Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Ehh..wcale sie nie dziwei..ale masz racje musisz byc twarda dla malucha
gorzej bo zaczynam byc glodna chyba salatta sie nie najjem
łoo trud=skaweczki..ciekawe czy moje w tym roku beda owocowaly -
Jestem dziewczeta. Bylismy na zakupach
Nakupilismy warzyw, owocow a do tego zdrowego jedzinka pizze hahaha. Ale taka fajna bez smiecirobia ja na oczach klientow i sama sobie wybierasz skladniki
w domu sie tylko piecze. Nic im nie zalega bo schodza na biezaco wiec produkty swierze
Aaa zaraz robie fociszabedzie brzuchol na tapecie hahaha
Ruda27, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
Jak fajnie ze M sie nie smucil
dobrze ze poszliscie. Nie powinniscie teraz unikac dzieci choc to mega teudne przezycie...
Fajńie ze wizyta udana
Ostpatńio tez jem truskaweczki ale teraz zakupilismy winogron czarny i bialy bo jest tak slodki ze cala pake bym naraz zjadla
Ale co swoje owocki z ogrodka to swojemarzy mi sie taki ogrodek ale najpierw to dom trzeba miec hehe
-
nick nieaktualny
-
Ojaaa Paula piękny brzusio piękny
Założyłam blogajeszcze nic w nim nie ma ole co się namęczyłam żeby szate graficzną zrobić, a i tak w końcu olałam i jest bo jest :Dod poniedziałku zacznę coś skrobać, bo weekendowe żarcie nie nadaje się do chwalenia
Czarnula87 lubi tę wiadomość
starania od 2013 r.
mąż:
- morfologia 1-2%,
- 2 operacje ŻPN,
- hormony, suple, dieta, sport
ja - 2021 wyszło, że:
- KIR Bx - brak implantacyjnych,
- TNF alfa ↑
- białko S ↓
- MTHFR - homozygota CC
Genetyka ok
2015 nieudane IVF, jeden zarodek
- 24.07.2020 2 trzydniowce - beta 0
- 15.10.2020 transfer 4AA - beta 0
- 19.03.2021 transfer 4AA - beta 0
- 26.10.2021 transfer 4AA - beta 0 (Fraxiparine,
Zarzio, Encorton, Acard)
- 27.04 transfer 3BA - (encorton, accofil, acard, neoparin) -
nick nieaktualnyHej ho :] jestem z wami kilka godzinek
potem do pracy i znowu kilka dni wolnych :]
Co do pracy.... gadałam wczoraj z kierowniczką i dowiedziałam się tyle, że nadal nic nie wiem. Stwierdziła, że nie wie jaki tam ruch będzie, ile osób będzie potrzeba, że ona chyba nas wcale nie puściTak więc nadal czekam
Złożyłam wczoraj CV do Biedronkibo szukają :] zawsze to trochę lepsza kasa niż tutaj i bardziej spokojna praca :] Zobaczymy, podobno na rozmowę kwalifikacyjną biorą każdego. Na razie będę czekać na odzew.
Paula śliczny brzuszek - taki pięny orąglutki, az miło popatrzeć :]
Aniui super, że męzu ma takie podejście i się nie poddaje :]
Guniaczku czekam z niecierpliwością na adres - ja wyglądem swojego bloga bawiłam sie 4 godziny
Daria tak jak dziewczyny pisały, dobrze że w domku zostałaś, lepiej dla dzidzioszka.
Ewelka ciesz się ciążą bez przykrych dolegliwośći - koleżanka pierwszy trymestr przelezała z miską pod nosem, nie mogła siez łózka ruszyć bo tak hafciła. Jadła tylko 3 rzeczy bo nic innego jej nie wchodziło :]
Ja też miałam ciążę bezobjawową raczej - tylko bardziej na zapachy byłam wyczulona i czasami mnie mdliło. Wymiotowałam tylko jak byłam mega głodna (ze 3 razy)
Nie wiem co tam komu miałam jeszcze napisać, przepraszam z góry!!
