. Napewno nie dla kobiet w ciazy!!!
Trzymaj sie Myszko.
A z domkiem zobaczymy. W przyszlym tyg jedziemy jeszcze poogladac kilka domow i mieszkan i czekamy na odp od brokera z wyliczeniami. Przedtem startowalismy na domy za ponad 100 tys ale przy naszych zarobkach sie to nie oplacamamy za wysokie!!!
wiec szukamy tanszych rozwiazan...
-
Daruś dobrze że zostałaś, pogrzeb to jednak za dużo emocji, nawet jak się człowiekw zględnie trzyma to na pogrzebie rozkleja się na maxa...ja zwykle mało płaczę, po śmierci babci trochę popłakałam, ale na pogrzebie wpadłam w histerię wręcz....jak neiw idzisz tego wszystkiego jest dużo łatwiej...
Paula...u mnie właśnie czuję, że to woda, muszę przemyśleć plan działania;)
A w zwiazku z tym, że pewnie musimy poczekać na poprawę armi może zacisnę pasa trochę bardziej niż bym mogła starając się...
Wczoraj jak porozmawialiśmy to się okazało że mojego pobolewało jądro w styczni/lutym i mówi że cieplejsze było, więc niewykluczone że miał jakiś stan zapalny i stąd te kiepskie wyniki...dlatego teraz gna na posiew i do urologa...no i postanowiliśmy że w lipcu się przeprowadzi do wawy, chcemy dotrwać do urlopu pod koniec czerwca, bo jak zmieni pracę to znów nie będzie urlopu....a 3 miesiące to nei dużotym bardziej że po drodze są święta i majówka
starania od 2013 r.
mąż:
- morfologia 1-2%,
- 2 operacje ŻPN,
ja - 2021 wyszło, że:
- TNF alfa ↑
- białko S ↓
- MTHFR - homozygota CC
Genetyka ok
Zarzio, Encorton, Acard)
Guniaczku kochany nic na sile... Spokojnie. Napewno nie masz mega nadwagi wiec ustal sobie plan dzialania i poprostu regularnie daz do celu
Kurcze to moze faktycznie cos sie tam u meza dzialo... Najlepiej powtorzyc badanka i zobaczyc jak sie tetaz sprawy maja
Ooo fajnie ze sie przenosi do ciebie!!! Kurcze teraz masz na co czekacszybko zleci i bedziecie sie soba cieszyc
Ja tez czekam na maj jak na zbawienieehhh zeby sie tak dalo pilotem czas przyspieszyc a potem zatrzymac
-
Nie no właściwie to wcale nadwagi nie mam :)tylko mam 5 kg więcej niż miałam przez ostatnie 8-9 lat, więc czuję się grubo....
No teraz zupełnie inaczej będzie mi się tam żyło, jak nie jest wszystko takie zawieszone w próżni tylko jest konkretny plan
Pauli do maja zleci migiem
Zmykam kochane na zakupki i z mężem do fryzjera bo już jak rumcajs wygląda;)starania od 2013 r.
mąż:
- morfologia 1-2%,
- 2 operacje ŻPN,
ja - 2021 wyszło, że:
- TNF alfa ↑
- białko S ↓
- MTHFR - homozygota CC
Genetyka ok
Zarzio, Encorton, Acard)
nick nieaktualnyDzieki Guniaczek! Napewno madz racje, tutaj jak jestem daleko, fakt przezywam i placze, ale nie tak jakbym widziala co tam sie dzieje, zwlaszcza na pogrzebie
Co do przytycia to jak czujesz ze to woda, to chyba ńic zlego? Moze taki okres masz wlasnie?? Dobrze ze Twoj do Ciebie przyjedzie, napewno wam bedzie lepiej.. I trzymam kciuki za badania meza!
Paula powodzenia z tym domkiem! Zazdroszcze wam bardzo... Ja to ciagle sie trzymam mysli, ze wrocimy niedlugo do pl.. -
Ewelcia czeeeść
Ah miałam uciekać a mój się zebrać nie może
Daruś trzymam kciuki za powrótEweloka84 lubi tę wiadomość
starania od 2013 r.
mąż:
- morfologia 1-2%,
- 2 operacje ŻPN,
ja - 2021 wyszło, że:
- TNF alfa ↑
- białko S ↓
- MTHFR - homozygota CC
Genetyka ok
Zarzio, Encorton, Acard)
- 27.04 transfer 3BA - (encorton, accofil, acard, neoparin)