Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
dokłądnie Paula żebyś nie myslała, że my do Ciebie jakies pretensje czy cos bo tak absolutnie nie jest
ale prawda jest taka, że kobiety po "przejsciach" są bardzie przewrażliwione i to jest jak to mój gienke powiedział "całkiem normalne"
wiadomo, ze kobieta kobietę zrozumie lepiej jak przeszły cos takiego bo tak naprawdę, kobieta która nigdy nie była w podobnej sytuacji nie postawi sie na naszym miejscu bo nie wie jaka to jest, jaka to tragednia i jaki ból.
a propo narzekania to też mnie wkurzaja take laski, że teraz nigdzie nie pojda bo uwiązane , bo dziecko itp. noż kurwa a przed bzykaniem to nie wiedziała, że może zajsc w ciąże ( bądź świadomie zaszła) i ze zycie sie zmieni o 360 stopni? nie musze dsleko szukac mam taka jedna kolezanke co wiecznie płacze ze w domu musi siedziec hahah biednaWiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2014, 15:45
Ruda27 lubi tę wiadomość
-
Ja tez mam przyklad z rodziny moja druga siostra nie ta od slodyczy tylko najstarsza ma dwojke i ciafle marudzi ze jest zmeczona ze to ze tamto ze dzieci ze nie ma czasu.
wiem rozumiem ze jest zmeczona ma prawo ale takie ztycie kazda ta czeka wiedziala jak bedzie trzeba bylo sie nie decydowac na dziecko. normalnie nie rozumiem takiego podejscia:)
no dobra nie wymadrzam sie bede miala dzieci to moze tez bede marudzic oby nie bo sama sobie nakopie:)
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzekaja to widac jestesmy max podobne!
Ja tez ok 170 i wazylam ok 65 przed ciaza.. Stylam sie po poronieniu bo tak to sie trzymalam ok 62..
Ale co do ciast to ja bym mogla lekko pol blachy ciasta od siostry zjesc.. Sernik najlepszy!
U mnie kiedys bylo tak ze moglam caly dzien na samych slodyczach jechac.. Co powiesz na to?
Do tego my tez mamy taka zryta psyche, ze placzemy ze jestesmy grube..jedzac czekoladki
Co do narzekania, to czasami pewnie mozna jak sie ma 2 dzieci to zrozumiale, ze mama czasami jest zmeczona.. Ale wiadomo sama sie decydowala na taki los
Ja mysle ze i tak bede wychodzila z domu, z kolezankami moge sie spotkac nawet z dzieckiem i nie widze tu problemujakos mozna pogodzic to
Aaa no i zjadlam kawalek twixa
Czekaja kiedy testujesz??Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2014, 15:52
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Daria pewnie, że można dziecko to nie przeszkoda ale co niektóre inne podejscie mają haha tak jak moja koleżanka ile razy mowie do niej wpadnij a ona ze czasu nie ma bo z dzieckiem nie ma co z zrobic.. to mowie to przyjedz z dzieckiem przeciez to zaden problem i tak w kółko.. nawet jak na sanki mielismy jechac to problem był co z dzieckiem noz kurwa mac az moj Dawid sie wkurzył, że przeciez dziecko ze sobą bierzemy po to na sanki jedziemy..
-
Dokaldnie czasem ponarzekac mozna a nawet trzeba wyrzuci negatywne emocje ale nie ciagle:)
ja tez juz mialam 62 piekne 62 kilo i tez mi przybylo niestety po poronieniu i tak zostalo.
Nie zaskoczylas mnie ja ubieram sie staje przed lustrem mowie ze jestem gruba placze mija pol godziny i blagam meza zeby czekolade kupil bo ja musze zjesc a on sie ze mnie smieje:) ostatnio maz kupil takie pyszne ciasto o ktore prosilam ale tylko kawalek a on kupil 700gram i kto to zjadl kto jak nie Ola:)
Moja siostra wczoraj tez marudzila przez tel ze znowu gruba jest a za chwile do mnie: nie powiesz nikomu?? zjadlam gofra z nutella.
no same z siebie sie smiejemy a potem placzemy:)
zdaje sobie sprawe z tego ze nie jestem gruba bo nie jestem ale czuje sie sama zle ze swoja waga i chcialabym mniej:)
czy jeszcze jakies kobietki tu tak maja czy tylko my z Daria mamy takie zryte berety:)Eweloka84, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja tez tak mam jeżeli chodzi o wagę ale teraz to i tak za duzego wpływu nie mam jak nic robic nie moge wiec wyluzowałam.. bo juz całkiem bym pier...olca dostała
aa własnie zjadłam lodaWiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2014, 16:01
czekaja lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHahahah u nas jest to samo
Co gadany to ze jestesmy zjebane, placzemy i w tym momecie jemy czeko czy ciasto.. Jakim durnym trzeba byc zeby tak robic?masakra jakas..
A tera to dopiero.. Ja juz ok 10 kg mam na plusie.. Moja sis w pierwszej ciazy ok 30 miala ja sie az boje..czekaja lubi tę wiadomość
-
Daria nie wiem kiedy testuje niby w pon ma byc @ ale nie wiem czy testu doczekam. nie chce robic przed terminem bo bedzie zawod ale z drugiej strony kusi:(
sutki bola a od poronienia nigdy mnie nie bolaly przed owszem bylo tak co cykl. Tylko ze bola mnie od 2dpo wiec za wczesnie na objawy. Wiec albo moze fasolka albo wszystko sie normuje i dlatego zaczynaja bolec i znowu beda bolec co cykl:) -
Moja najstarsza siostra z pierwszym dzieckiem przytylam 37 kilo z drugim 25. W pierwszej ciazy wprawdzie miala zatrucie ciazowe pod koniec i woda sie zatrzymala ale do porodu szla z waga podna 100 kilo. smiala sie ze musi jechac do weterynarza rodzic bo jest hjak krowa:)
A teraz co 180 cm i 70 kilo:) schudla niesamowicie:) kolezanka w ciazy przytyla 45 kilo bo sie naprawde obrzerala i to juz miala wage na wlasne zyczenie a teraz dziecko w maju rok a ona wage ma sprzed ciazy a nawet mniejsza:)
do wagi wyjsciopwej wrocimy wzystkie po ciazy a nawet jeszcze nizszej i bedziemy laski ze bum cyk cyk:)