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewuszki
Olguśnajlepsze jest że ja dokładnie wiem co powinnam zrobić żeby schudnąć, muszę tylko się stosować do tego co wiem a z tym jest najtrudniej
ale staram się, wczoraj nie zamówiliśmy pizzy :)był normalny obiad
Soków i napojów nie piję od kilku latale też nigdy nie mogłam się zmusić do picia dużych ilości wody, i co z tego że wiem, że za mało piję jak nie umiem zapanować nad tym, no i niecierpię też tego latania co 5 min do toalety, był czas że miałam zajoba na punkcie zdrowego żarcia, wtedy też się sporo nauczyłam, ale teraz znów w życie to wprowadzić to będzie wyzwanie...
Aniu mocnego masz męża :)dobrze, że jakoś sobie to poukładał w głowie
starania od 2013 r.
mąż:
- morfologia 1-2%,
- 2 operacje ŻPN,
ja - 2021 wyszło, że:
- TNF alfa ↑
- białko S ↓
- MTHFR - homozygota CC
Genetyka ok
Zarzio, Encorton, Acard)
nick nieaktualny
-
zrobione:)sama dużo nie pomogłam bo nie chcę namieszać, bo o pcos niewiele wiem, ale myślę że rady dziewczyn Ci podpowiedzą w którą stronę iść:)ja mam do nich duże zaufanie i widziałam jak ich rady wpływaja na różne dziewczyny, kobitki mają serio ogrom wiedzy o dietetyce i treningach, chylę im czoła
starania od 2013 r.
mąż:
- morfologia 1-2%,
- 2 operacje ŻPN,
ja - 2021 wyszło, że:
- TNF alfa ↑
- białko S ↓
- MTHFR - homozygota CC
Genetyka ok
Zarzio, Encorton, Acard)
nick nieaktualnydziewczyny, mam do Was pytanie tak z innej beczki, kiedy powiedzieć pracodawcy, że jesteśmy w ciąży, tak, ażeby nie stracic pracy, dostac macierzynskie... dodam, ze mam umowe o pracę do konca 2014 roku. Jedne źródła podają, że jesteśmy chronione od 3 miesiaca ciąży, inne że od początku, jak to w koncu jest?
I czy jezeli praca jest bardzo stresująca można ppójść na l4?
-
Jestem
Widze ze dietowanie sie idzie pelna paraoby wam sie udalo dojsc do wyznaczonego celu kochame
Ja poki co tylko na chwile bo po 10 misiek wraca z pracy, zjemy cos i jedziemy na ciuszkowe zakupy
Po kurteczke dla mnie i cos dla nowo narodzonego dziecka znajomych. Moze naszemu maluchowi cos zakupie
Olgus wiem ze tu do pracy a Guniaczek jakie ma plany na niedziele?Czarnula87 lubi tę wiadomość
-
Nie wiem od kiedy się jest chronionym, ale wydaje mi się że od momentu poinformowania...
A na L4 można jak najbardziej, u mnie tak laski chodziły
Paulaja zaraz się biorę za pakowanie rzeczy, bo w przyszłym tyg Olo się wyprowadza z mieszkania do pokoju w firmie , wiec dzień na szmacie mnie czeka;)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2014, 09:34
starania od 2013 r.
mąż:
- morfologia 1-2%,
- 2 operacje ŻPN,
ja - 2021 wyszło, że:
- TNF alfa ↑
- białko S ↓
- MTHFR - homozygota CC
Genetyka ok
Zarzio, Encorton, Acard)
sylwiaśta159 wrote:dziewczyny, mam do Was pytanie tak z innej beczki, kiedy powiedzieć pracodawcy, że jesteśmy w ciąży, tak, ażeby nie stracic pracy, dostac macierzynskie... dodam, ze mam umowe o pracę do konca 2014 roku. Jedne źródła podają, że jesteśmy chronione od 3 miesiaca ciąży, inne że od początku, jak to w koncu jest?
I czy jezeli praca jest bardzo stresująca można ppójść na l4?
Z tego co wiem to jesli masz umowe o prace ro jestes chroniona od samego poczatku. Wiec mozesz powiedziec wtedy kiedy uwazasz. Najlepiej po wizycie u lekarza.
A l4 to teraz chyba nie problemwystarczy ze powiesz lekarzowi ze nie za dobrze sie czujesz albo masz bardzo stresujaca prace i sie boisz. Powinien wypisac