Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Guniaczek... Ja cale zcie nastoletńie nie wazylam wiecej niz 44-45 kg. To byl moj max! A mama cale zycie mi mowila.... Jak skonczysz te 23-25 lat sama zobaczysz ze z powietrza ci przybedzie
i to jest fakt. Nie jem wiecej ani gorzej a przed ciaza wazylam juz 53! Z czego osobiscie sie cieszylam bo w koncu jak kobieta zaczelam wygladac
cyc sie fajny w koncu pojawil
Wiec kochana w pewnym wieku juz tak jestale skoro czujesz ze bedzie ci lepiej z dietka to jasne
Ja nie moge sobie wyobrazic co znaczy byc na dieciedla mnie to byla by chyba najgorsza kara w zyciu
Darunia lepiej choc troszke???? Jak bombel? Rusza sie?
Kochana my tez chcemy wracac do pl.... Ale nie oplaca nam sie wynajmowac bo jak sie uda kupic to za swoje bedziemy placic tyle samo co za wynajemoby sie tylko uadlo bo juz mam wizje wlasnego ogrodka z kwiatkami, ja siedzaca z wozkiem w sloneczku, i pijaca kawke z mezem w sobotni poranek w ogrodzie
hahaha ponioslo mnie
A w pol tez chcemy dom budowac. I wrocic. Choc dzis w tv mowili ze za kilkanascie lat to rodzice z pl beda emigrowac do dzieci za granice
Ewelaaaaaa czeeeescco tam jak tam? Jak zyjecie?
Ejjj a ja dzis znow wymiotowalamkuuura. Polzna mowila ze juz powinno sie to skonczyc
bo zaczelam dzis 15 tydz do choinki. Maly mnie meczy ladnie
-
hej Agus! Paula!
a jakos zyjemy wczoraj byla piekna pogoda to grila robilismy boziuu ale sie najadłam aa!! a dzis wieje, leje brrr, dzis maqm nalot tesciów i babci mojego miskaa tak poza tym to w sumie brak oobjawów.. czasami mnie zemdli a gtak to nic...
-
Ewela na milosc Boska ciesz sie babooo
co ja bym dala zeby si czuc i miec ta energie o ktorej w kazdej ksiazce pisza ze przychodzi w drugim trymestrze!!! A ja nie dosc ze czesto mi slabo, nawet zakupow zrobic nie moge to mdlosci mam z rana a lenia takiego ze jak bym tylko dostala to sama bym sie w dupe kopnela
Ejjj ja sie zaraz poryczejak bm byla w pl to tez na 100% byl by gril z cala rodzinka. Babcia miala imieniny i dzis kuzynka opowiadala ze rodzinka sie zjechala. A jak z babcia wczoraj gadalam przez tel to szybko skonczylysmy bo obie klucha w gardle i lzy uciekajace i tyle
dupa dupa dupa!!!
A u nas pogda jak zazwyczaj depresyjnamialam isc na zonkile i jak sie wkurze to nawet w deszczu pojde hehe
Jakie plany na weekend robaczki???Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
Dzien dobry ja na chwilke mężu pojechał po zakupy. I kawę dlamnie
pozniej na 13 do siostry idziemy i siostrzenca
a na 18 do znajomych
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaula no ale to oplaca wam sie na pare lat? Bo to male pieniadze nie sa, to ile wy chcecie tam zostac??my jak wrocimy do pl, bedziemy u tesciowej i tez ma domek i ogrodek
bede odpoczywac z synkiem na swiezym powietrzu
Dzieki Paula, ze pytasz.. Raz lepiej raz gorzej.. Staram sie tezymac ale co jakis czas poplacze..
Maly dzisuaj spokojny, kopal wczoraj i przed jak czul moj nastroj
Ewelinka ciesz sie i korzystajja tez nie wymiotoealam
senna bylam tylko
Ania to milego dnia z rodzinka i znajomymi
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
Ewelcia jeszcze troszke i pozyjesz pelńia zycia
ale na grilku wczoraj bylas to dzis dzien odpoczynku
Czesc Aneczkajak tam nastroj??
Daria oplaca nie oplaca... No te same pieniadze placimy za wynajem mieszkania... A tak. Mamy domek i to swoj wlasny. Ogrodek i jakas tam stabilnosc. Zawsze mozna sprzedac a to co juz splacimy do tego czasu trafi do naszej kieszeni a nie obcego i to za nic.
To co oszczedzamy teraz bedziemy mogli tez oszczedzac mieszkajac w domku na budowe tego w pl.
Na upartego mamy mozliwosc porwotu do pl i zamieszkania u mojej mamy np. Bo tam na poddaszu jest moj pokoj duuzy i wolny stoi. Kuchnia z jadalńia tez jest nie uzywana. No a w drugim pokoju mieszka moj brat. Wiec bylo by ciasno z dzieckiem.
Rodziće mojego t tez maja dom w ktorym mozna na juz zamieszkac bo stoi pusty i jest uzywany tylko w lecie. Jest dwupietrowy z wielkim ogrodem ale t nie chce o tym slyszec bo on by chcial robic po swojemu a komus robic a potem zostawic nie chce
No i mam swiadomosc ze w pl nie ma raczej szans zeby odlozyc tylke kasy co tu w tak krotkim czasie.
Chcemy tu zostac max tyle zeby dziecko do szkoly juz szlo w pl. Wiec jakies 5 lat.
-
A nawet spoko
Kocica mnie dzis nekała ad ranemłobuziara jedna przyniosla akis szeleszczacy papier i przy moim ucu sie niem bawil- oczywiscie chodzilo o jedzonko
no to zwlekalm sie dalam jej jesc a ta łajza poszła do mea ulozyla sie na nim i go grzala.. ja jej daje jesc a ta pozniej idzie i grzeje meza zamiast reke ktora daje jej zrec
hehehe
juz prezenck dla Marcelka spakowanywiec tylko wskoczyc w buciki i jedziemy
-
Jestem w czasie "przerwy" bylismy u małego babla
matko balam sie jak M bedzie to przechodzil.. a tu szok.. nawet poszedl z moja siostra i pytal sie jak sie przewija dziecko.. jak sie karmi itp itd.. pytal sie do czego c słuzy
na malego to sie tak patrzyl... gaworzyl z nim -
nick nieaktualny
-
mam nadzijee
zreszta zobaczymy
gdzies tam w srodeczkumysle ze na sie uda jakos to wszytsko pokonac
a wtedy dzidzius bedzie chyba najbardziej wyczekiwana istotka
Ruda27, Guniaczek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny