Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDzien dobry sloneczka
Wlasnie zjedlismy sniadanko, mezu zrobil jajecznice i soczek pomaranczowy mi wycisnalteraz ja leze a on zmywa
Paula udanych zakupowszkoda źe u nas wszystko w ndz pozamekane, leje deszcz i bardzi wieje wiec chyba dzien w domu nas czeka..
Olga mam nadzieje, ze wypali Ci ta praca w biedronce, jesli wolisz tam robic i masz wiecej zarabiac to oby sie udalo
Gunia ja ci do diet sie nie wypowiadam, ja sie zawsze zle odzywialam..
Sylwiaśta ja nie powiem, nie wiem.. Ale chyba jest jak dziewcyzny mowia
Czarnula87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ewelcia, Ania i Daria
hej dziewczynki
Ewelciu co u CIebie?jak sie czujecie?
Daruś dobrze, że męzu o Ciebie dba:)
Eweloka84, Ruda27 lubią tę wiadomość
starania od 2013 r.
mąż:
- morfologia 1-2%,
- 2 operacje ŻPN,
- hormony, suple, dieta, sport
ja - 2021 wyszło, że:
- KIR Bx - brak implantacyjnych,
- TNF alfa ↑
- białko S ↓
- MTHFR - homozygota CC
Genetyka ok
2015 nieudane IVF, jeden zarodek
- 24.07.2020 2 trzydniowce - beta 0
- 15.10.2020 transfer 4AA - beta 0
- 19.03.2021 transfer 4AA - beta 0
- 26.10.2021 transfer 4AA - beta 0 (Fraxiparine,
Zarzio, Encorton, Acard)
- 27.04 transfer 3BA - (encorton, accofil, acard, neoparin) -
Oo prosze. Nie bylo mnie chwilke a tu tlumy
czesc dziewczyny
Sylwiašta najlepiej powiedziala by ci olga bo ona tu jest specjalistka. Ale tak na dobra sprawe mozesz to spr na necie
Dzieki Dariau nas galerie czynne sa codzennie wiec najczesciej kozystamy w weekend
Ja na sniadanie dzis biszkopty bo boje sie powtorki z wczorajEweloka84 lubi tę wiadomość
-
Ewelus kochana poczekaj jeszcze troszke i bedziesz smigac jak gazelka
Czesc Paula!!! Milo cie tu widziec
U nas pogoda nie najgorsza. Nie pada (ale to w ciagu minuty moze sie zmieńic) ale slonca nie matak nijak jest
Co tam u was? Jak sie czujecie?Eweloka84, Paula_29 lubią tę wiadomość
-
A dziękuje, coraz lepiej na szczęście. głowa coraz mniej boli, mała kopie jak szalona, tylko czas jakoś się ciągnie strasznie
Widziałam, że pisałaś, właśnie dziś doczytałam, dzięki
Co do jedzenia tego samego ja ciągle chleb z serem żółtym:)
A u Was jak samopoczucie?
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
Poszłam po kawunie
matko ale pogoda
a ja musze dzis na wyklady gnac.na 1,5 h ;/ ale pozniej ide z dziewczynkami na czekoladke na goraco
taka gesta z bita smietaka
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
Ewelka zleci pierwszy szybciej niż drugi, a podobno 3 dłuży się najbardziej
Mi jakoś leciało jak pracowałam, teraz już gorzej
Ale zajęłam się zakupami dla małej, powoli sobie kompletuje wyprawkę i powiem Wam, że przyjemność mi to sprawia
Paula widziałam, że domek kupujecie. Urządzanie to też mega przyjemna rzecz:)Ania_84, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
A my z Męzem podjelismy decyzje..M nie bedzie starowal do tej podoficerskiej.. po pierwsze poległby na nadaniu nowej kategorii.. ( dowiedzielismy sie ze powinienzlosic w WKU ze zmeinil stan cywilny, i stan zdrowia jesliuległ zmianie.. ) tak wiec ta opcja odpada...choc znajomy powiedzia ze miałby sznase ale w logistyce.. tyle ze za rok bo w ciagu 2 tyg nie da rady wszytskich dokumentow złozyc .. z jednej strony mi ulzylo- bo jakos nie widzialam M w wojsku
tzn ładnie wyglada w munudurze i woole..ale .. wole miec go przy sobei
taka mala egoistka ze mnie
Czarnula87, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
U nas tez ok
jestesmy po pierwszym usg
dzidzia ladńie rosnie. Badania na zespol downa ok. Dostalismy list ze z krwi wyszly male szanse na urodzenie chorego dziecka wiec cieszymy sie niezmiernie
Samopoczucie tez okwiec tylko cieszyc sie ciaza.
