Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja to cholernie czuję, że dziewczynka, ale równie dobrze mogę sobie wkręcać
A tak w ogóle Olga w tabelce możesz mi zaznaczyć termin wg USG też 10.10
Bo ogólnie wychodzą mi aż 3 terminy- 9,10 i 11.10 hehe, ale lekarz w kartę ciąży wpisał 10.10 więc tak niech już zostanie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Juz jestem
wrocilam 2 zabki wyleczone złogi usuniete
u gina malo co sie dowiedzialam ;/ nawet usg mi nie zrobil bo jak zobaczyl ze wyniki u M sie potwierdzily to stwierdzil z enie ma sensui ze jedyne co teraz nam zyczy to zeby jakos udalo sie to naprawic i dal skierowanie o Łodzi ;/
-
nick nieaktualny
-
Tak jest Katedra Poradni andrologii i endokrynologii płodnosci ( da mezczyzn)
nie wiem cos mi gadal o jakiejs szczepionce i ze M moze sie po tym poprawic ;/ -
Kufa udusze go .. napisal mezowi w rozpoznaniu kodem ICD N97- a to jes niepłodnosc kobieca
zamiast napisac N46 - niepodnosc meska ;/ -
nick nieaktualny
-
zadzwonie do łodzi zapytam sie czty tak moze byc napisane słownie jest napisane ze leczneie nieplodnosci meskiej - ale kodem (est zle wpisane) ;/
-
powiedzial mi zebym zwrocila uwage na objetosc jader jesli bedzie wieksza niz 3 cm to juz jest ok. no nic zobaczymy co po usg wyjdzie
powiedzial ze dr Bergier est dobry ale jako androlog a nie ktos kto leczy nieplodnosc..no i sama niewiem co o tymsadzic..nic pojedziemy poznkeij do Łodzi i jeszze do Wolskiego do Novumdo Wawy
-
Ja pierdziele tyle mikamienia usunela z wewnetrznej czesci przy jedynkachze terz sie az dziewnie cuzje
ale fakt faktem kawy duzo pije ;/
i chyba jestem glodna -
Czesc kochane...
Darunia biedna strasznie ci wspolczujedomyslam sie jak przezywasz kchana. Jejuuu. Wiem ze latwo sie mowi ze nie stresuj malenstwa. On tak czuje ze mamie jest smutno... Ehhh. Co za zycie
wiem ze jest ciezko bo dwa lata temu moj kumpel z ktorym przezylam super chwile w mlodosci mial wypadek w pracy.... Z jego siostra pracowalam i bardzo dobrze sie znalismy i kumplowalismy. Jak dostalam wiad ze lezy w szpitalu i ze nie wiadomo czy przezyje to ryczalam jak dziecko. A potem tylko dowiedzialam sie ze odlaczyli go od aparatury to w samym srodku miasta beczalam jak bobr.... Pogrzeb.... Okropna sprawa. Mysle ze nie piwinnas isc w twoim stanie mimo wszystko. Trzymaj sie kochana!!!
Inusia fajńie ze macie z ewelka mozliwosc obserwowania jak wasze babelki sie rozwijaja i rosna od poczatku. Ja nie mialam ale trudnogrunt ze dziecie rosnie jak na drozdzach
za niedlugo moze jakes ruchy poczuje
a wy zaraz po mnie
Aneczko ahh ci lekarze. Nie ogarnieci! Oby sie udalo zalatwic i nie chodzic i prosic o poprawkeale wiesz jaka w pl papierologia
ja mysle ze co ludz to opinia i skozystajcie mimo takiej rekomendacji. Olgusia mam nadzieje ze si dzielnie trzymasz w postanowieniach
Guniaczek nie dziwie ci sie ze chcesz do meza!!!! Ja bym miesiaca nie wytrzymala. I to jeszcze sama jak palectrzymaj sie..
A my dzis nastepny domek ogladalismyokolica piekna. Spokojna. Parki, uliczki na spacery z dzieciem
ogrod super
domek moze niewielki ale czego naszej 3 wiecej trzeba
teraz zawzielismy sie i meczymy brokera niech liczy na wszystkie sposoby zeby rata byla mala
moze uda sie wziac tylko na t kredyt i moze dostaniemy dofinansowanie. Trzymajcie kciukasy
-
hej dziewczyny dawno mnie nie bylo i nawet niewiem co u was
mnie wczoraj strasznie bolal brzuch ale dzieki bogu gin mnie przyjal i wszystko jest w porzadku, aniu co tam u ciebie byliscie u lekarza jakies nowe wiesci cos juz wiecie konkretnego ?????? i co tam dziewczynki u was ?????
marta -
Buu weekend sie zbliza i znow tu cicho....nie ma do kogo " geby" otworzyc
U nas ok. Rosniemy. W niedz jade na zakupy bo musze jakas kurtke lub plaszczyk wiosenny kupic.
Poza tym chcemy kupic cos tej dziewczynie (wladciwie dziecku) co dala nam za darmo tyle ciuszkow i fotelik. Nie chce kasy ale dziecku cos kupimy.
Nooo i wogole ta znajoma co sie tak od nad z mezem odsunela urodzila tydz temu i dzwońili ze moze by sie zgadac mala zobaczyc... Wiec tez trźeba cos kupic.
A i moze naszej dzidzi cos po udanym usg kupimy
Marta a ktory ty tydz juz masz bo nie masz suwCzka?dobrze że cie lekarz uspokoil
-
8t5d robilam kiedys tego suwaczka ale mi nie wskoczyl niewiem czemu. no najadlam sie wczoraj troche strachu, ja z zakupkami tak jeszcze miesiac poczekam narazie we wszystko sie mieszcze i luz jest
a ta znajoma to tez tak dziwnie pierw tak a teraz tak ? a moze to byly hormony hehe, a mi sie caly czas sni powalony sen ze moj maz ma romans, nie dosc ze stresuje sie ciza to jreszcze ten sen mnie dobija, to dobrze ze rosniecie i ze wszystko jest wporzadku
a jak tam wagowo???????
marta -
Marta - 17 marca o 19 mamy usg i konsultacje wiec zobaczymy czy cos nowego to wniesie
a ja siedze sama ..małzyk wyszedł na miasto bo kolega przyjechal.. ale sobota niedziela poniedzialek jest moj -
Wagowo.... Ostatnio tylko ubywalo caly czas. Ale jutro sie z rana zwaze (jak ne zapomne
) a brzuch rosnie...
A ze znakomymi.... Hmm nie wiem o co chodzilo. Zobaczymy czy sie faktycznie odezwa... Ja mialam troche wrazenie ze byli zazdrosni ze my tez zakladamy rodzine, ze chcemy kupic dom/ mieszkańie... Nie wiem...