Ewelus ani sie obejrzysz a bedziesz w II trym
Ja to teraz czekam na oierwsze kooniaczki. Alr moje dziecko wierzga wtedy jak sie go maltretuje glowica do usg haha. A tak to spokojnie odpoczywa bo mamusia go kolysze
Ania wspolczuje ze dzis do pracybuuu. Moj tez caly weekend w pracy. Dzis na szczescie tylko do 10
Hmm dobry pomysl mi podsunelas z czekoladka. Mam wszystko co do niej potrzeba i moze wieczorem sobie zapodamEweloka84, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
Paula nie dziwie sie ze sprawia przyjemnosc
ja ostatnio kupowalam dlasiostrzena prezenciki i mi sie banan na gebie robil
ciesze sie ze Nas odwiedzasz tutaj
a co do 3 trymestru to faktycznie i szwagierka i moja siostra przyznalyze ten najbardziej sie dłuzy
Paula_29 lubi tę wiadomość
-
Paula_29 wrote:Ewelka zleci pierwszy szybciej niż drugi, a podobno 3 dłuży się najbardziej
Mi jakoś leciało jak pracowałam, teraz już gorzej
Ale zajęłam się zakupami dla małej, powoli sobie kompletuje wyprawkę i powiem Wam, że przyjemność mi to sprawia
Paula widziałam, że domek kupujecie. Urządzanie to też mega przyjemna rzecz:)
Paula macie juz wozek i lozeczko wybrane???
Ja bylam napalina i zdecydowana na nowy wozek taki 3 w 1 ale mojemu w pracy nagadali ze po co nowy jak mozna kupic swietny gleboki na ebayu w dobrej cenie i stanie. A potem dokupic spacerowkei on sie na to napalil
Kochana domek chcemy kupic ale to zalezy od tego co nam broker teraz wyliczy. Chelislismy sie starac o kredyd razem z t jako para. Ale okazalo sie ze mamy za duze zarobki razem zeby zalapac sie na dofinanowańie. A bez tego za duza rata nam wychodzi. I teraz czekamy na obliczenia jak T staral by sie sam. Ale wtedy naleza nam sie tylko dwa pokoje i salon...
Zobaczymy co z tego bedzie...Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Paula co do odmku tomy mamy 3 pokoje na górze i łazienke a na dole kuchnie WC Salon ( ktory de fakto jest zamkniety ;/ ale on by sie nam przydł najbardziej.... nawet kosztem jednego pokoju na górze ;/
szczegolniejak sie przyjumje gosci.. cholera mnie strzela jak musze wszytsko na gore nosic a pozniej znowu na dól.;/ a salon jest duzy.. z wyjsciem na taras ..no ale co zrobic dziadki sobie ubzduraly ten jeden salon- w ktorym maja wersalke i 2 szafki <ściana> -
Wiecie co ale mi sie smiac wczoraj chcialo.. Basia ( 4 letnie corcia koleznkai ) usłyszała ze na moje M moim Misiek
i caly czas d niego Misiek choc pokaze ci cos ..albo wujek misiek choc bo trzbe nakarmic rybki.. az w koncu gramy z nia zabki a ona aka zamyslona mowi: Misiek to dziwne imie ale ładne
myslalam ze padne
Czarnula87, Eweloka84, Ruda27 lubią tę wiadomość